2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.04.29 - 15:27
Rácz Orsolya

Szia Niki!Egy jó szakember mindent meg tud oldani,a pici rágott körmöket is.Fordulj hozzájuk bátran:)

Szűcs Nikolett - Válaszolok
2012.04.29 - 12:42
Szűcs Nikolett - vendég

Sziasztok! Én, mint vendég szeretnék tőletek, tapasztalt szakemberektől kérdezni valamit. Az az igazság, hogy lány létemre nagyon csúnyán rágom a körmöm.. A kérdés az lenne, hogy rágott(pici) körmöket is vállaltok? Tudtok vele dolgozni vagy veszett ötlet ? :) A válaszokat előre is köszönöm.

Nail Beauty körömszalon
Válasz Tóth Erika - 2012. április 26., csütörtök 07:53 üzenetére

Sziasztok! Jön a jó idő, és a meleg, Builder Clear 2.es építőt használok, és már most nehezen dolgozok vele (kezdő vagyok, és télen tanultam körmözni :D ) Szóval az anyag szétfolyik. Mit tanácsoltok, melyik zselét érdemes a melegebb hónapokban használni? Üdv. Erika

Szia, használj BuilderI.-et vagy az extrém fajtákat azok sűrűbbek, ha nem boldogulsz a nagy melegben tedd hűtőbe kicsit az anyagot de ne fagyaszd le. Én vettem egy kis kézi hűtőtáskát amibe egy jégakkut lehet tenni és ebben tárolom munka előtt. Nekem bevált mindegyik módszer, Builder2-est csak rétegezéshez és a színes porok kikeveréséhez használom. Sok sikert.

2012.04.28 - 08:19
Kis Valentina

Sziasztok! Probálta már valaki a Nail Artistol az Ultra White porcelán port? Tényleg vakítóan fehér?

2012.04.26 - 19:04
Crystal Nails
Válasz Juhász Julianna - 2012. április 26., csütörtök 12:36 üzenetére

sziasztok! teljesen levágott lábkörömre hogy építsek körmöt vagy hát hogy csináljam meg hogy természetes legyen! van valakinek ötlete rá?

Julianna, szia! A teljesen levágott öregujjat szépen és ügyesen fel tudod sablonozni, majd meghosszabbítani építő zselével. Az Antifungal gélt próbáltad már? Direkt lábkörömre fejlesztettük ki!

2012.04.26 - 19:02
Crystal Nails
Válasz Tóth Erika - 2012. április 26., csütörtök 07:56 üzenetére

És mégy egy kérdésem volna, ha francia gel lac-ot szeretnék készíteni, akkor annak mi a menete? Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a fehér mosolyvonalat a csúszós alapon hogyan tudom szépen kialakítani zselés ecsettel, hogy az ne folyjon szét? Ezt tapasztaltam, mikor megpróbáltam.

Kedves Erika, van akinek az segít, ha a fehér felkenése előtt lefixálja a körmöt, a fehér szabadszélt pedig ferdevégű ecsettel korrigálja a mosolyvonalnál. Tegyél egy próbát, hátha így kényelmesebben és pontosabban tudsz dolgozni.

Pécsi Viola - Válaszolok
2012.04.26 - 16:39
Pécsi Viola - törölt felhasználó

Kedves Körmösök! Ha van köztetek olyan, aki nem dolgozik 7napból 7-et és szívesen dolgozna másodállásban egy üzletben (heti 2-3napot), ahol CN termékeket kell forgalmazni, akkor jelezzetek!! Helyszín: Dunakeszi Auchan Köszönettel: Viola

2012.04.26 - 12:36
Juhász Julianna

sziasztok! teljesen levágott lábkörömre hogy építsek körmöt vagy hát hogy csináljam meg hogy természetes legyen! van valakinek ötlete rá?

2012.04.26 - 11:10
Balázsi Szilvia

Szia Erika! Ha base gelt használsz alapnak, akkor az egy kicsit csúszósabb marad, ezért a ragacsot a fehér felkenése előtt töröld le egy tiszta ecsettel. De ezt megteheted akkor is ha gél lakk cleart használsz alapnak.

2012.04.26 - 07:56
Tóth Erika

És mégy egy kérdésem volna, ha francia gel lac-ot szeretnék készíteni, akkor annak mi a menete? Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a fehér mosolyvonalat a csúszós alapon hogyan tudom szépen kialakítani zselés ecsettel, hogy az ne folyjon szét? Ezt tapasztaltam, mikor megpróbáltam.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár