2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.07.04 - 09:24
Juhász Julianna

Sziasztok! Balázsi Szilvia a step by steppeknél van a fekete matt gél lakk! nagyon jo nekem nagyon tetszik. De a mintát rá azt is fekete gél lakkal csináltad vagy hogyan? Előre is köszönöm a válaszod!

2012.07.03 - 21:53
Crystal Nails
Válasz Racskó Anikó - 2012. július 3., kedd 20:52 üzenetére

Sziasztok! Ti is tapasztaltátok már, hogy az XTreme Clear a CN-től jobban égt, mint a többi zselé? Magamon próbáltam ki, de nem gyengén sütött Tegyem először csak a lámpa elé és úgy fokozatosan beljebb? Meg fog kötni így is a kellő mértékben? Köszönöm.

Anikó, egy picit nagyobb óvatossággal kell a lámpázást végrehajtani. Az első 20 másodpercet a vendég keze a lámpa előtt legyen, érje a fény, de nem bent a lámpában. Utána mehet be a maradék időre. Így bizonyosan nem éget és a kötése is tökéletes lesz. Sok sikert!

2012.07.03 - 21:51
Crystal Nails
Válasz Kakadu - 2012. július 3., kedd 17:50 üzenetére

Sziasztok! Ha alapozó géllakból felkenek egy alapot, azt megköttetem uv lámpa alatt, fixálom, utána kenhetek rá géllak helyett körömlakkot, vagy ledobja azt? Köszi a választ, üdv!

Ha gél lakkból felkensz egy alapot, arra gél lakkot tegyél,mert ahhoz van kifejlesztve. Csak önmagában felkenni nem érdemes, nincs így funkciója. Ráadásul a körmöt sem erősíti. A körömlakk alá pedig miért kennél gél lakk alapot?

2012.07.03 - 21:19
Balázsi Szilvia
Válasz Racskó Anikó - 2012. július 3., kedd 20:52 üzenetére

Sziasztok! Ti is tapasztaltátok már, hogy az XTreme Clear a CN-től jobban égt, mint a többi zselé? Magamon próbáltam ki, de nem gyengén sütött Tegyem először csak a lámpa elé és úgy fokozatosan beljebb? Meg fog kötni így is a kellő mértékben? Köszönöm.

Igen, sajna az extrem clear az eléggé éget:( Nagyon szerettem, de a vendégek nem igazán szerették, hiába szóltam, hogy óvatosan tegyék be a kezüket, inkább átváltottam a titaniumra. Azt is nagyon szeretem:)

2012.07.03 - 21:18
Balázsi Szilvia
Válasz Kakadu - 2012. július 3., kedd 17:50 üzenetére

Sziasztok! Ha alapozó géllakból felkenek egy alapot, azt megköttetem uv lámpa alatt, fixálom, utána kenhetek rá géllak helyett körömlakkot, vagy ledobja azt? Köszi a választ, üdv!

Szia! Ha csak az a célod, hogy átlátszóval megerősítsd és időnként újra lakkozd színekkel, akkor lehet ezt így is alkalmazni. De akkor az átlátszóból azért kenj 2-3 réteget, 1 az kevés. A körömlakk tartósabban megmarad a gél lakkos körmökön, persze nem olyan jól, mint a műkörmön.

Racskó Anikó - Válaszolok
2012.07.03 - 20:52
Racskó Anikó - vendég

Kakadu - Válaszolok
2012.07.03 - 17:50
Kakadu - vendég

2012.07.03 - 05:23
Kovács Jessica
Válasz Crystal Nails - 2012. július 2., hétfő 18:41 üzenetére

Jessica, szia! Gél lakkot miért akarsz zselével díszíteni? Elviekben fordítva működik, zselés körömre gél lakk, de gél lakkra zselé bizony nem jó. A zselé ugyanis merevebbre köt, mint a gél lakk.

Megtetszett a vendégemnek egy virág,amit zseléből csináltak meg neki még régebben. De akkor ezek szerint nem rakom rá. Köszönöm :)

2012.07.02 - 18:41
Crystal Nails
Válasz Kovács Jessica - 2012. július 1., vasárnap 08:57 üzenetére

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy gellacot díszíthetek zselével,vagy berepedne? A választ köszönöm előre is. :)

Jessica, szia! Gél lakkot miért akarsz zselével díszíteni? Elviekben fordítva működik, zselés körömre gél lakk, de gél lakkra zselé bizony nem jó. A zselé ugyanis merevebbre köt, mint a gél lakk.

2012.07.02 - 09:14
Ady Klaudia
Válasz Kiss Anett - 2012. június 28., csütörtök 20:10 üzenetére

sziasztok lenne egy gyors kérdésem, porcelánnal dolgozom és a top shinet használom fényként rá.de most azt vettem észre a körmömön hogy a fényzselé fellevegősödött. mi lehet a probléma nem tudjátok véletlenül?

Szia. Legtöbbször az, hogy a bőrhöz ér... :(

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár