2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Sárközi Mária Zizi
Válasz Rácz Orsolya - 2012. június 5., kedd 10:21 üzenetére

Sziasztok Lányok!Egy kis segítséget szeretnék kérni:nagyon durván rágott körömről lenne szó, a leendő 14 éves kislány vendégem körömlemezének több mint a fele hiányzik!nincs mihez odailleszteni a sablont,így építés kizárva,az Antifungal gél-re gondoltam(ezt vajon nem tudja megbontani a fogával?) vagy maradjak az eddigi rágott körmöknél jól bevált Xtreme kontaktussáv mentes tip-nél(eddig ez a módszer vált be nálam)Sajna képet nem tudok küldeni,nem engedte a fényképet.Melyik módszert válasszam? Előre is köszönöm!

Szia ! Nekem nagyon sok olyan vendégem van aki régebben nagyon durván lerágta a körmét..mostanra pedig teljesen leszoktak róla a tartós műköröm viselésnek köszönhetően.. :) Teljesen kezdő korom óta megtalálnak az "ilyen" vendégek és magabiztosan-és biztosan mondhatom nekik ,hogy tudok megoldást a számukra ,) tapasztalatom szerint ilyenkor is inkább építeni kellene mert a rágott köröm legtöbbször laposabb vagy deformált.. emiatt nem biztos hogy tartós lesz a tip ragasztás..az én trükköm az, hogy nekik is építek: előkészítés után húzz fel egy alapréteget a körömre amit tovább húzol az újjbegyére is! ezt köttesd meg majd válaszd el az ujjbegyről az anyagot..(nyugi, ez egyáltalán nem fáj! ) ezután már feltudod sablonozni!-és nagyon fontos hogy először csak nagyon rövid körmöt(pl. ujjbegyig érőt) szabad nekik építeni, egyrészt mert a kis körömágy nem bírja a terhelést, másrészt mert ha rövid, akkor nem piszkálja . Amíg nem létezett Antifungal gel addig a sima éítő zselét használtam.. mostmár inkább az antifungal géllel szoktam biztos ami tuti alapon ,-) Nekem kivétel nélkül mindig bevált ez a technika. Üdv: Zizi

2012.06.06 - 06:51
Fabian Zsuzsa

Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet venni gyűrűt,díszítés céljából?Aki tudja,vagy szokott csinálni műköröm mellé gyűrűt is,kérem szóljon:-). Előre is köszönöm.

2012.06.06 - 05:17
Tóth Zsófia
Válasz Tóth Zsófia - 2012. június 6., szerda 05:09 üzenetére

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Aki már volt BB zselés gyakorlati alapképzésen írna nekem egy e-mailt, hogy milyen zselékre lenne szükségem illetve mit kell magammal vinnem? Valamint hogy milyen volt? Köszönöm a választ

tzsofia16@gmail.com ez lemaradt :)

2012.06.06 - 05:09
Tóth Zsófia

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Aki már volt BB zselés gyakorlati alapképzésen írna nekem egy e-mailt, hogy milyen zselékre lenne szükségem illetve mit kell magammal vinnem? Valamint hogy milyen volt? Köszönöm a választ

2012.06.05 - 22:22
LuluNAILS Budapest
Válasz Sisa Erika - 2012. június 5., kedd 13:06 üzenetére

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ha alapnak Titanium zselét használok, akkor tehetek-e rá Builder clear I-et? Nem üti egymást a két anyag, nem "mozognak" másképpen? Hajlítani nem akarnék elvileg. Köszönöm.

igen, tehetsz! mindkettő "keményre kötő" építő zselé.

2012.06.05 - 22:13
Balázsi Szilvia
Válasz Rácz Orsolya - 2012. június 5., kedd 10:21 üzenetére

Sziasztok Lányok!Egy kis segítséget szeretnék kérni:nagyon durván rágott körömről lenne szó, a leendő 14 éves kislány vendégem körömlemezének több mint a fele hiányzik!nincs mihez odailleszteni a sablont,így építés kizárva,az Antifungal gél-re gondoltam(ezt vajon nem tudja megbontani a fogával?) vagy maradjak az eddigi rágott körmöknél jól bevált Xtreme kontaktussáv mentes tip-nél(eddig ez a módszer vált be nálam)Sajna képet nem tudok küldeni,nem engedte a fényképet.Melyik módszert válasszam? Előre is köszönöm!

Szia! Tip?

Racskó Anikó - Válaszolok
2012.06.05 - 20:43
Racskó Anikó - vendég

Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem. Az egyik vendégem a múltkor megsértette egyik körmén a szabadszél felőli részt, elég mélyen. Nem vérzett, de nekem az a gyanúm, hogy egy részen a köröm és az alatta lévő bőr szétvált. Igényel ez bármilyen különösebb bánásmódot? Megfelelően fertőtlenítettem, de félek tőle, nehogy gombás legyen a körme. Tudnátok javasolni valamit? Köszönöm!

2012.06.05 - 13:06
Sisa Erika

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ha alapnak Titanium zselét használok, akkor tehetek-e rá Builder clear I-et? Nem üti egymást a két anyag, nem "mozognak" másképpen? Hajlítani nem akarnék elvileg. Köszönöm.

Nagy Nikolett - Válaszolok
2012.06.05 - 12:26
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. június 4., hétfő 16:23 üzenetére

Kedves Kolléganők, az alábbi esetből tanulva, javasoljuk lássátok el a feltöltött fotóitokat névvel, egy egészen egyszerű képkezelővel (pl. Picasa) már gyerekjáték, s máris elejét vettétek a képlopásnak.

Jó volt erről olvasni. Nem gondoltam volna, hogy még képeket is lopnak. A jövőben csak aláírott képeket rakok fel! Köszönöm az infókat! Niki

2012.06.05 - 10:21
Rácz Orsolya

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár