2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.06.28 - 20:10
Kiss Anett

sziasztok lenne egy gyors kérdésem, porcelánnal dolgozom és a top shinet használom fényként rá.de most azt vettem észre a körmömön hogy a fényzselé fellevegősödött. mi lehet a probléma nem tudjátok véletlenül?

2012.06.28 - 20:01
Balázsi Szilvia
Válasz szigyarto izabella - 2012. június 27., szerda 08:28 üzenetére

sziasztok lányok! egy fura kérdésem lenne, van 1 kellemetlen vendégem, aki ragaszkodik hozzám. Sajnos egyre ellenszenvesebb, okoskodó, fontoskodó, és negatív... stb. Szeretném valahogyan finoman lekoptatni. Borzasztóan rossz hatással van rám. Van valami ötlete valakinek, hogyan csináljam???

Szia! Nekem 2 vendégem volt ilyen, az egyik iszonyat rosszindulatú volt, a másik meg kb. mindig elkésett. Hát én őszintén megmondtam, hogy hagyjuk egymást, az első egyből tudomásul vette, ő is érezte, hogy nem tudunk együtt működni. A késősnek normálisan megmondtam, hogy tökre bírom,meg jófej, csak ez így nem működik, veszteségem van miatta, mások szívesen jönnének én meg miatta ülök ott üresben a szalonban. Egyszóval őszintén mond meg neki, hogy mi a helyzet. Valószínűleg nem fog neki örülni, de legalább te korrekten jártál el és nem kell olyanokat hazudni, hogy nincs már helyed...és társai.

2012.06.28 - 19:39
szigyarto izabella

az lenne a kérdésem,h tud e valaki valahol olyan műköröm díszt, ami olyan mint az igazi gyöngy mondjuk ketté vágva,h fel tudjam ragasztani a körömre? menyasszonynak lenne ilyen kívánsága

2012.06.28 - 19:36
szigyarto izabella
Válasz Crystal Nails - 2012. június 28., csütörtök 05:18 üzenetére

Izabella, műkörmösként sajnos majdnem mindenki találkozik ilyen vendéggel, azt kell mondanunk ez általános jelenség. Azokat a vendégeket, akik pszichésen rossz hatással vannak egy körmösre, lehetőség szerint le kell építeni. (Másra lehetséges, hogy pont jó hatással fog lenni) Ilyen esetben finoman kell közölni, hogy sajnos nem tudsz új időpontot adni neki, mert betelt a naptárad, de magad helyett valakit ajánlanod kell:( Ügyes légy, finom, határozott és nem sértő. Majd írd meg milyen tapasztalatokkal gazdagodtál!

köszönöm szépen a jó tanácsot, megpróbálom :)

2012.06.28 - 05:18
Crystal Nails
Válasz szigyarto izabella - 2012. június 27., szerda 08:28 üzenetére

sziasztok lányok! egy fura kérdésem lenne, van 1 kellemetlen vendégem, aki ragaszkodik hozzám. Sajnos egyre ellenszenvesebb, okoskodó, fontoskodó, és negatív... stb. Szeretném valahogyan finoman lekoptatni. Borzasztóan rossz hatással van rám. Van valami ötlete valakinek, hogyan csináljam???

Izabella, műkörmösként sajnos majdnem mindenki találkozik ilyen vendéggel, azt kell mondanunk ez általános jelenség. Azokat a vendégeket, akik pszichésen rossz hatással vannak egy körmösre, lehetőség szerint le kell építeni. (Másra lehetséges, hogy pont jó hatással fog lenni) Ilyen esetben finoman kell közölni, hogy sajnos nem tudsz új időpontot adni neki, mert betelt a naptárad, de magad helyett valakit ajánlanod kell:( Ügyes légy, finom, határozott és nem sértő. Majd írd meg milyen tapasztalatokkal gazdagodtál!

2012.06.27 - 21:47
Macarkiz
Válasz Crystal Nails - 2012. május 20., vasárnap 12:56 üzenetére

Az ennyire izzadós kezű vendégnek ellenjavalt a műköröm viselése, a körmösök igen nehezen boldogulnak vele. Ha a term. körömlemez is vizes, akkor savas primerrel akár kétszer is át kell húzni a körmöt és megvárni amíg az elpárolog. Ennél többet sajnos nem tehetünk. Sok sikert!

Koszonom :) Sikerult a vendeget lebeszelni a mukormokrol. :))

2012.06.27 - 21:43
Macarkiz
Válasz Anda Andrea - 2012. május 18., péntek 06:12 üzenetére

Szia! Gyógszertárban lehet kapni egy solutio antisudorica nevű folyadékot(300-400ft)Probáld meg ezzel bekenni a kezét építés előtt,kimondottan erre az erős izzadásra van.De kérdezd meg nincs-e érzékenysége aluminiumra mert azt tartalmaz.Nekem nagyon bevált,bár azért nem ennyire extrém izzados a vendégem.Én megszoktam kérni hogy elöző este mielőtt jön töltésre vagy építésre kenje be a kezét így nem ázik a körme előtte sem.Megjegyzem azota rendszeresen használja ,nagyon hálás érte hogy ajánlottam.Nekem mindig van az üzletben mert azonnal megszünteti az izzadást!

Szia! Elnezesed, hogy csak most koszonom meg a valaszod, de hetekig nem volt gepem. Nagyon szepen koszonom a segitseged, sikerult Magyarorszagrol beszereznem a folyadekot, bar kozben megbeszeltuk a vendeggel, hogy nem javasoljuk szamara a mukorom viseleset. Nehezen, de belatta, hogy semmi ertelme, hiszen mindketten megszenvedtunk es kidobott penz is lenne. :)) Megegyszer koszi :)

2012.06.27 - 21:31
Macarkiz
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. május 18., péntek 04:07 üzenetére

Uhhh...az durva.. Gondolom az se használ ha folyamatosan spray prep-pel fújnád..

Sajnos nem, folyamatos az izzadas.

2012.06.27 - 15:26
Péter Niki
Válasz Crystal Nails - 2012. június 26., kedd 04:49 üzenetére

Niki, az általad leírtak tökéletesen működnek.

Hát ez szuper!!!!!!!!!! Köszönöm!!! Be fogok vásárolni!!!!

2012.06.27 - 08:28
szigyarto izabella

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár