2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.04.10 - 11:46
Balázsi Szilvia
Válasz Juhász Julianna - 2012. április 10., kedd 11:36 üzenetére

sziasztok! Ti használtok porelszívót? mi a tapasztalatok vele? Előre is köszi

szia! Persze! Elengedhetetlen, anélkül én nem is tudnék dolgozni. Nagyon káros az a sok por, ne dolgozz nélküle.

2012.04.10 - 11:36
Juhász Julianna

sziasztok! Ti használtok porelszívót? mi a tapasztalatok vele? Előre is köszi

2012.04.07 - 07:44
Juhász Julianna

Köszönöm szépen mindenki válaszát!

2012.04.06 - 19:50
Crystal Nails
Válasz Juhász Julianna - 2012. április 6., péntek 09:44 üzenetére

Sziasztok! Ha fent van a zselés köröm és porcelánt szeretnék helyette csinálni akkor teljesen le kell reszelni a zselét? vagy egy minimális vékony réteg zselé maradhat rajta? Előr ei sköszönöm

Julianna, teljesen le kell szedni az előző anyagmaradványokat! Sok sikert, ha valamivel nem boldogulsz, kérdezz itt a fórumon! Segítünk!

2012.04.06 - 15:30
Balázsi Szilvia
Válasz Móni - 2012. április 6., péntek 13:55 üzenetére

Én le szoktam szedni teljesen.

Szia!Le kell szedni teljesen, mert ledobja!

2012.04.06 - 13:55
Móni
Válasz Juhász Julianna - 2012. április 6., péntek 09:44 üzenetére

Sziasztok! Ha fent van a zselés köröm és porcelánt szeretnék helyette csinálni akkor teljesen le kell reszelni a zselét? vagy egy minimális vékony réteg zselé maradhat rajta? Előr ei sköszönöm

Én le szoktam szedni teljesen.

2012.04.06 - 09:44
Juhász Julianna

Marozsán Viktória - Válaszolok
2012.04.04 - 20:47
Marozsán Viktória - vendég

Kedves Crystal Nails!!!! Ha ez egy szakma,akkor talán nem kellene mindenkinek osztogatni.Hiszen aki beiratkozik egy ilyen tanfolyamra 100% hogy át is megy.Szigorítani kellene,hiszen minden jött ment aki elvégzi,már manikűrös!!!És én nem egy ilyenben csalódtam,mert nem ellenőrzik le a munkájukat normálisan,és ezáltal borzasztó munkát képesek csinálni. Tapasztaltam olyat,hogy a SZAKMA Embere által készített körmöm két nap múlva egy az egyben levált,vagy letört vagy belevegősödött,és még sorolhatnám. A gombásodás a vendég típusától is függ,nem feltétlenül a készítőtől vagy a savas primertől.Több mint egy éve magam csinálom,és a fent említett problémákat a saját körmeimen nem tapasztaltam.Egyébként minden lépést,előkészítést stb. A Crystal Nails oldaláról tanultam.Ha ezek nem valók a magam fajtának akkor miért van tele vele az oldal??? Hiszen az iskolában megtanítják!!!A magam fajtának meg nem való!??Akkor minek van???A nagy profiknak akik valakik mert elvégezték az iskolát és nagy pénzekért rossz munkát végeznek???Senkiről nem lehet megállapítani hogy milyen a munkája.És nekem a kísérletezgetésből elegem lett egy életre!!! Én nem jártam iskolába,de nem is nevezem magam manikűrösnek.És mégis jobb "munkám" van mint a NAGY tanfolyamosoknak.persze akinek nem inge ne vegye magára.

Marozsán Viktória - Válaszolok
2012.04.04 - 20:02
Marozsán Viktória - vendég

Kedves Izabella!!Köszönöm a segítségedet,mindenképpen gyakorolni fokok,mielőtt a saját körmömhöz nyúlnék.Még egyszer köszi!!

2012.04.04 - 19:42
Crystal Nails
Válasz Marozsán Viktória - 2012. április 4., szerda 09:50 üzenetére

Helló!!Eddig csak a zselés körmöt próbáltam,és elég jól sikerült,szépek lettek,de nem tökéletes.Ki szeretném próbálni a porcelánt is,mert a zselé készítése 4 vagy több órába telik.Valamint szebb és határozottabb mosolyvonalat szeretnék.Mi a véleményed??A porcelánnal könnyebb,vagy nehezebb dolgom lesz.És melyik Crystal Nails kezdő porcelán csomagot válasszam?Vakító élénk fehéret és tiszta színtelent szeretnék.A három kezdő csomag egyikét szeretném kipróbálni elsőre.Előre is köszönöm a választ.

Kedves Viktória, sok bajtól és egy esetleges nehezen kezelhető gombafertőzéstől is megkíméled magad, ha szakemberre bízod a körmeid építését. Ez egy szakma, amit nagyon sokáig kell tanulni, ezer meg egy titka van, sajnos sem a videókról, sem pedig "ellestem a körmösömtől" módszerrel nem lehet megtanulni. Amíg a körmös magában, kimondott szavak nélkül dönt abban, hogy kell-e savas primer a körmödre vagy sem, a körömformádhoz milyen sablonozást igazítson, stb... addig te csak azt látod, ezt így vagy úgy csinált. Hidd el, itt szívesen segítünk neked, de hacsak teheted, iratkozz be egy alapfokú körmös képzésre.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár