2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
2.980 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! a gél lakkos vendégem körme betörik azt szeretném kérdezni, hogy ti hogy erősitíttek meg a körmöt hogy ne törjön le a saját köröm? esetleg ha base gelt használok akkor nem fog betörni a köröm? Előre is köszi a választ!
Erika, kikötés után a porcelán merev lesz, a műanyag kupak továbbra is hajlékony. Le lehet róla pattintani. De adj legalább pár óra köttetési időt neki.
Köszönöm a választ!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok. Elárulná valaki, hogy ékszerkészítésnél mivel szedi ki a kupakból a porcelán gyűrűalapot? Előre is köszi.
Erika, kikötés után a porcelán merev lesz, a műanyag kupak továbbra is hajlékony. Le lehet róla pattintani. De adj legalább pár óra köttetési időt neki.
Sziasztok. Elárulná valaki, hogy ékszerkészítésnél mivel szedi ki a kupakból a porcelán gyűrűalapot? Előre is köszi.
Én az oldalába belenyúlok valami vékony fémmel, de jó a spatula is és kipattintom. Ellőtte mondjuk megmozgatom, hogy elengedje egy kicsit a műanyag.
Most vettem először CN Akrilceruzát. Valaki tudna segíteni, hogy hogy működik a ceruza mert még nem sikerült rájönnöm. A segítséget előre is köszönöm!
Angéla, szia! Leveszed a kupakját és rajzolsz/festesz vele. Egyszerű.
Most vettem először CN Akrilceruzát. Valaki tudna segíteni, hogy hogy működik a ceruza mert még nem sikerült rájönnöm. A segítséget előre is köszönöm!
Ágnes, amíg magadon barkácsolsz nincs nagy baj, azt a saját felelősségedre teszed. Még segítséget is kapsz - bár ne várd el egy szakmai közegben, hogy ehhez a műkörmösök nagy odaadással álljanak hozzá. Az alapos előkészítés csak egy szegmense a szakma titokzatos mibenlétének. Számtalan olyan dolog van amit bizony tanulni kell, mert magadtól sem jössz rá. Kérdezz inkább itt!
Már 5 éve készítem magam a körmeim,mert akkor a szakember elég trehány munkát végzett.Két nap után leestek egy az egyben a körmeimről a zselé,ferdén reszelt,stb.Nem várom el a szakmabeliektől,hogy teljes odaadással válaszoljanak nekem.Volt segítség,de azt írtam,hogy alaptanfolyamon is voltam,azért köszönöm.Ne értsd félre,nem rád értem ezeket,nekem is rossz tapasztalatom volt.
Köszönöm szépen a segítséget
Elírtam :teszem
Ágnes, amíg magadon barkácsolsz nincs nagy baj, azt a saját felelősségedre teszed. Még segítséget is kapsz - bár ne várd el egy szakmai közegben, hogy ehhez a műkörmösök nagy odaadással álljanak hozzá. Az alapos előkészítés csak egy szegmense a szakma titokzatos mibenlétének. Számtalan olyan dolog van amit bizony tanulni kell, mert magadtól sem jössz rá. Kérdezz inkább itt!