2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Jessica, privát üzenetet küldtünk neked!
Jessica, szia! Az említett fehér végre javasoljuk inkább az Xtreme Cleart, az egyáltalán nem sárgítja a fehér zselét. A Titániumnál sajnos ez előfordulhat, azt inkább a színes körmök C ívéhez használd. Az apró buborékok a tégelyben vannak? Ha igen, jelezd, melyik üzletben vetted! Ha a felvitel során kerül a buborék a zselébe, valamilyen egyéb, nem látható módon, akkor az anyagmozgatásban van mégis valahol a hiba, amit csak egy oktató tudna kiküszöbölni veled, személyesen. Várjuk válaszod! Szép napot!
Szia! Alapból a zselében benne vannak a buborékok. A Karinthy Frigyes úti üzletben vettem.Az xtreme Clearen kívül melyik az a zselé még ami biztosan nem sárgítja a fehér véget és több az esély rá hogy nem lenne bubis? Vagy ez a legmegfelelőbb rá? Köszönöm a segítséget!
Szép jó reggelt! A Crystal Nails-hez lenne egy kérdésem nekem is.olyan problémám van ami már régóta meg van.. Xtreme titánium zselét használok,amikor befejezem a körmöket a borítóréteggel picike bubik lesznek benne. Nem az nagy amit szerintem már mindenki látott, mikroba-bubik. Először azt hittem nem portalanítok jól, de igen, bufferel is átmegyek rajta rendesen, a zselé nincs meleg helyen, nem is keverem fel és nem is keveredik, szikla szilárdan áll a polcomba. Az anyagot az üveg széléről veszem fel nem a közepéről.Nem használom vastagon az anyagot, mivel az én vendégeim a extra vékony körmöket szeretik. Akkor még is mi lehet a gond? A másik problémám a francia véghez builder II.renewedet használok mely addig nagyon szép vakító fehér amíg rá nem teszem a titániumot, sárgítja pedig mint írtam én vékonyan használom a titániumot.Ezzel mi lehet a probléma?
Jessica, szia! Az említett fehér végre javasoljuk inkább az Xtreme Cleart, az egyáltalán nem sárgítja a fehér zselét. A Titániumnál sajnos ez előfordulhat, azt inkább a színes körmök C ívéhez használd. Az apró buborékok a tégelyben vannak? Ha igen, jelezd, melyik üzletben vetted! Ha a felvitel során kerül a buborék a zselébe, valamilyen egyéb, nem látható módon, akkor az anyagmozgatásban van mégis valahol a hiba, amit csak egy oktató tudna kiküszöbölni veled, személyesen. Várjuk válaszod! Szép napot!
Szia! Köszönöm a válaszod, értem én hogy mire gondolsz, csak én egyébként nem akarom megvenni a Gel Lachoz tartozó alapot stb. Hanem vannak közte szép színek és felszeretném használni simán műkörömépítésnél, ahogy eddig is dolgoztam, 1 réteg II-es Builder Clear, majd a Gel Lac (akármilyen formában: francia végen, ferdén, v alakba vagy akárhogy és utána cv majd reszelés után fényzselé!
Niki, az általad leírtak tökéletesen működnek.
Üdv!! A Crystal Nails-hez lenne egy kérdésem: Nem használtam még Gel Lacot, és azt szeretném kérdezni, hogy ha vennék belőle színeket akkor azzal dolgozhatok ugyanúgy mint például a hókristályos vagy brilliant zselékkel?? Tehát, húzok egy alapréteget, aztán vagy a saját ecsetjével, vagy amivel egyébként is szoktam, díszítem a körmöt, akár franciásan vagy csak ferdén, aztán még kiegészítem pl. brillel és megköttetem majd cv és kész. Ezt így lehet, tehát hogy színes zseléként használjam????
Szia Niki! Én többször is használtam már Gel-Lac-ot színes zseléként/helyett.. és működött. Egy baja van hogy pl színes franciánál nagyon szeret elmosódni.. hiszen elég erősen pigmentált. ezért a mosolyvonalnál csak egy vékony ecsettel(nekem egy lefokozott-régi Barbara ecsetem van erre a célra) lehető legpontosabban vidd fel ,mert maszatol. Ill. még annyi ,hogy nem szabad vastagon kenni..inkább két vékonyabb rétegben használd. mert nem köt át.. (de ez sztem.más színes zselékre is igaz,..) használhatod bátran.. én is szívesebben veszek géllakkból új színt mint color gélt.. mert a géllakk így már több funkciós .-)eleve jobban megéri.. és igen, az ára is jobb a színes zselékhez képest. Viszont Brillant, flybrill,snow crystal ..stb.zseléket mindenképp vegyél..ha mást nem, legalább csak egy-egy színt, mert megéri! Gyönyörűek ♥ én is most gyúrok rájuk..♥:-) Üdv : Z.
Ez nem kérdés, csak megjegyzés, hogy egyébként árban is jobban jövök ki, ha Dekor zselék helyett a Gel Lacot használnám, mert ugye a Dekor 5 ml 2200 Ft és Gel Lac 15 ml 3500, azt hiszem. De nem tudom hogy fog-e működni!! Majd kiderül!!! :))))
Ne úgy használd, mint a color vagy brillant zseléket! Inkább, mint a körömlakkot. Előkészítés után Base Gel vagy a Gél lakk nullása alaprétegnek, lámpázás, utána 1 réteg szín nagyon vékonyan felkenve, lámpázás, második réteg szín, szintén vékonyan, lámpázás, majd zárásként gél lakk nullása vagy Easy Off Top gél és egy utolsó lámpázás, majd fixálás.
Szia! Köszönöm a válaszod, értem én hogy mire gondolsz, csak én egyébként nem akarom megvenni a Gel Lachoz tartozó alapot stb. Hanem vannak közte szép színek és felszeretném használni simán műkörömépítésnél, ahogy eddig is dolgoztam, 1 réteg II-es Builder Clear, majd a Gel Lac (akármilyen formában: francia végen, ferdén, v alakba vagy akárhogy és utána cv majd reszelés után fényzselé!
Niki, használhatod, ha figyelsz a következőkre: alaprétegként ilyenkor ne a saját, Gel Lac alapot kend fel, hanem építs egy zselés köröm alapot. Ezt akár meghosszabbítással, sablonozással is teheted. Színezd, díszítsd Gel Lac-kal ahogy a kedved tartja. Tehetsz rá gyöngyöt, flittert, amit beépítésre szánsz. Erre építsd C ívet, bereszeled, fényzselézed és kész. Sok sikert!
Köszönöm a válaszod! Igen, én is így gondoltam nagyjából, mert egyébként már évek óta (5 éve) A Crystal Nails II-es építő zseléjét használom, szeretem a sűrűségét, annyi hogy én még mindig tip-pel dolgozom sajnos, az építés annyira nem megy. Szóval felragasztom a tipet, hozzá reszelem, primer, aztán egy réteg II-es Builder Clear és utána jöhetnek a Gel Lacoc, köttettem, aztán cv, kötettem, aztán formára reszelés és fényzselé? Ugye akkor így jó lesz?? :))))
Szép jó reggelt! A Crystal Nails-hez lenne egy kérdésem nekem is.olyan problémám van ami már régóta meg van.. Xtreme titánium zselét használok,amikor befejezem a körmöket a borítóréteggel picike bubik lesznek benne. Nem az nagy amit szerintem már mindenki látott, mikroba-bubik. Először azt hittem nem portalanítok jól, de igen, bufferel is átmegyek rajta rendesen, a zselé nincs meleg helyen, nem is keverem fel és nem is keveredik, szikla szilárdan áll a polcomba. Az anyagot az üveg széléről veszem fel nem a közepéről.Nem használom vastagon az anyagot, mivel az én vendégeim a extra vékony körmöket szeretik. Akkor még is mi lehet a gond? A másik problémám a francia véghez builder II.renewedet használok mely addig nagyon szép vakító fehér amíg rá nem teszem a titániumot, sárgítja pedig mint írtam én vékonyan használom a titániumot.Ezzel mi lehet a probléma?
Üdv!! A Crystal Nails-hez lenne egy kérdésem: Nem használtam még Gel Lacot, és azt szeretném kérdezni, hogy ha vennék belőle színeket akkor azzal dolgozhatok ugyanúgy mint például a hókristályos vagy brilliant zselékkel?? Tehát, húzok egy alapréteget, aztán vagy a saját ecsetjével, vagy amivel egyébként is szoktam, díszítem a körmöt, akár franciásan vagy csak ferdén, aztán még kiegészítem pl. brillel és megköttetem majd cv és kész. Ezt így lehet, tehát hogy színes zseléként használjam????
Niki, használhatod, ha figyelsz a következőkre: alaprétegként ilyenkor ne a saját, Gel Lac alapot kend fel, hanem építs egy zselés köröm alapot. Ezt akár meghosszabbítással, sablonozással is teheted. Színezd, díszítsd Gel Lac-kal ahogy a kedved tartja. Tehetsz rá gyöngyöt, flittert, amit beépítésre szánsz. Erre építsd C ívet, bereszeled, fényzselézed és kész. Sok sikert!