2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Jön a jó idő, és a meleg, Builder Clear 2.es építőt használok, és már most nehezen dolgozok vele (kezdő vagyok, és télen tanultam körmözni :D ) Szóval az anyag szétfolyik. Mit tanácsoltok, melyik zselét érdemes a melegebb hónapokban használni? Üdv. Erika
Julianna, szeretettel ajánljuk figyelmedbe a következő cikket: http://www.mukorom.hu/mukormos-hirek/883-ragaszkodj-a-tokeleteshez
Köszönöm szépen! Elolvastam :D !
Sziasztok! Ugyan ugy szerintttek porcelánba is összefér a Cn es porci és mondjuk a perfectes? Előre is köszi válaszotok
Julianna, szeretettel ajánljuk figyelmedbe a következő cikket: http://www.mukorom.hu/mukormos-hirek/883-ragaszkodj-a-tokeleteshez
Sziasztok! Ugyan ugy szerintttek porcelánba is összefér a Cn es porci és mondjuk a perfectes? Előre is köszi válaszotok
Julianna, nem javasoljuk a két anyagmárka keverését, a körmök tartósságát és rugalmasságát kockáztatod.
Andrea, ragacsos zseléhez semmiképp nem tapad a porcelán, fixáld és bufferezd előtte!
Köszönöm szépen!
Sziasztok!Kombinált technikánál(zselé-porci-zselé)ha az alap és a káh. zselé és a francia véget porciból szeretném csinálni,fixálnom és bufferolni kell vagy mehet a ragacsos zselére?Nem fog megcsúszni rajta?Előre is kösz!
Andrea, ragacsos zseléhez semmiképp nem tapad a porcelán, fixáld és bufferezd előtte!
Én is használok moyra színes zselét úgy , hogy közben építőzselében CN vagy BB zselét használok. Teljesen jól összeférnek.
Nagyon köszönöm nem nagyon mertem volna vegyÍteni de igy már belevágok ha megérkezik a csomag amit rendeltem a CN től.
Köszönöm szépen válaszod nagyon rendi vagy!!!És egy nagy tehertől szabadultam meg !!!Ahol sehol nem láttam még .
Én is használok moyra színes zselét úgy , hogy közben építőzselében CN vagy BB zselét használok. Teljesen jól összeférnek.
A CN-be is jó mindkettő újj, nem fog lejönni ha reszeled :)
szia! Nem ujjat akarok, hanem gyakorlókezet.