2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy gellacot díszíthetek zselével,vagy berepedne? A választ köszönöm előre is. :)
Szia! június 25-én volt ez téma ebben a topikban. Olvass vissza, mert nem akarok ennyi mindent ide bemásolni :-)
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy gellacot díszíthetek zselével,vagy berepedne? A választ köszönöm előre is. :)
Sziasztok! Crystaltól kérdezem: az adatlapomhoz tartozó térkép nem a valós címemet mutatja, hanem a XVIII. ker. Polgármesteri hivatalt ami tőlem elég messze van. Mi ennek az oka? Kinél kell ezt jelezni vagy ki tudja ezt javítani, egyáltalán ellenőrzi ezt valaki? Rajta van a térképen az utca amit megadtam címnek. ???? Köszi,
Kedves Ancsa, itt mindent megtalálsz, ami a beállításhoz szükséges: http://www.mukorom.hu/mukormos-hirek/909-hogy-jelold-uj-mukorom-szalonod-cimet-a-terkepen
Sziasztok! Crystaltól kérdezem: az adatlapomhoz tartozó térkép nem a valós címemet mutatja, hanem a XVIII. ker. Polgármesteri hivatalt ami tőlem elég messze van. Mi ennek az oka? Kinél kell ezt jelezni vagy ki tudja ezt javítani, egyáltalán ellenőrzi ezt valaki? Rajta van a térképen az utca amit megadtam címnek. ???? Köszi,
nett, szia! A porcelán körömhöz a fényzselé tökéletes tapadással bír, ezért csak arra tudunk gondolni, hogy a felbufizott köröm nem volt zsírtalan, tehát hozzáértél kézzel, vagy a vendég ért hozzá. Ezekben az esetekben foltosodik. A fellevegősödést pedig a kevés köttetési idő, vagy a lámpádban a gyengülő csövek eredményezhetik.
valószínű hogy hozzáérhettem illetve nem rögtön buffizás után fedtem le! köszönöm a választ!!!
Szia! Elvileg az attól van, mert továbbkened a top shine-t, egy picit hozzáért a bőrhöz. De lehet, hogy azért , mert nem volt tiszta a körömfelületed(megtapogattad és ettől zsíros lett) vagy nem volt eléggé mattítva és így nem tudott megfelelően tapadni.
köszönöm szépen!
Izabella, kettévágott kinézetű tekla fényű gyöngyöt szinte minden műköröm kereskedésben lehet kapni, viszonylag olcsón.
köszönöm a gyors választ :)
az lenne a kérdésem,h tud e valaki valahol olyan műköröm díszt, ami olyan mint az igazi gyöngy mondjuk ketté vágva,h fel tudjam ragasztani a körömre? menyasszonynak lenne ilyen kívánsága
Izabella, kettévágott kinézetű tekla fényű gyöngyöt szinte minden műköröm kereskedésben lehet kapni, viszonylag olcsón.
sziasztok lenne egy gyors kérdésem, porcelánnal dolgozom és a top shinet használom fényként rá.de most azt vettem észre a körmömön hogy a fényzselé fellevegősödött. mi lehet a probléma nem tudjátok véletlenül?
nett, szia! A porcelán körömhöz a fényzselé tökéletes tapadással bír, ezért csak arra tudunk gondolni, hogy a felbufizott köröm nem volt zsírtalan, tehát hozzáértél kézzel, vagy a vendég ért hozzá. Ezekben az esetekben foltosodik. A fellevegősödést pedig a kevés köttetési idő, vagy a lámpádban a gyengülő csövek eredményezhetik.
Szia! Elvileg az attól van, mert továbbkened a top shine-t, egy picit hozzáért a bőrhöz. De lehet, hogy azért , mert nem volt tiszta a körömfelületed(megtapogattad és ettől zsíros lett) vagy nem volt eléggé mattítva és így nem tudott megfelelően tapadni.