2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Márkus Vivien - Válaszolok
2012.05.09 - 07:19
Márkus Vivien - törölt felhasználó
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. május 8., kedd 18:41 üzenetére

Szia! A körömágyhosszabbítót mindenképp használj:) A másik elég nagy probléma:nincsenek párhuzamok:( Lapáthatásúak a körmök vagyis a vége felé szélesedik. Erre mindenképp ügyelj. Remélem tudtam segíteni:)

Szia! Van 2 fajta tömbreszelőm, de azt sehogyse viszik le. Amikor a lámpában picit megfolyik a zselé és úgy köt meg, azt sem tudom leszedni vele. Mivel tudnám? Milyen fajta reszelővel?

2012.05.09 - 05:12
Crystal Nails
Válasz Péter Niki - 2012. május 8., kedd 15:55 üzenetére

A Cryrtal Nailstől kérdezném, hogy jár még tanfolyam a hűségpontokért vagy nem, mert nem láttam az új hűségfüzetbe!? Köszönöm

Niki, szia! Az új hűségfüzetben nincs már tanfolyam hűségpontért. A régi pontok a régi füzetből a régi feltételrendszernek megfelelően beválthatóak tanfolyamra is, ha megvan a kellő számú pont.

2012.05.08 - 19:15
Crystal Nails
Válasz Dani Alexandra - 2012. május 8., kedd 14:25 üzenetére

Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem. Akadt egy kis problémám a gumi zselé használatával. Miközben dolgoztam vele, megkötött a saját tégelyébe, annyira hogy ezek után már használni sem tudom. Nem értem mi lehetett a probléma, mégcsak az UV lámpa közelében se volt a tégely. Lehet hogy a levegő hatására kötött meg?? Ugyanez történt az Easy Off zselémmel is, még az ecset is bekeményedett. Segítsetek, mit csináljak velük? Tegyem őket forró vízbe?? vagy dobhatom ki??

Alexandra, a zselé kizárólag Uv hatására köt, de elég neki egy pici napsütés is az ablakon át, tehát fontos, hogy a nap véletlenül se süsse meg se az ecseted se pedig a zselés holmijaid, anyagaid!

2012.05.08 - 19:13
Crystal Nails
Válasz Péter Niki - 2012. május 8., kedd 11:31 üzenetére

Sziasztok!! Ti melyiket használjátok one move akril minták tetejére, Easy off top gel vagy a top shinet? Én most egy ideje az Easy off-ot két rétegben, de a körömhajós videóban Halász Virág a Top Shinet keni az egy mozdulat virágokra két rétegben, ugyanolyan tartós? Mert én régen azt használtam és szerettem hogy nem kell fixálni mint az easy offot!!

Niki, szia, mindkettő fedő jó rá. Az Easy Off-ot fixálni kell. A Top Shine-t első réteg 15 másodperces lámpázás után vidd fel a második réteget!

2012.05.08 - 18:41
Balázsi Szilvia
Válasz Márkus Vivien - 2012. május 8., kedd 17:42 üzenetére

Köszönöm, hogy válaszoltál! :) A körömágyhosszabbító zselét nemrég szereztem be, azt mindenképp használni fogom. Az a körmös nap annyiban nehéz, hogy Budapesten van, én pedig Zalaegerszegen. Sajnos errefelé nincsenek nagyon ilyen programok :( De ilyen oldalakról szívesen merítek ötleteket, megpróbálom én is megcsinálni a margarétákon.

Szia! A körömágyhosszabbítót mindenképp használj:) A másik elég nagy probléma:nincsenek párhuzamok:( Lapáthatásúak a körmök vagyis a vége felé szélesedik. Erre mindenképp ügyelj. Remélem tudtam segíteni:)

2012.05.08 - 17:42
Válasz Szoboszlai Anita - 2012. május 8., kedd 16:42 üzenetére

Szia! Ha hosszabb körmöt építesz vagy töltesz mindenképp használj körömágyhosszabbító zselét,sokkal esztétikusabb lesz és a lenövés sem látszik!Ezen kívül sokat kell gyakorolni és a képzések is sokat segítenek illetve az ingyenes előadások mint pl a körmös nap! én is csak 1 éve körmözöm és sokat fejlődtem azóta! sok sikert

Köszönöm, hogy válaszoltál! :) A körömágyhosszabbító zselét nemrég szereztem be, azt mindenképp használni fogom. Az a körmös nap annyiban nehéz, hogy Budapesten van, én pedig Zalaegerszegen. Sajnos errefelé nincsenek nagyon ilyen programok :( De ilyen oldalakról szívesen merítek ötleteket, megpróbálom én is megcsinálni a margarétákon.

2012.05.08 - 16:42
Szoboszlai Anita
Válasz Márkus Vivien - 2012. május 8., kedd 16:33 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni mindenkitől, aki picit ráér segíteni nekem, mint kezdőnek. :) Feltettem pár képet azokról a körmökről, amiket csinálgattam. Legyetek szívesek, mondjátok meg a véleményeteket, segítsetek, minden hozzászólásért hálás vagyok! :)

Szia! Ha hosszabb körmöt építesz vagy töltesz mindenképp használj körömágyhosszabbító zselét,sokkal esztétikusabb lesz és a lenövés sem látszik!Ezen kívül sokat kell gyakorolni és a képzések is sokat segítenek illetve az ingyenes előadások mint pl a körmös nap! én is csak 1 éve körmözöm és sokat fejlődtem azóta! sok sikert

2012.05.08 - 16:34
Szoboszlai Anita
Válasz Dani Alexandra - 2012. május 8., kedd 14:25 üzenetére

Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem. Akadt egy kis problémám a gumi zselé használatával. Miközben dolgoztam vele, megkötött a saját tégelyébe, annyira hogy ezek után már használni sem tudom. Nem értem mi lehetett a probléma, mégcsak az UV lámpa közelében se volt a tégely. Lehet hogy a levegő hatására kötött meg?? Ugyanez történt az Easy Off zselémmel is, még az ecset is bekeményedett. Segítsetek, mit csináljak velük? Tegyem őket forró vízbe?? vagy dobhatom ki??

Szia! Nincs véletlenül az ablak közelében az anyag? Mert ha rásüt a nap attól is beköt! Én is jártam már úgy gel-lackal hogy miközben dolgoztam vele az ablakon besütő nap kezdte kötni az anyagomat.Lehet hogy ez a baj.

2012.05.08 - 16:33

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni mindenkitől, aki picit ráér segíteni nekem, mint kezdőnek. :) Feltettem pár képet azokról a körmökről, amiket csinálgattam. Legyetek szívesek, mondjátok meg a véleményeteket, segítsetek, minden hozzászólásért hálás vagyok! :)

2012.05.08 - 15:55
Péter Niki

A Cryrtal Nailstől kérdezném, hogy jár még tanfolyam a hűségpontokért vagy nem, mert nem láttam az új hűségfüzetbe!? Köszönöm

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár