2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Lánczi Orsolya - Válaszolok
2012.06.21 - 14:39
Lánczi Orsolya - törölt felhasználó

Értem, köszönöm a választ.

2012.06.21 - 13:38
Fabian Zsuzsa
Válasz Lánczi Orsolya - 2012. június 21., csütörtök 13:02 üzenetére

Sziasztok!Az a kérdésem lenne hogy használhatok-e két különböző márkájú műkörmös alapanyagot egy körmön,gondolok itt arra, hogy az építőzselé másfajta mint a francia vég fehér zselé.(A márkákat nem írom ki nem szeretném reklámozni.Nem tudom hogy a két anyag hogyan reagálna egymással?Valaki tudna esetleg segíteni?Köszi a válaszokat előre is.

Szia.Már volt korábban erről szó,ha jól emlékszem "crystal nails" meg is írta,miért nem jó.Nem igazán praktikus,mert lehetnek gondok a tapadással,színtartóssággal....és mások lehetnek a kötési idők is.

Lánczi Orsolya - Válaszolok
2012.06.21 - 13:02
Lánczi Orsolya - törölt felhasználó

Sziasztok!Az a kérdésem lenne hogy használhatok-e két különböző márkájú műkörmös alapanyagot egy körmön,gondolok itt arra, hogy az építőzselé másfajta mint a francia vég fehér zselé.(A márkákat nem írom ki nem szeretném reklámozni.Nem tudom hogy a két anyag hogyan reagálna egymással?Valaki tudna esetleg segíteni?Köszi a válaszokat előre is.

2012.06.21 - 06:25
Balázsi Szilvia

Ennyit tudtam meg a Fashion Nails-el kapcsolatban: Idézem: "Én a CN-hez jártam OKJ-ra. Ott valaki rákérdezett erre az okleveles történetre és azt mondták az oktatók, hogy csak alkalmazottkénti elhelyezkedésre jó. Úgy, ahogy Orsi is írta, ahol más vállalja a felelősséget. Vállalkozást nem tud vele indítani, egyénit semmiképpen, ahhoz már OKJ kell. BT és KFT esetében, ahol nem ez a fő tevékenység, dolgozhat, ha alkalmazottként felveszi magát, akkor talán jó. De másnál, alkalmazottként simán dolgozhat vele."

2012.06.20 - 08:35
Jakab Alexandra

Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segíttettetek! :)

2012.06.19 - 17:39
Crystal Nails
Válasz Moldoványi Edit - 2012. június 19., kedd 00:03 üzenetére

Sziasztok ! Az IBD bondert tudom, hogy harmat vékonyan, szivacslapkával felitatgatva, 1 percig lámpázva kell használni. Kérdésem, hogy csak természetes körömre az építés vagy töltés előtt, vagy a kész épített, bereszelt körömre is lehet egy színes zselés borítás alá? Előre is köszönöm.

Edit, a bondert a természetes körömre kell alkalmazni, tapadás elősegítésként. Kész körömre ne kenj, okafogyott lenne a használata. Sok sikert kívánunk!

2012.06.19 - 17:38
Crystal Nails
Válasz Jakab Alexandra - 2012. június 19., kedd 13:47 üzenetére

Sziasztok! Jön hozzám egy vendég, akinek a saját körme egy kicsit gyenge, mindig letörik neki, így az eredeti körmöse kitalálta, hogy akkor porcelánnal megerősíti. Erre a porcelán alapra pedig ráhúzta neki a gel-lacot. Azt szeretném megkérdezni, hogy a gel-lac és a porcelán nem üti egymást? Én valahogy úgy tudom, hogy nem passzolnak, de kíváncsian várom a hozzászólásokat. Előre is köszönöm a segítséget! :)

Alexandra, a porcelán körömre a gél lakk teljesen jó megoldás. Sokan csináltatnak maguknak olyan műkörmöt, ami épített, ám nem csillivel és ezzel-azzal díszítik, hanem gél lakkal húzzák be. Erre fényzselét tesznek, esetleg Swarovskit.

Csiszár Éva - Válaszolok
2012.06.19 - 15:23
Csiszár Éva - törölt felhasználó
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. június 18., hétfő 19:52 üzenetére

Ohh...remek. Pedig pont ma mondtam neki, hogy tud vele dolgozni, mert egy másik fórumon azt mondták, hogy lehet vele dolgozni...

Azért azon csodálkoznék, ha tudna dolgozni egy 6 napos képzéssel - nem feltétlen jogilag, mert úgy biztos nem, de kérdem én, mit tud tanulni valaki 6 nap alatt??? - a sufni-tuning is jobb már ennél, azért ne fogjuk rá mindenkire, hogy műkörmös... erre mondják, hogy olcsó húsnak... Tudom én, hogy segíteni akarsz neki, de szerintem azzal segítesz a legtöbbet, ha elküldöd egy normális tanfolyamra, ahol nem csak műpapírt kap... :(

2012.06.19 - 14:56
LuluNAILS Budapest
Válasz Jakab Alexandra - 2012. június 19., kedd 13:47 üzenetére

Sziasztok! Jön hozzám egy vendég, akinek a saját körme egy kicsit gyenge, mindig letörik neki, így az eredeti körmöse kitalálta, hogy akkor porcelánnal megerősíti. Erre a porcelán alapra pedig ráhúzta neki a gel-lacot. Azt szeretném megkérdezni, hogy a gel-lac és a porcelán nem üti egymást? Én valahogy úgy tudom, hogy nem passzolnak, de kíváncsian várom a hozzászólásokat. Előre is köszönöm a segítséget! :)

nem, így jó. fordítva már baj lenne:)

2012.06.19 - 13:47
Jakab Alexandra

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár