2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni a buborék teknikával kapcsolatban? Azzal tisztában vagyok, hogy színes zselébe kell fényzselét cseppenteni, de valamiért mégsem sikerül eredményt elérnem:) Van valami külön trükkje ennek? Előre is köszönöm!
A színes zselét vékonyan kell kenni, mert nem tudja széttolni a sok anyagot a fényzselé. Egy sima dekor zselével lehet ezt szerintem megoldani, a sűrű zselé nem jó. Miután belecsepegteted várni kell egy kicsit, míg egyre jobban széttolja a fényzselé köröket, mikor látod, hogy elérted a kívánt eredményt utána teheted be a lámpába.
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni a buborék teknikával kapcsolatban? Azzal tisztában vagyok, hogy színes zselébe kell fényzselét cseppenteni, de valamiért mégsem sikerül eredményt elérnem:) Van valami külön trükkje ennek? Előre is köszönöm!
Sziasztok! a gél lakkos vendégem körme betörik azt szeretném kérdezni, hogy ti hogy erősitíttek meg a körmöt hogy ne törjön le a saját köröm? esetleg ha base gelt használok akkor nem fog betörni a köröm? Előre is köszi a választ!
Julianna, a base gél nem erősíti meg a saját körmöt. Ha a vendég körme a gél lakk alatt betörik, akkor az egész körmöt egy zselés körömmel (felépítménnyel) kell stabillá tenni. Sok sikert neked!
Szeretném kérdezni hogy mivel ragasszátok fel az ékszert a fém gyűrűre. Köszönöm előre is.
Clear porcelán vagy tip ragasztó.
Sziasztok! A crystalos giga pigment zselékkel lehet csinálni színátmenetet? vagy könnyebb mint a sima zselékkel nem?
Bettina, szia! persze hogy lehet! Ecsettel is, összemosásos technikával és tűvel is.
Sziasztok! A crystalos giga pigment zselékkel lehet csinálni színátmenetet? vagy könnyebb mint a sima zselékkel nem?
Szeretném kérdezni hogy mivel ragasszátok fel az ékszert a fém gyűrűre. Köszönöm előre is.
Tip ragasztóval.
Szia! Én is ezzel a problémával küzdöttem de amióta az Easy Off-of /ez egy saját köröm erősítő ecsetes/alá kenem semmi gond nincs vele,remélem segíthettem.
Sziasztok! a gél lakkos vendégem körme betörik azt szeretném kérdezni, hogy ti hogy erősitíttek meg a körmöt hogy ne törjön le a saját köröm? esetleg ha base gelt használok akkor nem fog betörni a köröm? Előre is köszi a választ!
Szia! Ha betörik, akkor javasold neki, hogy a hosszát szedjétek vissza. Ha nem szeretné akkor lehet alá tenni pl: gumizselét, de az műköröm-előkészítést igényel, ezt tisztázd vele, hogy nem gond e és persze az ára is több lesz.