2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
150 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ha alapnak Titanium zselét használok, akkor tehetek-e rá Builder clear I-et? Nem üti egymást a két anyag, nem "mozognak" másképpen? Hajlítani nem akarnék elvileg. Köszönöm.
Erika, szia! A Titánium egy könnyen hajlítható zselé, vétek nem kihasználni ezt a tulajdonságát! Ha Builder I-gyel borítod, akkor egy nagyon merev körmöt kapsz kiköttetés után. A Titániumos alaphoz jobban igazodik flexibilitásában a Titánium borítás.
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet venni gyűrűt,díszítés céljából?Aki tudja,vagy szokott csinálni műköröm mellé gyűrűt is,kérem szóljon:-). Előre is köszönöm.
Zsuzsa, Kreatív Hobby boltokban, ilyen tematikájú webáruházakban találsz.
Köszönöm szépen a segítséget Zizi,és Szilvi(a versenytip-et szoktam Én is csak elírtam:)Kipróbálom az új módszert!
Szia Orsolya! Szívesen! ,-) Z.
Köszönöm drága Zizi:-D....Ha már itthon kell ülnöm,legalább hasznossá teszem magam:-). Jövő hónaptól már dolgozom,addig gyakorolgatok:-D
Szia Móni! Nagyon szívesen !én is örülök,hogy jobban vagy ! És becsülöm a pozitivitásod!! Jó gyakorlást és sok ihletet -na és nem mellesleg még több vendéget kívánok! ,-) puszi
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet venni gyűrűt,díszítés céljából?Aki tudja,vagy szokott csinálni műköröm mellé gyűrűt is,kérem szóljon:-). Előre is köszönöm.
Örülök, hogy jobban vagy! Puszi
Köszönöm szépen a segítséget Zizi,és Szilvi(a versenytip-et szoktam Én is csak elírtam:)Kipróbálom az új módszert!
Ez tényleg jó ötlet:) Ha tip-et teszek rá, akkor én a versenytip-et szoktam használni, tudom , hogy elég furán hangzik, de ennek az anyaga nagyon rugalmas és minden körömformához igazodik. De ha lehet, akkor én is építem, az szerintem is jobb. És amit a Zizi ír, az tök jó ötlet:)
Szia! Kreatív - Hobby boltokban lehet kapni Gyűrű alapot ,van állítható méretű is.. vannak még fülbevalóhoz medálhoz "szerelékek" egy kis kreativitással nagyon jó dolgokat lehet kihozni belőlük ,-) Puszi: Z.
Köszönöm drága Zizi:-D....Ha már itthon kell ülnöm,legalább hasznossá teszem magam:-). Jövő hónaptól már dolgozom,addig gyakorolgatok:-D
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Aki már volt BB zselés gyakorlati alapképzésen írna nekem egy e-mailt, hogy milyen zselékre lenne szükségem illetve mit kell magammal vinnem? Valamint hogy milyen volt? Köszönöm a választ
Szükséges eszközök: MODELL! Építő zseléid (iron v iron unique), fehér zselé, BB sablon, cover zselé, előkészítő folyadékok, brill top gel, cleaner, színes csillámos zselék. Minden saját fém eszköz, ami az előkészítéshez szükséges, reszelők ,buffer, ecsetek
Szia! Kreatív - Hobby boltokban lehet kapni Gyűrű alapot ,van állítható méretű is.. vannak még fülbevalóhoz medálhoz "szerelékek" egy kis kreativitással nagyon jó dolgokat lehet kihozni belőlük ,-) Puszi: Z.