2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.04.23 - 19:43
Kiss Éva
Válasz Fabian Zsuzsa - 2012. április 23., hétfő 14:59 üzenetére

Szia.Persze,hogy használhatsz különböző márkát,építésre....én is ezt teszem.Alapnak CN titaniumot rakok,de a mosolyvonalnak az O.P.I-t.Sajnos kezdek nem megelégedni az egyik "neves" márkával,ezért szépen lassan lecserélem a készletet,addig amig el nem fogy használom.Nyugodtan tedd te is.

Köszönöm szépen válaszod nagyon rendi vagy!!!És egy nagy tehertől szabadultam meg !!!Ahol sehol nem láttam még .

2012.04.23 - 14:59
Fabian Zsuzsa
Válasz Kiss Éva - 2012. április 23., hétfő 09:48 üzenetére

Sziasztok nem próbáltam ezért véleményt szeretnék kérni pl.CN zselés épÍtésben csinált már valaki olyant hogy más szÍnes zselét használt közben vele?pl.CN titanium és Moyra szÍnes zselével diszÍtett vagy francia véget készÍtett? Természetesen azt szeretném kérdezni összefér meg marad?

Szia.Persze,hogy használhatsz különböző márkát,építésre....én is ezt teszem.Alapnak CN titaniumot rakok,de a mosolyvonalnak az O.P.I-t.Sajnos kezdek nem megelégedni az egyik "neves" márkával,ezért szépen lassan lecserélem a készletet,addig amig el nem fogy használom.Nyugodtan tedd te is.

2012.04.23 - 09:48
Kiss Éva

Sziasztok nem próbáltam ezért véleményt szeretnék kérni pl.CN zselés épÍtésben csinált már valaki olyant hogy más szÍnes zselét használt közben vele?pl.CN titanium és Moyra szÍnes zselével diszÍtett vagy francia véget készÍtett? Természetesen azt szeretném kérdezni összefér meg marad?

2012.04.23 - 07:52
Móni
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. április 23., hétfő 04:27 üzenetére

Szia! Nem tudom pontosan, nem tudtam, hogy több is van:) Gondoltam bemegyek a CN-be és lesz egyfajta azt veszem meg. De az a cserélhető körmös dolog tetszik. Te hol vetted?

Szia! Küldtem e-mail-t.

2012.04.23 - 05:35
Oszvald Viktória

A CN-be is jó mindkettő újj, nem fog lejönni ha reszeled :)

2012.04.23 - 04:27
Balázsi Szilvia

Szia! Nem tudom pontosan, nem tudtam, hogy több is van:) Gondoltam bemegyek a CN-be és lesz egyfajta azt veszem meg. De az a cserélhető körmös dolog tetszik. Te hol vetted?

2012.04.22 - 15:48
Móni
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. április 22., vasárnap 12:34 üzenetére

Csak félek,hogy akkor meg nem tapad eléggé, hogy mikor hajlítom vagy erősebben reszelem, akkor egyszercsak leesik.

Nem tudom, melyiket veszed, nekem Nail Trainer-em van, aminek cserélhetőek a körmei. Nem kenem semmivel, leveszem a körmöt és oldalra kicsit megfeszítve kipattintom. De csináltam gyakorló ujjra, ott egy kicsit összetapogattam mielőtt elkezdtem építeni és így is simán le lehetett pattintani.

2012.04.22 - 12:34
Balázsi Szilvia
Válasz Juhász Erzsébet - 2012. április 22., vasárnap 10:01 üzenetére

Szia.Én gyakorló ujj-nál csináltam úgy hogy tettem rá egy pici körömágyápoló olajat vagy egy pici krémet.próbáld ki ha gondolod.

Csak félek,hogy akkor meg nem tapad eléggé, hogy mikor hajlítom vagy erősebben reszelem, akkor egyszercsak leesik.

2012.04.22 - 11:43
Anda Andrea

Sziasztok!Kombinált technikánál(zselé-porci-zselé)ha az alap és a káh. zselé és a francia véget porciból szeretném csinálni,fixálnom és bufferolni kell vagy mehet a ragacsos zselére?Nem fog megcsúszni rajta?Előre is kösz!

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2012.04.22 - 10:01
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. április 22., vasárnap 09:26 üzenetére

Sziasztok lányok! Jövőhéten beruházok egy műkézre gyakorláshoz, az a kérdésem, hogy mit csináljak vele, hogy könnyedén le tudjam szedni róla a ráépített műkörmöt? Ne reszeljem meg vagy kenjek alá átlátszó lakkot vagy láttam olyan is hogy fóliát tettek rá.

Szia.Én gyakorló ujj-nál csináltam úgy hogy tettem rá egy pici körömágyápoló olajat vagy egy pici krémet.próbáld ki ha gondolod.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár