2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Dani Alexandra - Válaszolok
2012.05.08 - 14:25
Dani Alexandra - vendég

Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem. Akadt egy kis problémám a gumi zselé használatával. Miközben dolgoztam vele, megkötött a saját tégelyébe, annyira hogy ezek után már használni sem tudom. Nem értem mi lehetett a probléma, mégcsak az UV lámpa közelében se volt a tégely. Lehet hogy a levegő hatására kötött meg?? Ugyanez történt az Easy Off zselémmel is, még az ecset is bekeményedett. Segítsetek, mit csináljak velük? Tegyem őket forró vízbe?? vagy dobhatom ki??

2012.05.08 - 11:31
Péter Niki

Sziasztok!! Ti melyiket használjátok one move akril minták tetejére, Easy off top gel vagy a top shinet? Én most egy ideje az Easy off-ot két rétegben, de a körömhajós videóban Halász Virág a Top Shinet keni az egy mozdulat virágokra két rétegben, ugyanolyan tartós? Mert én régen azt használtam és szerettem hogy nem kell fixálni mint az easy offot!!

2012.05.07 - 15:02
szigyarto izabella
Válasz Hajdárné Tomor Otília - 2012. május 6., vasárnap 19:32 üzenetére

Sziasztok! Tapasztaltabb kollégáktól érdeklődnék lábkörömre való műköröm építéssel kapcsolatban. Még nem csináltam ilyet, és bejelentkezett egy vendég, akinek szűk cipő viselése miatt levált mindkét nagylábujján a köröm. Szeretne rá műkörmöt csináltatni. Gumi gél-el vagy titánium zselével lehet építeni a körömágy bőrére? Esetleg, ha valaki leírná a pontos lépéseket és kivitelezési módokat, megköszönném. Előre is köszönöm!

én is az antifungal pedi gélt ajánlom, de ha nincs semennyi köröm felület amibe kapaszkodhat semmi esély :) ha viszont van akkor lábmosás (nem áztatás) után fertőtlenítesz, jól letisztítod a bőrt és körmöt is , és mint műkörömnél előkészítesz. Alapréteg a teljes felűletre - bőrre is- majd ha ugy véled, tehetsz belé selyem v üveg szálat is. ezt is belámpázod, majd borító réteg ,3 perc lámpa, fixálás, reszelés és kész is. lakkozhatod kedved szerint.... én így használtam, de nem egy egész körmöt kellett pótólnom csak felet. .... sok sikert

2012.05.07 - 05:20
Móni

Sziasztok! Tapasztaltabb kollégáktól érdeklődnék lábkörömre való műköröm építéssel kapcsolatban. Még nem csináltam ilyet, és bejelentkezett egy vendég, akinek szűk cipő viselése miatt levált mindkét nagylábujján a köröm. Szeretne rá műkörmöt csináltatni. Gumi gél-el vagy titánium zselével lehet építeni a körömágy bőrére? Esetleg, ha valaki leírná a pontos lépéseket és kivitelezési módokat, megköszönném. Előre is köszönöm!

Én lábkörömre az Antifungal Pedi gel-lel építenék, az mehet bőrre is. Formázni is könnyű, úgyhogy szerintem azt használd. És még a gombás fertőzéstől is véded vele.

2012.05.07 - 04:58
Crystal Nails

Otília, szia, akkor tudnánk pontos választ ill. segítséget adni, ha látnánk a kedves vendéged lábkörmét. Fotózd le kérlek és töltsd fel, itt pedig jelezd, ha feltöltötted! Ha a teljes nagyujj köröm hiányzik, akkor gyakorlatilag nincs mire építeni.... egy pici körömlemez csonk már segítség lenne. Egyébként ugyanaz az eljárás lábon is mint kézen, a műkörömmel kapcsolatban.

Hajdárné Tomor Otília

2012.05.02 - 19:08
Crystal Nails
Válasz Szűcs Nikolett - 2012. május 1., kedd 15:00 üzenetére

Nagyon szépen köszönöm a bíztató válaszokat! :)

Szívesen, bármikor! :)

Szűcs Nikolett - Válaszolok
2012.05.01 - 15:00
Szűcs Nikolett - vendég

Nagyon szépen köszönöm a bíztató válaszokat! :)

2012.04.30 - 11:40
Crystal Nails
Válasz Szűcs Nikolett - 2012. április 29., vasárnap 12:42 üzenetére

Sziasztok! Én, mint vendég szeretnék tőletek, tapasztalt szakemberektől kérdezni valamit. Az az igazság, hogy lány létemre nagyon csúnyán rágom a körmöm.. A kérdés az lenne, hogy rágott(pici) körmöket is vállaltok? Tudtok vele dolgozni vagy veszett ötlet ? :) A válaszokat előre is köszönöm.

Nikolett, a rágott köröm remek kihívás minden körmös számára, meg fogod látni, csodát művelnek a kezeiddel!

Sárközi Mária Zizi

Sziasztok! Azon kedves Kollegináktól kérdeznék akik Airbrusht használnak .. tervezem hogy elvégzem a közeljövőben az oktatást, és nagyon szívesen vennék minden észrevételt-tapaszatalatot ez ügyben:) anyagyokról , eszközökről, árkialakításról stb.. akár itt a fórumon vagy priviben is a Jarokazizi@citromail.hu ra vagy add meg az elérhetőségeid valamelyikét és én kereslek .) előre is köszönöm! Zizi

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár