2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves Kolléganők, az alábbi esetből tanulva, javasoljuk lássátok el a feltöltött fotóitokat névvel, egy egészen egyszerű képkezelővel (pl. Picasa) már gyerekjáték, s máris elejét vettétek a képlopásnak.
Én már így csinálom, az elején nem igazán akartam ráírni, de egész kis finom ízléses betűtípust találtam, így nem ront az összképen. Meg olyan menő:D:D
Jelenteni kell megint facebookon. Sokszor, megint töröljék.
a honlapja nekem se jött be vasárnap, de facebookon ezernél több képe volt a hírfolyamba feltöltött képek albumábal. KÉSŐBB LETILTOTT, KORÁBBAN BEJELÖLTEM ISMERŐSNEK MERT ÍRTAM NEKI . a lányom facebookjáról később ránéztem, és akkor már le volt szedve az egész album.
Kedves Kolléganők, az alábbi esetből tanulva, javasoljuk lássátok el a feltöltött fotóitokat névvel, egy egészen egyszerű képkezelővel (pl. Picasa) már gyerekjáték, s máris elejét vettétek a képlopásnak.
Jelenteni kell megint facebookon. Sokszor, megint töröljék.
Én is találtam a munkáimból, nem törölték le a facebookról , az üzenőfalra feltöltött képei között 1000-nél is több kép van. Na, nekem épp megvolt az eredeti, és amikor viszajött töltésre a vendég. Bejelöltem azokat a lányokat-asszonyokat akik a Turai lopós kisasszony oldalán likeolták a munkáimat, és sorra küldöm nekik a lebuktató fotókat. Páran rámírtak, kiakadtak. Erről mára ennyit.
Én nem látom azokat a képeket... bejelölsz facebbokon? Mert én nem talállak.
csajok, nem találom a kalóz honlapját, pedig nagyon kíváncsivá tettetek, s.o.s. köszi
mukorom-hennafestes.lapok.eu De nem jön be a honlapja:) Pedig még nem is intézkedtem:D
Hát nem semmi, mik vannak, már képeket is lopnak
AZ OLDALAMON MEGNÉZHETITEK AZT A 3 KÉPET AMIT A SZARKA-CSAJNAK, ÉS AZOKNAK A HÖLGYEKNEK AZ OLDALÁRA TETTEM FEL AKIK LIKE-OLTÁK A SZARKACSAJ ISMERŐSEI KÖZÜL. HATÁSOS VOLT, LETÖRÖLTE A KÉPEKET, ÉS LE IS TILTOTT...VAJON MIÉRT ??? :-)
Sziaszto,én kétszer is írtam neki ma pl azt h az összes körmös akitől lopot tudja h ki ő és lépni fognak az ügyben,tehát jobban tenné ha leszedné a képeket mielőtt még beperelik és jó kis pénzbüntit kap.A szilvivel beszéltem priviben is és remélem h többet nem mer majd lopni senkitől sem:)))))))
épp én is ujra megnéztem és fent van az összes kép ami legutóbb is fent volt. Nagyon bosszantóóó.... mit tehetünk.???? olyan hozzászólások vannak,h jajj de szépek a munkáid, ügyes vagy.... meg ilyenek...
írtam a szarka csajnak, megkértem hogy ne kérkedjen más tollával, és folyamatosan töltöttem az ismerőseinek a fotót az aláírásommal és a lefotóztam az oldalát, ahol a képem volt a fejlécével. hatásosnak bizonyult, délutánra üres lett a mappája.