2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Értem, köszönöm a választ.
Sziasztok!Az a kérdésem lenne hogy használhatok-e két különböző márkájú műkörmös alapanyagot egy körmön,gondolok itt arra, hogy az építőzselé másfajta mint a francia vég fehér zselé.(A márkákat nem írom ki nem szeretném reklámozni.Nem tudom hogy a két anyag hogyan reagálna egymással?Valaki tudna esetleg segíteni?Köszi a válaszokat előre is.
Szia.Már volt korábban erről szó,ha jól emlékszem "crystal nails" meg is írta,miért nem jó.Nem igazán praktikus,mert lehetnek gondok a tapadással,színtartóssággal....és mások lehetnek a kötési idők is.
Sziasztok!Az a kérdésem lenne hogy használhatok-e két különböző márkájú műkörmös alapanyagot egy körmön,gondolok itt arra, hogy az építőzselé másfajta mint a francia vég fehér zselé.(A márkákat nem írom ki nem szeretném reklámozni.Nem tudom hogy a két anyag hogyan reagálna egymással?Valaki tudna esetleg segíteni?Köszi a válaszokat előre is.
Ennyit tudtam meg a Fashion Nails-el kapcsolatban: Idézem: "Én a CN-hez jártam OKJ-ra. Ott valaki rákérdezett erre az okleveles történetre és azt mondták az oktatók, hogy csak alkalmazottkénti elhelyezkedésre jó. Úgy, ahogy Orsi is írta, ahol más vállalja a felelősséget. Vállalkozást nem tud vele indítani, egyénit semmiképpen, ahhoz már OKJ kell. BT és KFT esetében, ahol nem ez a fő tevékenység, dolgozhat, ha alkalmazottként felveszi magát, akkor talán jó. De másnál, alkalmazottként simán dolgozhat vele."
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segíttettetek! :)
Sziasztok ! Az IBD bondert tudom, hogy harmat vékonyan, szivacslapkával felitatgatva, 1 percig lámpázva kell használni. Kérdésem, hogy csak természetes körömre az építés vagy töltés előtt, vagy a kész épített, bereszelt körömre is lehet egy színes zselés borítás alá? Előre is köszönöm.
Edit, a bondert a természetes körömre kell alkalmazni, tapadás elősegítésként. Kész körömre ne kenj, okafogyott lenne a használata. Sok sikert kívánunk!
Sziasztok! Jön hozzám egy vendég, akinek a saját körme egy kicsit gyenge, mindig letörik neki, így az eredeti körmöse kitalálta, hogy akkor porcelánnal megerősíti. Erre a porcelán alapra pedig ráhúzta neki a gel-lacot. Azt szeretném megkérdezni, hogy a gel-lac és a porcelán nem üti egymást? Én valahogy úgy tudom, hogy nem passzolnak, de kíváncsian várom a hozzászólásokat. Előre is köszönöm a segítséget! :)
Alexandra, a porcelán körömre a gél lakk teljesen jó megoldás. Sokan csináltatnak maguknak olyan műkörmöt, ami épített, ám nem csillivel és ezzel-azzal díszítik, hanem gél lakkal húzzák be. Erre fényzselét tesznek, esetleg Swarovskit.
Ohh...remek. Pedig pont ma mondtam neki, hogy tud vele dolgozni, mert egy másik fórumon azt mondták, hogy lehet vele dolgozni...
Azért azon csodálkoznék, ha tudna dolgozni egy 6 napos képzéssel - nem feltétlen jogilag, mert úgy biztos nem, de kérdem én, mit tud tanulni valaki 6 nap alatt??? - a sufni-tuning is jobb már ennél, azért ne fogjuk rá mindenkire, hogy műkörmös... erre mondják, hogy olcsó húsnak... Tudom én, hogy segíteni akarsz neki, de szerintem azzal segítesz a legtöbbet, ha elküldöd egy normális tanfolyamra, ahol nem csak műpapírt kap... :(
Sziasztok! Jön hozzám egy vendég, akinek a saját körme egy kicsit gyenge, mindig letörik neki, így az eredeti körmöse kitalálta, hogy akkor porcelánnal megerősíti. Erre a porcelán alapra pedig ráhúzta neki a gel-lacot. Azt szeretném megkérdezni, hogy a gel-lac és a porcelán nem üti egymást? Én valahogy úgy tudom, hogy nem passzolnak, de kíváncsian várom a hozzászólásokat. Előre is köszönöm a segítséget! :)
nem, így jó. fordítva már baj lenne:)