2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.06.05 - 08:12
Balázsi Szilvia
Válasz Crystal Nails - 2012. június 4., hétfő 16:23 üzenetére

Kedves Kolléganők, az alábbi esetből tanulva, javasoljuk lássátok el a feltöltött fotóitokat névvel, egy egészen egyszerű képkezelővel (pl. Picasa) már gyerekjáték, s máris elejét vettétek a képlopásnak.

Én már így csinálom, az elején nem igazán akartam ráírni, de egész kis finom ízléses betűtípust találtam, így nem ront az összképen. Meg olyan menő:D:D

2012.06.04 - 19:28
Kovács Tünde
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. június 4., hétfő 08:52 üzenetére

Jelenteni kell megint facebookon. Sokszor, megint töröljék.

a honlapja nekem se jött be vasárnap, de facebookon ezernél több képe volt a hírfolyamba feltöltött képek albumábal. KÉSŐBB LETILTOTT, KORÁBBAN BEJELÖLTEM ISMERŐSNEK MERT ÍRTAM NEKI . a lányom facebookjáról később ránéztem, és akkor már le volt szedve az egész album.

2012.06.04 - 16:23
Crystal Nails

Kedves Kolléganők, az alábbi esetből tanulva, javasoljuk lássátok el a feltöltött fotóitokat névvel, egy egészen egyszerű képkezelővel (pl. Picasa) már gyerekjáték, s máris elejét vettétek a képlopásnak.

2012.06.04 - 08:52
Balázsi Szilvia

Jelenteni kell megint facebookon. Sokszor, megint töröljék.

2012.06.04 - 08:47
Balázsi Szilvia
Válasz Kovács Tünde - 2012. június 3., vasárnap 08:28 üzenetére

Én is találtam a munkáimból, nem törölték le a facebookról , az üzenőfalra feltöltött képei között 1000-nél is több kép van. Na, nekem épp megvolt az eredeti, és amikor viszajött töltésre a vendég. Bejelöltem azokat a lányokat-asszonyokat akik a Turai lopós kisasszony oldalán likeolták a munkáimat, és sorra küldöm nekik a lebuktató fotókat. Páran rámírtak, kiakadtak. Erről mára ennyit.

Én nem látom azokat a képeket... bejelölsz facebbokon? Mert én nem talállak.

2012.06.04 - 08:40
Balázsi Szilvia
Válasz Kovács Tünde - 2012. június 3., vasárnap 04:24 üzenetére

csajok, nem találom a kalóz honlapját, pedig nagyon kíváncsivá tettetek, s.o.s. köszi

mukorom-hennafestes.lapok.eu De nem jön be a honlapja:) Pedig még nem is intézkedtem:D

2012.06.04 - 07:14
Kmetyó Andrea

Hát nem semmi, mik vannak, már képeket is lopnak

2012.06.04 - 05:07
Kovács Tünde

AZ OLDALAMON MEGNÉZHETITEK AZT A 3 KÉPET AMIT A SZARKA-CSAJNAK, ÉS AZOKNAK A HÖLGYEKNEK AZ OLDALÁRA TETTEM FEL AKIK LIKE-OLTÁK A SZARKACSAJ ISMERŐSEI KÖZÜL. HATÁSOS VOLT, LETÖRÖLTE A KÉPEKET, ÉS LE IS TILTOTT...VAJON MIÉRT ??? :-)

2012.06.03 - 15:27
Horváth Anita

Sziaszto,én kétszer is írtam neki ma pl azt h az összes körmös akitől lopot tudja h ki ő és lépni fognak az ügyben,tehát jobban tenné ha leszedné a képeket mielőtt még beperelik és jó kis pénzbüntit kap.A szilvivel beszéltem priviben is és remélem h többet nem mer majd lopni senkitől sem:)))))))

2012.06.03 - 14:34
Kovács Tünde
Válasz szigyarto izabella - 2012. június 3., vasárnap 08:46 üzenetére

épp én is ujra megnéztem és fent van az összes kép ami legutóbb is fent volt. Nagyon bosszantóóó.... mit tehetünk.???? olyan hozzászólások vannak,h jajj de szépek a munkáid, ügyes vagy.... meg ilyenek...

írtam a szarka csajnak, megkértem hogy ne kérkedjen más tollával, és folyamatosan töltöttem az ismerőseinek a fotót az aláírásommal és a lefotóztam az oldalát, ahol a képem volt a fejlécével. hatásosnak bizonyult, délutánra üres lett a mappája.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár