2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.07.10 - 09:18
Crystal Nails
Válasz Macarkiz - 2012. július 9., hétfő 19:44 üzenetére

Sziasztok! C N-hez lenne a kerdesem. Toltottem fel kepet (gel lac) a masodik ketszer lett atkenve, tokeletesen fed, tokeletesen kot. Az elsot haromszor kentem at, megis foltosan kot meg. Mi lehet ennek az oka? Koszonettel, Anna

Kedves Kolléganő, a háromszor felkent gél lakkos körmöt megnéztük. Feltételezéseink szerint már az alapozásra váró köröm felülete nem volt zsírtalan, akkor fordul elő ilyen mértékű foltosodás a kötés során. Az előkészítésnél nagyon körültekintően kell eljárni és az átlátszó alapréteg is maradéktalanul összefüggő kell hogy legyen a természetes köröm felületén a köttetés után. Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

2012.07.10 - 08:14
Macarkiz
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. július 10., kedd 03:54 üzenetére

Szia! Igen, válaszoltam is rá. Nem kaptad meg?:O

Szia! Nem. Az en uzim jott vissza, azert is kerdeztem.

2012.07.10 - 06:34
Kovács Tünde
Válasz Crystal Nails - 2012. július 9., hétfő 07:17 üzenetére

Tünde, a körmösök átlagban egy szett köröm áráért adják az ékszereket. Persze ez lehet kevesebb, és ha sok sok Swarovskival díszített akkor több is. A ráfordított idő is lehet irányadó ilyen tekintetben.

köszi

2012.07.10 - 03:54
Balázsi Szilvia
Válasz Macarkiz - 2012. július 9., hétfő 19:23 üzenetére

nem tudom, talan CN-tol kapsz valaszt a kerdesedre. Szilvi, megkaptad az uzimet? :)

Szia! Igen, válaszoltam is rá. Nem kaptad meg?:O

2012.07.09 - 19:44
Macarkiz

Sziasztok! C N-hez lenne a kerdesem. Toltottem fel kepet (gel lac) a masodik ketszer lett atkenve, tokeletesen fed, tokeletesen kot. Az elsot haromszor kentem at, megis foltosan kot meg. Mi lehet ennek az oka? Koszonettel, Anna

2012.07.09 - 19:23
Macarkiz
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. július 7., szombat 05:23 üzenetére

És azalatt a több, mint 1 év alatt, hogy lehet, hogy mégis azt mondták, hogy lehet oldani, ha csak most tudták meg?

nem tudom, talan CN-tol kapsz valaszt a kerdesedre. Szilvi, megkaptad az uzimet? :)

2012.07.09 - 07:17
Crystal Nails
Válasz Kovács Tünde - 2012. július 7., szombat 05:53 üzenetére

érdeklődnék mennyiért adjátok az ékszereket ?

Tünde, a körmösök átlagban egy szett köröm áráért adják az ékszereket. Persze ez lehet kevesebb, és ha sok sok Swarovskival díszített akkor több is. A ráfordított idő is lehet irányadó ilyen tekintetben.

2012.07.09 - 07:15
Crystal Nails
Válasz Rácz Éva - 2012. július 6., péntek 22:33 üzenetére

Sziasztok! Ha műkörmöt építek s körömnyomdát használok hozzá akkor a tetejére csak körömlakk mehet?

Kedves Éva, igen, természetesen átlátszó fedőlakk jöhet rá!

Nail Beauty körömszalon
Válasz Crystal Nails - 2012. július 1., vasárnap 06:55 üzenetére

Kedves Ancsa, itt mindent megtalálsz, ami a beállításhoz szükséges: http://www.mukorom.hu/mukormos-hirek/909-hogy-jelold-uj-mukorom-szalonod-cimet-a-terkepen

Nagyon köszönöm a segítséget sikerült áthelyeznem a címemet.

2012.07.07 - 05:53
Kovács Tünde

érdeklődnék mennyiért adjátok az ékszereket ?

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár