2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Én is találtam a munkáimból, nem törölték le a facebookról , az üzenőfalra feltöltött képei között 1000-nél is több kép van. Na, nekem épp megvolt az eredeti, és amikor viszajött töltésre a vendég. Bejelöltem azokat a lányokat-asszonyokat akik a Turai lopós kisasszony oldalán likeolták a munkáimat, és sorra küldöm nekik a lebuktató fotókat. Páran rámírtak, kiakadtak. Erről mára ennyit.
épp én is ujra megnéztem és fent van az összes kép ami legutóbb is fent volt. Nagyon bosszantóóó.... mit tehetünk.???? olyan hozzászólások vannak,h jajj de szépek a munkáid, ügyes vagy.... meg ilyenek...
Ez az Szilvi! :)
Én is találtam a munkáimból, nem törölték le a facebookról , az üzenőfalra feltöltött képei között 1000-nél is több kép van. Na, nekem épp megvolt az eredeti, és amikor viszajött töltésre a vendég. Bejelöltem azokat a lányokat-asszonyokat akik a Turai lopós kisasszony oldalán likeolták a munkáimat, és sorra küldöm nekik a lebuktató fotókat. Páran rámírtak, kiakadtak. Erről mára ennyit.
MEGINT ÉN... arra gondoltam hogy most annyira divat a kalocsai- népi motívum, szórjuk már meg a képfeltöltésben ezt a témát !!!! szép napokat, és jó munkát mindenkinek !!!
csajok, nem találom a kalóz honlapját, pedig nagyon kíváncsivá tettetek, s.o.s. köszi
egy ismerősöm azt mondta hogy nincs leleményesebb a magyar körmösöknél...na ez a kalóz lány leleményes... a vendégei a munkája alapján ítélik majd meg, de ha bevált neki ez a reklám: ez ma M.o. sajnos
Remélem észbekap, nagyon sok körmös felkapta a fejét rá, hiszen tényleg olyan csúnya dolog ez. Rengetegen osztották meg a facebookos bejegyzésemet. Vendégeim is felháborodtak, akinek a körme fent van nála. Már 4-en jelentették a facebooknak, hogy átverések a képek. Ha ott letiltják, megyek tovább a honlapjára:)
Ez az Szilvi! :)
letöröltre a ráírt neveket...
Hát nem semmi emberek vannak..... :(
Sziasztok! Lehet, nem jó témához írok, de műkörmöst keresek, aki Balatonszentgyörgy közelében (max 15-20km), elérhető áron (2500-3000,-) építene rágott körmeimre porcelánt. Nem túldíszített, elég a sima egyszerű francia.
Elérhetőségeim: tel: 06309688724 Facebook: DorcsiG
Sziasztok! Lehet, nem jó témához írok, de műkörmöst keresek, aki Balatonszentgyörgy közelében (max 15-20km), elérhető áron (2500-3000,-) építene rágott körmeimre porcelánt. Nem túldíszített, elég a sima egyszerű francia.
Lányok! Sikerült:) Letörölték az egész profilját facebookon:D Köszi mindenkinek, aki jelentette őt, aki megosztotta a bejegyzésemet és hogy mellettem álltatok:) Facebbok törlés kipipálva, most jön a honlapja:)
Nagyon szívesen Szilvi!:-D........"Egy mindenkiért,mindenki egyért":-D.