2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.06.06 - 19:59
Crystal Nails
Válasz Sisa Erika - 2012. június 5., kedd 13:06 üzenetére

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ha alapnak Titanium zselét használok, akkor tehetek-e rá Builder clear I-et? Nem üti egymást a két anyag, nem "mozognak" másképpen? Hajlítani nem akarnék elvileg. Köszönöm.

Erika, szia! A Titánium egy könnyen hajlítható zselé, vétek nem kihasználni ezt a tulajdonságát! Ha Builder I-gyel borítod, akkor egy nagyon merev körmöt kapsz kiköttetés után. A Titániumos alaphoz jobban igazodik flexibilitásában a Titánium borítás.

2012.06.06 - 19:56
Crystal Nails
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. június 6., szerda 06:51 üzenetére

Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet venni gyűrűt,díszítés céljából?Aki tudja,vagy szokott csinálni műköröm mellé gyűrűt is,kérem szóljon:-). Előre is köszönöm.

Zsuzsa, Kreatív Hobby boltokban, ilyen tematikájú webáruházakban találsz.

Sárközi Mária Zizi
Válasz Rácz Orsolya - 2012. június 6., szerda 10:37 üzenetére

Köszönöm szépen a segítséget Zizi,és Szilvi(a versenytip-et szoktam Én is csak elírtam:)Kipróbálom az új módszert!

Szia Orsolya! Szívesen! ,-) Z.

Sárközi Mária Zizi
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. június 6., szerda 09:02 üzenetére

Köszönöm drága Zizi:-D....Ha már itthon kell ülnöm,legalább hasznossá teszem magam:-). Jövő hónaptól már dolgozom,addig gyakorolgatok:-D

Szia Móni! Nagyon szívesen !én is örülök,hogy jobban vagy ! És becsülöm a pozitivitásod!! Jó gyakorlást és sok ihletet -na és nem mellesleg még több vendéget kívánok! ,-) puszi

2012.06.06 - 13:36
Móni

Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet venni gyűrűt,díszítés céljából?Aki tudja,vagy szokott csinálni műköröm mellé gyűrűt is,kérem szóljon:-). Előre is köszönöm.

Örülök, hogy jobban vagy! Puszi

2012.06.06 - 10:37
Rácz Orsolya

Köszönöm szépen a segítséget Zizi,és Szilvi(a versenytip-et szoktam Én is csak elírtam:)Kipróbálom az új módszert!

2012.06.06 - 09:03
Balázsi Szilvia

Ez tényleg jó ötlet:) Ha tip-et teszek rá, akkor én a versenytip-et szoktam használni, tudom , hogy elég furán hangzik, de ennek az anyaga nagyon rugalmas és minden körömformához igazodik. De ha lehet, akkor én is építem, az szerintem is jobb. És amit a Zizi ír, az tök jó ötlet:)

2012.06.06 - 09:02
Fabian Zsuzsa
Válasz Sárközi Mária Zizi - 2012. június 6., szerda 08:21 üzenetére

Szia! Kreatív - Hobby boltokban lehet kapni Gyűrű alapot ,van állítható méretű is.. vannak még fülbevalóhoz medálhoz "szerelékek" egy kis kreativitással nagyon jó dolgokat lehet kihozni belőlük ,-) Puszi: Z.

Köszönöm drága Zizi:-D....Ha már itthon kell ülnöm,legalább hasznossá teszem magam:-). Jövő hónaptól már dolgozom,addig gyakorolgatok:-D

2012.06.06 - 08:30
LuluNAILS Budapest
Válasz Tóth Zsófia - 2012. június 6., szerda 05:09 üzenetére

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Aki már volt BB zselés gyakorlati alapképzésen írna nekem egy e-mailt, hogy milyen zselékre lenne szükségem illetve mit kell magammal vinnem? Valamint hogy milyen volt? Köszönöm a választ

Szükséges eszközök: MODELL! Építő zseléid (iron v iron unique), fehér zselé, BB sablon, cover zselé, előkészítő folyadékok, brill top gel, cleaner, színes csillámos zselék. Minden saját fém eszköz, ami az előkészítéshez szükséges, reszelők ,buffer, ecsetek

Sárközi Mária Zizi

Szia! Kreatív - Hobby boltokban lehet kapni Gyűrű alapot ,van állítható méretű is.. vannak még fülbevalóhoz medálhoz "szerelékek" egy kis kreativitással nagyon jó dolgokat lehet kihozni belőlük ,-) Puszi: Z.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár