2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
11.950 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Tényleeeegggg?????
Úgy tűnik! ;) Még én is kíváncsian várom a végeredményt... :)
Sziasztok! Valaki tudna nekem véleményt mondani a PROF DRILL CSISZOLÓGÉPRŐL?? Mennyire rezeg? melegít e? milyen hangos? Csak azért mert most elég jó árban van a web-áruházban! Előre is köszönöm a válaszokat!
Szilvia, az általad említett csiszológép kézi egysége egyáltalán nem rezeg. A "melegít-e" kérdésedre igazán a válasz a csiszolófejen múlik, a papírfejjel minden csiszolás sütős. Karbidfejjel azonban nem. A hangja egészen csendes, szalonmunkához kifejezetten jól alkalmazható a készülék, most ráadásul kimondottan jó árban is van.
Sziasztok! Valaki tud abban segíteni, hogy a gel lac előkészítésénél miért savas primert kennek, a savmentes helyett? Elvileg a nevében ott szerepel, hogy Gel. Ezek szerint mindegy? És nem okozza az anyag leválását akkor sem ha easy off vagy base az alapja a gel lacnak?
Tímea, ha a gél lakk alá 1. savas primer, majd 2. savmentes primert kensz, akkor leoldható lesz, ha csupán savmentest kensz alá, akkor is tartós lesz és kitűnő tapadású, de nem tudod majd leoldani.
Sziasztok! Valaki tudna nekem véleményt mondani a PROF DRILL CSISZOLÓGÉPRŐL?? Mennyire rezeg? melegít e? milyen hangos? Csak azért mert most elég jó árban van a web-áruházban! Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia! Elég a savmentes is, de savassal marad oldható. (Gabó mondta)
Tényleeeegggg?????
Sziasztok! Valaki tud abban segíteni, hogy a gel lac előkészítésénél miért savas primert kennek, a savmentes helyett? Elvileg a nevében ott szerepel, hogy Gel. Ezek szerint mindegy? És nem okozza az anyag leválását akkor sem ha easy off vagy base az alapja a gel lacnak?
Szia! Elég a savmentes is, de savassal marad oldható. (Gabó mondta)
Szia Timi! elég a savmentes primer.
Szia! Ha csak az a célod, hogy átlátszóval megerősítsd és időnként újra lakkozd színekkel, akkor lehet ezt így is alkalmazni. De akkor az átlátszóból azért kenj 2-3 réteget, 1 az kevés. A körömlakk tartósabban megmarad a gél lakkos körmökön, persze nem olyan jól, mint a műkörmön.
Kedves Szilvi! Köszönöm a gyors választ! A célom a köröm megerősítése, ahogy írtad! Mivel gyakran váltogatom a színeket, ezért gondoltam sima körömlakkal lekenni a színes géllakk helyett :-) Üdv: Kakadu
Szia. Átlátszóval festettem meg, 2 rétegben. Aztán fixáltam.