2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.07.02 - 05:36
Móni
Válasz Kovács Jessica - 2012. július 1., vasárnap 08:57 üzenetére

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy gellacot díszíthetek zselével,vagy berepedne? A választ köszönöm előre is. :)

Szia! június 25-én volt ez téma ebben a topikban. Olvass vissza, mert nem akarok ennyi mindent ide bemásolni :-)

2012.07.01 - 08:57
Kovács Jessica

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy gellacot díszíthetek zselével,vagy berepedne? A választ köszönöm előre is. :)

2012.07.01 - 06:55
Crystal Nails
Válasz Nail Beauty körömszalon "crystal nails referencia szalon" - 2012. június 30., szombat 19:18 üzenetére

Sziasztok! Crystaltól kérdezem: az adatlapomhoz tartozó térkép nem a valós címemet mutatja, hanem a XVIII. ker. Polgármesteri hivatalt ami tőlem elég messze van. Mi ennek az oka? Kinél kell ezt jelezni vagy ki tudja ezt javítani, egyáltalán ellenőrzi ezt valaki? Rajta van a térképen az utca amit megadtam címnek. ???? Köszi,

Kedves Ancsa, itt mindent megtalálsz, ami a beállításhoz szükséges: http://www.mukorom.hu/mukormos-hirek/909-hogy-jelold-uj-mukorom-szalonod-cimet-a-terkepen

Nail Beauty körömszalon

Sziasztok! Crystaltól kérdezem: az adatlapomhoz tartozó térkép nem a valós címemet mutatja, hanem a XVIII. ker. Polgármesteri hivatalt ami tőlem elég messze van. Mi ennek az oka? Kinél kell ezt jelezni vagy ki tudja ezt javítani, egyáltalán ellenőrzi ezt valaki? Rajta van a térképen az utca amit megadtam címnek. ???? Köszi,

2012.06.29 - 14:00
Kiss Anett
Válasz Crystal Nails - 2012. június 29., péntek 08:23 üzenetére

nett, szia! A porcelán körömhöz a fényzselé tökéletes tapadással bír, ezért csak arra tudunk gondolni, hogy a felbufizott köröm nem volt zsírtalan, tehát hozzáértél kézzel, vagy a vendég ért hozzá. Ezekben az esetekben foltosodik. A fellevegősödést pedig a kevés köttetési idő, vagy a lámpádban a gyengülő csövek eredményezhetik.

valószínű hogy hozzáérhettem illetve nem rögtön buffizás után fedtem le! köszönöm a választ!!!

2012.06.29 - 13:59
Kiss Anett
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. június 29., péntek 04:28 üzenetére

Szia! Elvileg az attól van, mert továbbkened a top shine-t, egy picit hozzáért a bőrhöz. De lehet, hogy azért , mert nem volt tiszta a körömfelületed(megtapogattad és ettől zsíros lett) vagy nem volt eléggé mattítva és így nem tudott megfelelően tapadni.

köszönöm szépen!

2012.06.29 - 10:31
szigyarto izabella
Válasz Crystal Nails - 2012. június 29., péntek 08:24 üzenetére

Izabella, kettévágott kinézetű tekla fényű gyöngyöt szinte minden műköröm kereskedésben lehet kapni, viszonylag olcsón.

köszönöm a gyors választ :)

2012.06.29 - 08:24
Crystal Nails
Válasz szigyarto izabella - 2012. június 28., csütörtök 19:39 üzenetére

az lenne a kérdésem,h tud e valaki valahol olyan műköröm díszt, ami olyan mint az igazi gyöngy mondjuk ketté vágva,h fel tudjam ragasztani a körömre? menyasszonynak lenne ilyen kívánsága

Izabella, kettévágott kinézetű tekla fényű gyöngyöt szinte minden műköröm kereskedésben lehet kapni, viszonylag olcsón.

2012.06.29 - 08:23
Crystal Nails
Válasz Kiss Anett - 2012. június 28., csütörtök 20:10 üzenetére

sziasztok lenne egy gyors kérdésem, porcelánnal dolgozom és a top shinet használom fényként rá.de most azt vettem észre a körmömön hogy a fényzselé fellevegősödött. mi lehet a probléma nem tudjátok véletlenül?

nett, szia! A porcelán körömhöz a fényzselé tökéletes tapadással bír, ezért csak arra tudunk gondolni, hogy a felbufizott köröm nem volt zsírtalan, tehát hozzáértél kézzel, vagy a vendég ért hozzá. Ezekben az esetekben foltosodik. A fellevegősödést pedig a kevés köttetési idő, vagy a lámpádban a gyengülő csövek eredményezhetik.

2012.06.29 - 04:28
Balázsi Szilvia

Szia! Elvileg az attól van, mert továbbkened a top shine-t, egy picit hozzáért a bőrhöz. De lehet, hogy azért , mert nem volt tiszta a körömfelületed(megtapogattad és ettől zsíros lett) vagy nem volt eléggé mattítva és így nem tudott megfelelően tapadni.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár