2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.05.15 - 08:14
Crystal Nails
Válasz ZSOLNAI ADRIENN - 2012. május 13., vasárnap 20:33 üzenetére

Sziasztok! bocsi,hogy ide,de hogyan tudok képet feltölteni és hol? köszi előre is mindenkinek. Adri

Adrienn, itt a képernyő bal oldalán az Adminisztráció felirat alatt a "képfeltöltés" menüpontra katt és már jöhetnek is a fotók! :)

2012.05.15 - 08:00
Crystal Nails
Válasz G. Erika - 2012. május 15., kedd 06:19 üzenetére

Köszönöm Szépen!!I Nagyon örülök a válasznak!!Akihez szeretnék menni oktatásra akkor hol tudom megkérdezni a részletek? Egyébként a csoportos oktatási is szuper volt:)Ott is rengeteget tanultam!!de ahogy írtad egy magán oktatásra is elmennék,hogy megtudja mit nem csinálok jól és begyakoroljam:):))és akkor remélem elégedett leszek az eredménnyel:)))))Köszi:)))))

Erika drága, ha magánoktatásra jelentkeznél, hívd fel a leendő oktatót vagy írj neki üzenetet, egyszóval edd fel vele a kapcsolatot, mivel a Crystal Nails nem közvetít magánoktatásokat. Reméljük elégedett leszel az oktatással, sok sikert kívánunk!

2012.05.15 - 06:19
 G. Erika
Válasz Crystal Nails - 2012. május 11., péntek 19:14 üzenetére

Erika, szia! Számtalan oktató kínál magánoktatást is, ami egész napos és 25 - 60 ezer forint között mozog az árfolyam. Ezen a napon csak veled foglalkozik, csak a te hibáidat küszöbölitek ki, nagyon koncentrált, ezért drága. Ha nem szeretnél ennyi pénzt kifizetni, akkor szívesen várunk bármelyik csoportos oktatásainkon, amit megnézhetsz ezen az oldalon a "tanfolyam" linkre kattintva.

Köszönöm Szépen!!I Nagyon örülök a válasznak!!Akihez szeretnék menni oktatásra akkor hol tudom megkérdezni a részletek? Egyébként a csoportos oktatási is szuper volt:)Ott is rengeteget tanultam!!de ahogy írtad egy magán oktatásra is elmennék,hogy megtudja mit nem csinálok jól és begyakoroljam:):))és akkor remélem elégedett leszek az eredménnyel:)))))Köszi:)))))

2012.05.14 - 17:25
Péter Niki
Válasz ZSOLNAI ADRIENN - 2012. május 13., vasárnap 20:33 üzenetére

Sziasztok! bocsi,hogy ide,de hogyan tudok képet feltölteni és hol? köszi előre is mindenkinek. Adri

Szia, ha fel vagy regisztrálva, akkor bejelentkezel és bal oldalon lent Adminisztráció menü alatt lesz olyan, hogy Képfeltöltés,!!!

ZSOLNAI ADRIENN - Válaszolok
2012.05.13 - 20:33
ZSOLNAI ADRIENN - vendég

2012.05.13 - 19:20
Péter Niki
Válasz Móni - 2012. május 13., vasárnap 10:21 üzenetére

Nekem azt mondták, hogy minden gond nélkül beváltható. Én is most fogom zselétartó boxra, mert eddig hiánycikk volt.

Akkor jó! Köszönöm a válaszod!

2012.05.13 - 10:21
Móni
Válasz Péter Niki - 2012. május 13., vasárnap 08:46 üzenetére

Még egy hűségpontos kérdés, ugye a régi hűségfüzetben található pontjaimat beválthatom az új hűségfüzetben lévő termékekre? Csak fordítva nem lehet, ugye???

Nekem azt mondták, hogy minden gond nélkül beváltható. Én is most fogom zselétartó boxra, mert eddig hiánycikk volt.

2012.05.13 - 08:46
Péter Niki

Még egy hűségpontos kérdés, ugye a régi hűségfüzetben található pontjaimat beválthatom az új hűségfüzetben lévő termékekre? Csak fordítva nem lehet, ugye???

2012.05.12 - 07:42
Móni
Válasz Nail Beauty körömszalon "crystal nails referencia szalon" - 2012. május 11., péntek 20:02 üzenetére

Sziasztok! Kérdésem, hogy a Körmösnap ingyenes???? Köszi :-)

Igen, és erre bárkit vihetsz magaddal, nem kell körmösnek lennie :-)

Nail Beauty körömszalon

Sziasztok! Kérdésem, hogy a Körmösnap ingyenes???? Köszi :-)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár