2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
890 ,-Ft
255 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok lányok! Jövőhéten beruházok egy műkézre gyakorláshoz, az a kérdésem, hogy mit csináljak vele, hogy könnyedén le tudjam szedni róla a ráépített műkörmöt? Ne reszeljem meg vagy kenjek alá átlátszó lakkot vagy láttam olyan is hogy fóliát tettek rá.
Csajok!!!!!!!! Az igaz ha átlátszó építőbe keverek körömlakkot akkor azzal lehet dolgozni, csak mert találtam egy gyönyörű szép pasztell pisztácia zöld lakkot és gondoltam bele keverek egy kis zselét!!! Müködhet???????????????
Valahol olvastam egy hasonló kérdést és ott határozott NEM volt a válasz.
Csajok!!!!!!!! Az igaz ha átlátszó építőbe keverek körömlakkot akkor azzal lehet dolgozni, csak mert találtam egy gyönyörű szép pasztell pisztácia zöld lakkot és gondoltam bele keverek egy kis zselét!!! Müködhet???????????????
Szia.Szerintem nem.
Andrea, szia! Ennél a csiszolófejnél jobbat és tartósabbat jelenleg a magyar piacon nem találsz: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/xtreme-nagy-karbid-fej-3185 Igazán tartós, biztonsággal használható kezdők kezében is, kényelmesen használható a tompított kúpos vég kiképzéséből eredendően. Mindenképp ezt ajánljuk!
Köszönöm szépen.
Sziasztok!Karbidfej vásárlás előtt állok amit töltésnél vékonyításra szeretnék használni.Melyiket ajánljátok?Tanácstalan vagyok mert elég nagy a szórás árban.Tudja azt a 4-5000ft-s is amit a 8-9000ft-s.Ha lehet kérek márkanevet is!
Andrea, szia! Ennél a csiszolófejnél jobbat és tartósabbat jelenleg a magyar piacon nem találsz: http://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/xtreme-nagy-karbid-fej-3185 Igazán tartós, biztonsággal használható kezdők kezében is, kényelmesen használható a tompított kúpos vég kiképzéséből eredendően. Mindenképp ezt ajánljuk!
Sziasztok!Karbidfej vásárlás előtt állok amit töltésnél vékonyításra szeretnék használni.Melyiket ajánljátok?Tanácstalan vagyok mert elég nagy a szórás árban.Tudja azt a 4-5000ft-s is amit a 8-9000ft-s.Ha lehet kérek márkanevet is!
Sziasztok! Van egy vendégem,akinek miután megcsinálom a körmét másnap mindig fáj a szeme,piros és viszeket.Meg a torka is kapar.Pár napig tart utána elmulik. Zselés körmöt szoktam neki csinálni.Szerintetek allergiás a reszelési porra,vagy mi lehet a baj?Segítsetek légyszi
Ildi, szia! Elképzelhető, hogy a vendéged a zselés köröm valamelyik összetevőjére allergiás. Ez lehet előkészítő anyag, vagy maga az építő zselé is. Nehéz kiszűrni hogy mi a tünet okozója, de próbáld ki pl. a CN Xtreme építő zseléiből az Xtreme Cleart vagy a Titániumot. Sok sikert és várjuk az eredményt, kérlek írd majd meg mire jutottál - így a többiek is tanulhatnak az esetből.
Anikó, kell lámpázni a Base Gel-t, minimum 2 percig.
Köszönöm!!!
Adj rá maszkot, és azarcát folyékony kesztyűvel kenjétek, a munka végeztével alaposan mossa meg kezét , és arcát. az én vendégemnél bevált.
Köszi a tippet,milyen márkájú folyékony kesztyűt használsz?