2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.06.14 - 09:02
Juhász Julianna

Sziasztok! a gél lakkos vendégem körme betörik azt szeretném kérdezni, hogy ti hogy erősitíttek meg a körmöt hogy ne törjön le a saját köröm? esetleg ha base gelt használok akkor nem fog betörni a köröm? Előre is köszi a választ!

2012.06.13 - 08:44
Sisa Erika
Válasz Crystal Nails - 2012. június 13., szerda 08:29 üzenetére

Erika, kikötés után a porcelán merev lesz, a műanyag kupak továbbra is hajlékony. Le lehet róla pattintani. De adj legalább pár óra köttetési időt neki.

Köszönöm a választ!!!!!!!!!!!!!!!

2012.06.13 - 08:29
Crystal Nails
Válasz Sisa Erika - 2012. június 12., kedd 21:06 üzenetére

Sziasztok. Elárulná valaki, hogy ékszerkészítésnél mivel szedi ki a kupakból a porcelán gyűrűalapot? Előre is köszi.

Erika, kikötés után a porcelán merev lesz, a műanyag kupak továbbra is hajlékony. Le lehet róla pattintani. De adj legalább pár óra köttetési időt neki.

2012.06.13 - 05:21
Móni
Válasz Sisa Erika - 2012. június 12., kedd 21:06 üzenetére

Sziasztok. Elárulná valaki, hogy ékszerkészítésnél mivel szedi ki a kupakból a porcelán gyűrűalapot? Előre is köszi.

Én az oldalába belenyúlok valami vékony fémmel, de jó a spatula is és kipattintom. Ellőtte mondjuk megmozgatom, hogy elengedje egy kicsit a műanyag.

2012.06.12 - 21:06
Sisa Erika

2012.06.12 - 13:29
Crystal Nails
Válasz N Angéla - 2012. június 12., kedd 10:41 üzenetére

Most vettem először CN Akrilceruzát. Valaki tudna segíteni, hogy hogy működik a ceruza mert még nem sikerült rájönnöm. A segítséget előre is köszönöm!

Angéla, szia! Leveszed a kupakját és rajzolsz/festesz vele. Egyszerű.

N Angéla - Válaszolok
2012.06.12 - 10:41
N Angéla - vendég

Most vettem először CN Akrilceruzát. Valaki tudna segíteni, hogy hogy működik a ceruza mert még nem sikerült rájönnöm. A segítséget előre is köszönöm!

M.Ágnes - Válaszolok
2012.06.12 - 06:58
M.Ágnes - vendég
Válasz Crystal Nails - 2012. június 10., vasárnap 16:59 üzenetére

Ágnes, amíg magadon barkácsolsz nincs nagy baj, azt a saját felelősségedre teszed. Még segítséget is kapsz - bár ne várd el egy szakmai közegben, hogy ehhez a műkörmösök nagy odaadással álljanak hozzá. Az alapos előkészítés csak egy szegmense a szakma titokzatos mibenlétének. Számtalan olyan dolog van amit bizony tanulni kell, mert magadtól sem jössz rá. Kérdezz inkább itt!

Már 5 éve készítem magam a körmeim,mert akkor a szakember elég trehány munkát végzett.Két nap után leestek egy az egyben a körmeimről a zselé,ferdén reszelt,stb.Nem várom el a szakmabeliektől,hogy teljes odaadással válaszoljanak nekem.Volt segítség,de azt írtam,hogy alaptanfolyamon is voltam,azért köszönöm.Ne értsd félre,nem rád értem ezeket,nekem is rossz tapasztalatom volt.

Szabó Attiláné - Válaszolok
2012.06.11 - 12:13
Szabó Attiláné - törölt felhasználó

Köszönöm szépen a segítséget

2012.06.10 - 16:59
Crystal Nails
Válasz M.Ágnes - 2012. június 10., vasárnap 12:21 üzenetére

Elírtam :teszem

Ágnes, amíg magadon barkácsolsz nincs nagy baj, azt a saját felelősségedre teszed. Még segítséget is kapsz - bár ne várd el egy szakmai közegben, hogy ehhez a műkörmösök nagy odaadással álljanak hozzá. Az alapos előkészítés csak egy szegmense a szakma titokzatos mibenlétének. Számtalan olyan dolog van amit bizony tanulni kell, mert magadtól sem jössz rá. Kérdezz inkább itt!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár