2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.05.31 - 04:16
Balázsi Szilvia

Lányok! Sikerült:) Letörölték az egész profilját facebookon:D Köszi mindenkinek, aki jelentette őt, aki megosztotta a bejegyzésemet és hogy mellettem álltatok:) Facebbok törlés kipipálva, most jön a honlapja:)

2012.05.30 - 22:08
Crystal Nails
Válasz Piros - 2012. május 29., kedd 21:16 üzenetére

köszi a választ...base gel-t eddig is használtam, kisebb nagyobb sikerrel, de majd belejövök. Ezeket néztem ki a gumiprojekthez CN - GUM Gel - Gumi építő zselé CN - Easy Off White zselé CN - Easy Off TOP kell még hozzá valami? Mit jelent hogy leoldható? miben más mint a másikak? Reszelni kell e töltéskor vagy a leoldhatóság ott kap szerepet? köszi és elnézést...

Szia Piros, persze, leoldható, a remover nevű folyadékunkkal. Kb. 20-30 perce áztatás után narancsfa pálcával letakarítható a körömről. A zselék amiket belistáztál, tökéletesek. Sok sikert!

2012.05.30 - 06:14
LuluNAILS Budapest
Válasz Péter Niki - 2012. május 29., kedd 08:34 üzenetére

Úristen, ez undorító, én is gyorsan megnéztem, a sajátom közül nem találtam, de tele van Újvári Krisztina (Kika) munkáival!! Csajok szerintem mindig csak úgy töltsetek fel képet akárhová is, hogy képszerkesztő programmal bele írjátok a neveteket olyan helyre ahonnan nem lehet kivágni!!!!

letöröltre a ráírt neveket...

Piros - Válaszolok
2012.05.29 - 21:16
Piros - vendég
Válasz Crystal Nails - 2012. május 29., kedd 07:26 üzenetére

Szia Piros, természetesen tiszteletre méltó az őszinteséged, ezért nagyon szívesen kapsz segítséget, mint azt láthatod. A nagy igénybevételnek kitett körmökre semmiképp ne ragassz tipet, mert egyrészt elavult technika, másrészt hamar le fog törni. (bocsáss meg, de képzettség és gyakorlati tapasztalat nélkül nem merjük ajánlani azt a technikát, amelyiknél kifejezetten akkurátus odafigyelésre van szükség a statikai pontok meghatározásában - ám a jóindulat megvan bennünk) Egyszóval a gumizselé remek ötlet, de feltétlenül az alapot Base Gel-lel húzd fel. Sok sikert és örömet kívánunk az új körmeidhez!

köszi a választ...base gel-t eddig is használtam, kisebb nagyobb sikerrel, de majd belejövök. Ezeket néztem ki a gumiprojekthez CN - GUM Gel - Gumi építő zselé CN - Easy Off White zselé CN - Easy Off TOP kell még hozzá valami? Mit jelent hogy leoldható? miben más mint a másikak? Reszelni kell e töltéskor vagy a leoldhatóság ott kap szerepet? köszi és elnézést...

2012.05.29 - 08:34
Péter Niki
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. május 27., vasárnap 10:17 üzenetére

Körmös lányok!!!! Fontos!!!! Tegnap szoltak nekem, hogy jogtalanul használja valaki a fotóimat. Nézzétek át https://www.facebook.com/media/set/?set=a.288775604499310.67575.100001006192519&type=3 ezt a körmös mappát, csak lopott képekkel van tele. Turai Anita-nak hívják!! Az én képem közül kb 30-40 db képet használt fel, rá is írta a saját nevét, ezeket már törölte, de lefotóztam, hogy meglegyen a bizonyíték. Sok más körmös munkáját ismertem meg ebben a mappában. http://www.mukorom-hennafestes.lapok.eu/mukorom_referenciak Ez pedig a honlapja, itt a referencia munkái között szerepel szintén a munkám. Szerintem ennél gusztustalanabb dolog nincs a szakmában, mikor ellopják a munkáidat. Kérlek osszátok meg ti is ezt a bejegyzésemet, hogy azok a körmösök tudjanak neki szólni, akiktől ellopta a képeket.

Úristen, ez undorító, én is gyorsan megnéztem, a sajátom közül nem találtam, de tele van Újvári Krisztina (Kika) munkáival!! Csajok szerintem mindig csak úgy töltsetek fel képet akárhová is, hogy képszerkesztő programmal bele írjátok a neveteket olyan helyre ahonnan nem lehet kivágni!!!!

2012.05.29 - 07:26
Crystal Nails
Válasz Piros - 2012. május 25., péntek 18:56 üzenetére

sziasztok! Tudom hogy nem szeretitek ha nem tanult kolléga kéri tanácsotokat, de sajnos nem tudok egy tanfolyam árát kigazdálkodni egyedül álló 3 gyerekes anyaként. Mégis írok :-hátha... Segítségeteket szeretném kérni Eddig kipróbáltam többféle anyagot is ,jelenleg a Crystal Xtreme Clear a soros- mert a körmeim fokozott igénybevételt kapnak osztályrészül...ütöm - vágom őket, gyakorlatilag munkaeszköz. Mindegy milyen sűrű, mennyire vastagra van készítve, előfordul hogy eltörik és nem feltétlen a stresszponton, hanem ott ahol a legtöbbször ütő hatás éri. kérdésem az lenne hogy a gumizselé segíthet e ezen a problémán, miben különbözik az előkészítése, külön kell e hozzá vennem nailt, primert, fixálót,vagy azt használhatom e hozzá, mint a hagyományos építő zselék alá? Milyen fényzselét kell használjak, valamint hogy melyik márka az, amire a leginkább elmondható hogy a feszítő,ütő behatásoknak a legjobban ellen áll? Nagyon örülnék ha valaki tudna abban is segítséget nyújtani, hogy van e technika a törött, repedt köröm "renoválására" annak teljes újraépítése nélkül is , vagy csak komplett készítés? strapabíróság szempontjából, mindenképpen zselében gondolkodva: tip + zselé, vagy épített? ha épített, milyen anyaggal? Segítségeteket előre is köszi, bocs ha hosszú voltam :-D köszi

Szia Piros, természetesen tiszteletre méltó az őszinteséged, ezért nagyon szívesen kapsz segítséget, mint azt láthatod. A nagy igénybevételnek kitett körmökre semmiképp ne ragassz tipet, mert egyrészt elavult technika, másrészt hamar le fog törni. (bocsáss meg, de képzettség és gyakorlati tapasztalat nélkül nem merjük ajánlani azt a technikát, amelyiknél kifejezetten akkurátus odafigyelésre van szükség a statikai pontok meghatározásában - ám a jóindulat megvan bennünk) Egyszóval a gumizselé remek ötlet, de feltétlenül az alapot Base Gel-lel húzd fel. Sok sikert és örömet kívánunk az új körmeidhez!

2012.05.28 - 07:24
Balázsi Szilvia

Remélem észbekap, nagyon sok körmös felkapta a fejét rá, hiszen tényleg olyan csúnya dolog ez. Rengetegen osztották meg a facebookos bejegyzésemet. Vendégeim is felháborodtak, akinek a körme fent van nála. Már 4-en jelentették a facebooknak, hogy átverések a képek. Ha ott letiltják, megyek tovább a honlapjára:)

2012.05.27 - 15:40
szigyarto izabella

Körmös lányok!!!! Fontos!!!! Tegnap szoltak nekem, hogy jogtalanul használja valaki a fotóimat. Nézzétek át https://www.facebook.com/media/set/?set=a.288775604499310.67575.100001006192519&type=3 ezt a körmös mappát, csak lopott képekkel van tele. Turai Anita-nak hívják!! Az én képem közül kb 30-40 db képet használt fel, rá is írta a saját nevét, ezeket már törölte, de lefotóztam, hogy meglegyen a bizonyíték. Sok más körmös munkáját ismertem meg ebben a mappában. http://www.mukorom-hennafestes.lapok.eu/mukorom_referenciak Ez pedig a honlapja, itt a referencia munkái között szerepel szintén a munkám. Szerintem ennél gusztustalanabb dolog nincs a szakmában, mikor ellopják a munkáidat. Kérlek osszátok meg ti is ezt a bejegyzésemet, hogy azok a körmösök tudjanak neki szólni, akiktől ellopta a képeket.

na hát ez nem semmi!!! nem volt erőm végignézni mindet, de bizony párat már láttam máshol. Van néhány kiemelkedő szépségű munka meg néhány igen ocsmány, nehezen elképzelhető,h egy körmöstől származna. hát szép... minden esetre most lebukott :D

G. Orsi - Válaszolok
2012.05.27 - 12:57
G. Orsi - törölt felhasználó

Más is megnézhetné, mert találtam olyan képeket is amit már láttam itt korábban feltöltve mástól!!! Pl az 1. és 2. újságos és hangjegyes képek,de nem emlékszem ki készítette. Ha többen megnéznék akkor talán sikerülne több reklamáció alapján kitiltani őt!

2012.05.27 - 11:38
Móni

Mén mindig van fent 1-2 munkád az oldalán. (tollas, cseresznyés) Ez lesz most az új divat, más munkáit lopkodni? Az ilyen embert kitiltanám minden körmös oldalról, az biztos!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár