2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Van egy vendégem,akinek miután megcsinálom a körmét másnap mindig fáj a szeme,piros és viszeket.Meg a torka is kapar.Pár napig tart utána elmulik. Zselés körmöt szoktam neki csinálni.Szerintetek allergiás a reszelési porra,vagy mi lehet a baj?Segítsetek légyszi
Adj rá maszkot, és azarcát folyékony kesztyűvel kenjétek, a munka végeztével alaposan mossa meg kezét , és arcát. az én vendégemnél bevált.
Sziasztok! Van egy vendégem,akinek miután megcsinálom a körmét másnap mindig fáj a szeme,piros és viszeket.Meg a torka is kapar.Pár napig tart utána elmulik. Zselés körmöt szoktam neki csinálni.Szerintetek allergiás a reszelési porra,vagy mi lehet a baj?Segítsetek légyszi
sziasztok!!! Sehol sem találok rá katalógusban utalást bocs ha hülyeséget kérdezek de a Base gel-t kell lámpázni?:-O köszi
Anikó, kell lámpázni a Base Gel-t, minimum 2 percig.
sziasztok!!! Sehol sem találok rá katalógusban utalást bocs ha hülyeséget kérdezek de a Base gel-t kell lámpázni?:-O köszi
sziasztok! Ti használtok porelszívót? mi a tapasztalatok vele? Előre is köszi
Kedves Julianna, Kedves lányok! Ezt a szakmát nagy felelőtlenség porelszívó nélkül végezni. Feltétlenül kell használni elszívó berendezést, annak típusát igazából már hely vagy a munkaasztal határozza meg. Ezenkívül javasoljuk a csiszolás időtartamára maszkot is használjatok, hiszen az elszívó sem a por 100 %-át szívja be. Feltétlenül óvjátok az egészségeteket, hogy ezt a szép szakmát minél tovább legyen szerencsétek végezni!
Szia! Láttam a step by step - ed! nagyon jok, ügyes vagy :D azt szeretném kérdezni hogy amikor befejezed a gél lakot akkor ugye irtad, hogy két vékony top gélel feded le! szóval az lenne a kérdésem, hogy a french top gél clearrel csinálod? Előre is köszönöm a sok segítségedet!
szia! köszi:)Csak akkor fedem 2 réteg top gel-lel, ha akrillal díszítek. Nem azzal csinálom, hanem az Easy Off Top Gel-lel. Ez is leoldható. Én nem vettem észre, hogy lenne különbség a gel lakk clear és e között. Talán ez tartósabb, ezt hallottam másoktól. És olcsóbb.
Hát egy kicsit nehezebben hallom a vendéget. Nem olyan vészes. Nekem beépített van, szerintem az a legkényelmesebb. Ha kéztámaszosat veszel, akkor az UV lámpának muszáj oldalt lennie és akkor a vendégnek kényelmetlen. Nálam úgy van, hogy porelszívó van előttem középen, a vendég felé középen pedig egy kéztámaszos 4 csöves UV lámpa. praktikus, kényelmes és helyspórolás.:)
Szia! Láttam a step by step - ed! nagyon jok, ügyes vagy :D azt szeretném kérdezni hogy amikor befejezed a gél lakot akkor ugye irtad, hogy két vékony top gélel feded le! szóval az lenne a kérdésem, hogy a french top gél clearrel csinálod? Előre is köszönöm a sok segítségedet!
És nem hangos? neked beépíthető porelszivód van vagy kéztámaszos?
Hát egy kicsit nehezebben hallom a vendéget. Nem olyan vészes. Nekem beépített van, szerintem az a legkényelmesebb. Ha kéztámaszosat veszel, akkor az UV lámpának muszáj oldalt lennie és akkor a vendégnek kényelmetlen. Nálam úgy van, hogy porelszívó van előttem középen, a vendég felé középen pedig egy kéztámaszos 4 csöves UV lámpa. praktikus, kényelmes és helyspórolás.:)
kimondottan pedikürős szék kell vagy szerintetek ugyanugy lehet használni kozmetikai kezelő ágyat is aminek az also része állítható? tudom hogy a pedikürösnél a két lábnak külön van állitható része de érdekelne hogy a kozmetikai kezelő ágyat is lehet e igy e célból haználni?! :):)
szia! Persze! Elengedhetetlen, anélkül én nem is tudnék dolgozni. Nagyon káros az a sok por, ne dolgozz nélküle.
És nem hangos? neked beépíthető porelszivód van vagy kéztámaszos?