2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Bozóki Zita - Válaszolok
2012.06.09 - 11:08
Bozóki Zita - vendég
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. június 9., szombat 06:16 üzenetére

Legalább egy zselés technikai továbbképzésre menj el, ha már sajnálod rá a pénzt...

Nem a pénzen van a hangsúly, ha valaki nem szeretne kizárólag műköröm építéssel foglalkozni csak tetszik neki szeretné minimálisan elsajátítani akkor szerintem felesleges a tanfolyamot végig csinálni, persze lehet hogy nem jól gondolom. Nem vagyok könnyű helyzetben külföldön dolgozom nincs is lehetőségem tanfolyamra járni. Köszönöm a válaszod. :))

Bozóki Zita - Válaszolok
2012.06.09 - 11:04
Bozóki Zita - vendég
Válasz Crystal Nails - 2012. június 9., szombat 07:57 üzenetére

Zita, nem vagy egyszerű helyzetben, hobbi szinten körmözni szinte biztos a sikertelenség:( Ellenben feltétlenül figyelj a fertőtlenítésre, az előkészítésre, a primerekre és próbáld nem lereszelni a saját körmödet.

Köszönöm! Majd igyekszem :))

2012.06.09 - 07:57
Crystal Nails
Válasz Bozóki Zita - 2012. június 8., péntek 21:05 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tapasztalt műkörmösöktől. Sajnálok kiadni egy tanfolyamra pénzt és teljesen feleslegesnek tartom én csak hobby szinten szeretnék ezzel foglalkozni. Ma vettem egy kezdő csomagot (zselés közepes) rengeteg mindent végigolvastam mit hogy mire kell figyelni. Az érdekelni mivel kezdjem? Mi a legegyszerűbb? Hogy fogjak hozzá? Vettem egy gyakorló kezet is :)) köszönöm a segítséget elére is.

Zita, nem vagy egyszerű helyzetben, hobbi szinten körmözni szinte biztos a sikertelenség:( Ellenben feltétlenül figyelj a fertőtlenítésre, az előkészítésre, a primerekre és próbáld nem lereszelni a saját körmödet.

2012.06.09 - 06:16
Balázsi Szilvia
Válasz Bozóki Zita - 2012. június 8., péntek 21:05 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tapasztalt műkörmösöktől. Sajnálok kiadni egy tanfolyamra pénzt és teljesen feleslegesnek tartom én csak hobby szinten szeretnék ezzel foglalkozni. Ma vettem egy kezdő csomagot (zselés közepes) rengeteg mindent végigolvastam mit hogy mire kell figyelni. Az érdekelni mivel kezdjem? Mi a legegyszerűbb? Hogy fogjak hozzá? Vettem egy gyakorló kezet is :)) köszönöm a segítséget elére is.

Legalább egy zselés technikai továbbképzésre menj el, ha már sajnálod rá a pénzt...

2012.06.09 - 05:47
Fabian Zsuzsa
Válasz Móni - 2012. június 6., szerda 13:36 üzenetére

Örülök, hogy jobban vagy! Puszi

Szia Móni!Köszi,hogy gondoltál rám:-)....Még messze vagyok a "jobb"tól de alakulok:-)....3x-4x beültem a kocsiba,kiautóztam a barátnőhöz,végig sütött a nap,így enyhe bőrgyulladást kaptam:-(...hiszen megmondták,1évig szednem kell a gyógyszereket,addig nem érhet nap egyáltalán egyetlen percre sem.Most úgy nézek ki mint egy bárányhímlős:-).A nyaramat a szobámban töltöm:-(....legalábbis azokat a napokat,amikor süt a nap.De minden rosszban van valami jó,csinálok gyűrűket,meg medált,csak ezekhez is majd kell venni alapanyagokat.Remélem Veled minden rendben.Puszi

2012.06.09 - 05:27
Péter Niki
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. június 8., péntek 19:30 üzenetére

Nekem volt fogékszerem. Csak fogorvossal készíttesd el, ők fertőtlenítik a felületet, egy picit lepolírozzák, hogy a szennyeződést le tudják szedni tökéletesen. És olyan ragasztót használnak, amit UV fénnyel kötnek meg. 4 évig fent volt nekem, aztán leszedettem. Akkor lesz ciki, ha a kő kiesik, és a ragasztó ott marad neked. Majd reszelővel fogod reszelgetni a fogad?:D

Köszönöm a válaszod!!!

Bozóki Zita - Válaszolok
2012.06.08 - 21:05
Bozóki Zita - vendég

2012.06.08 - 19:30
Balázsi Szilvia
Válasz Péter Niki - 2012. június 8., péntek 10:22 üzenetére

Sziasztok! Hát ez a kérdés nem igazán ide tartozik, de azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy mi van akkor ha a Swarovski követ Crystalos ecsetes ragasztóval tenném fel a fogamra??? Nagyon hülye kérdés? Ez nem ilyen egyszerű? Szerintetek?? Nem a pénzt sajnálom rá, csak gondoltam ezt én is megtudom otthon csinálni magamnak!!

Nekem volt fogékszerem. Csak fogorvossal készíttesd el, ők fertőtlenítik a felületet, egy picit lepolírozzák, hogy a szennyeződést le tudják szedni tökéletesen. És olyan ragasztót használnak, amit UV fénnyel kötnek meg. 4 évig fent volt nekem, aztán leszedettem. Akkor lesz ciki, ha a kő kiesik, és a ragasztó ott marad neked. Majd reszelővel fogod reszelgetni a fogad?:D

2012.06.08 - 18:41
Péter Niki
Válasz Crystal Nails - 2012. június 8., péntek 15:59 üzenetére

Niki, nem szabad, semmiképp A fogékszer felragasztása mindig szakember feladata, gondolj csak a fertőtlenítésre és a ragasztandó felület szárítására!

Köszönöm, igazad van!!!!! :)a5

Szabó Attiláné - Válaszolok
2012.06.08 - 16:10
Szabó Attiláné - törölt felhasználó

Sziasztok Egy kis segítsége szeretné kérni.Végzett műkörmösként szeretnék gyakorolni viszont nem merek nyilvánosan hirdetni félek hogy megbüntetnek.Környezetembe nincsenek olyanok akiken gyakorolhatnák.Csináltam már ingyen is de az nem kifizetődő.Hogy tudok legálisan anyagárért dolgozni hogy ne büntessenek meg egyszer szeretnék szalonba dolgozni azért gyakorolnék.Segítségeteket előre is köszönöm

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár