2024. november 18. - Jenő napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.04.04 - 19:22
szigyarto izabella
Válasz Marozsán Viktória - 2012. április 4., szerda 11:57 üzenetére

Csak,hogy megnyugtassalak,saját magamnak csinálom a körmöm,senki másnak.Elhiszem,és megértem,hogy kinyílik a bicska a műkörmösök kezében,de sok szakképzett műkörmös végez nagyon rossz munkát,tapasztalatból tudom,és ettől pedig a vendégek bicskája nyílik ki....Nem egy körmösben csalódtam nagyon nagyot,mivel csúnya körmöt csinált,és két nap múlva egy az egyben leesett.....Ezek után inkább a csináld magad verziót választottam,mert ha én rontom el,az nem annyira idegesítő,mint az hogy több ezer ft-ot kiadsz érte egy iskolát végzettnek teljesen fölöslegesen.Köszönöm a teljes válaszod,értsd meg,azért kérdeztem a készletet,mert magamtól nem tudom,és egy szóból-névből(slower)nem fogom tudni.De a teljes oldal megadásával segítettél.Köszi

ha van 1 ecsettartó tokod, ragassz rá egy sablont, és arra imitáld a porci köröm építését. miután megkötött simán le tudod pattintani róla. Mi ebből csináltunk 50 db-ot a suliban. Ez után mehet élesben. Arra vigyázz,h az ecseted ne legyen tele liquiddel, mert nagy lesz a gombócód, inkább kis mennyiségekkel próbálkozz.... Youtube-on sok-sok videot találsz.....Az ecsetet is pl. be kell avatni első használat előtt. Erről tudsz? Az a csomag meg jó lesz azt hiszem, de nem fog soká tartani... Na sok szerencsét, remélem segítettem....

2012.04.04 - 19:11
szigyarto izabella
Válasz Marozsán Viktória - 2012. április 4., szerda 11:57 üzenetére

Csak,hogy megnyugtassalak,saját magamnak csinálom a körmöm,senki másnak.Elhiszem,és megértem,hogy kinyílik a bicska a műkörmösök kezében,de sok szakképzett műkörmös végez nagyon rossz munkát,tapasztalatból tudom,és ettől pedig a vendégek bicskája nyílik ki....Nem egy körmösben csalódtam nagyon nagyot,mivel csúnya körmöt csinált,és két nap múlva egy az egyben leesett.....Ezek után inkább a csináld magad verziót választottam,mert ha én rontom el,az nem annyira idegesítő,mint az hogy több ezer ft-ot kiadsz érte egy iskolát végzettnek teljesen fölöslegesen.Köszönöm a teljes válaszod,értsd meg,azért kérdeztem a készletet,mert magamtól nem tudom,és egy szóból-névből(slower)nem fogom tudni.De a teljes oldal megadásával segítettél.Köszi

a slower por lassan kötő-t jelent

Marozsán Viktória - Válaszolok
2012.04.04 - 11:57
Marozsán Viktória - vendég

2012.04.04 - 11:38
Móni
Válasz Marozsán Viktória - 2012. április 4., szerda 11:00 üzenetére

Külföldön élek,soha nem fogok haza menni.Itt kint tanfolyamra nincs lehetőségem.A zselés körmöm van olyan szép mint az oldalon látott,iskolát végzett körmösök által készített...nem is törik vagy levegősödik..ezért eszemben sincs ötszörös árat fizetni érte itt kint.Ha jártál volna suliba???Nem mindenki teheti meg Magyarországon hogy ilyen iskolába járjon.Ha lett volna rá pénzem,nem kértem volna most segítséget.Na ne hagyjuk is.....Köszönöm,hogy egyébként a kérdésemre nem válaszoltál..:S

Válaszoltam a kérdésedre, csak tudni kellene a sorok között olvasni. És tudod, az ilyen "körmösök" miatt nagyon sok végzett, bizonyítvánnyal vagy diplomával rendelkező körmösnek nincs itthon állása, mert mindenki, aki vesz két zselét és egy uv lámpát, akkor azt hiszi, hogy körmös. Nem téged akartalak megbántani, csak ilyenkor mindenkinek nyílik a bicska a zsebében. Ha mindenáron porcelánozni akarsz, akkor ezt a készletet vedd meg: http://www.mukorom-alapanyagok.com/Porcelan-proba-keszletek/Porcelan-proba-keszlet-Slower.html Ecset is kell : http://www.mukorom-alapanyagok.com/Ecsetek/8-porcelan-epito-Kolinsky-szor-profi-porcelanosoknak.html A liquid sokáig nem lesz elég, abból vegyél egy nagyobb kiszerelést is. Nem tudom, hol fogod ezeket megvenni, de mivel nagyon sok országban van CN üzlet, ott biztos van arra lehetőség, hogy legalább egy technikai tanfolyamra elmenj. Magadtól nem lesz egyszerű megtanulni. Nem azt mondom, hogy nem lehet, de sokkal jobban járnál, ha legalább egy technikaira elmennél. Ez az én véleményem, de biztosan írják majd a többiek is. Sok sikert!

2012.04.04 - 11:00

Külföldön élek,soha nem fogok haza menni.Itt kint tanfolyamra nincs lehetőségem.A zselés körmöm van olyan szép mint az oldalon látott,iskolát végzett körmösök által készített...nem is törik vagy levegősödik..ezért eszemben sincs ötszörös árat fizetni érte itt kint.Ha jártál volna suliba???Nem mindenki teheti meg Magyarországon hogy ilyen iskolába járjon.Ha lett volna rá pénzem,nem kértem volna most segítséget.Na ne hagyjuk is.....Köszönöm,hogy egyébként a kérdésemre nem válaszoltál..:S

2012.04.04 - 10:30
Móni
Válasz Marozsán Viktória - 2012. április 4., szerda 09:50 üzenetére

Helló!!Eddig csak a zselés körmöt próbáltam,és elég jól sikerült,szépek lettek,de nem tökéletes.Ki szeretném próbálni a porcelánt is,mert a zselé készítése 4 vagy több órába telik.Valamint szebb és határozottabb mosolyvonalat szeretnék.Mi a véleményed??A porcelánnal könnyebb,vagy nehezebb dolgom lesz.És melyik Crystal Nails kezdő porcelán csomagot válasszam?Vakító élénk fehéret és tiszta színtelent szeretnék.A három kezdő csomag egyikét szeretném kipróbálni elsőre.Előre is köszönöm a választ.

Jól gondolom, hogy Te nem jártál suliba, csak otthon kísérletezgetsz? Mert ha jártál volna suliba, akkor tudnád, hogy a slower porokkal tanultunk, abból is a fehérrel és a pink-kel. A porcelánt leteszed a körömre és az ott megköt, nagyon kevés időd van alakítgatni, gyorsan kell vele dolgozni. A zselét meg addig tologatod, ameddig nem teszed a lámpába. De én a helyedben inkább beiratkoznék egy suliba, ahol az alapoktól megtanítanak mindent.

2012.04.04 - 09:55

Helyesbíteni szeretnék,az öt kezdő csomag közül melyiket válasszam?Tanácstalan vagyok....

2012.04.04 - 09:50

Helló!!Eddig csak a zselés körmöt próbáltam,és elég jól sikerült,szépek lettek,de nem tökéletes.Ki szeretném próbálni a porcelánt is,mert a zselé készítése 4 vagy több órába telik.Valamint szebb és határozottabb mosolyvonalat szeretnék.Mi a véleményed??A porcelánnal könnyebb,vagy nehezebb dolgom lesz.És melyik Crystal Nails kezdő porcelán csomagot válasszam?Vakító élénk fehéret és tiszta színtelent szeretnék.A három kezdő csomag egyikét szeretném kipróbálni elsőre.Előre is köszönöm a választ.

2012.04.03 - 18:24
Crystal Nails
Válasz Marosán Lilla - 2012. április 3., kedd 08:31 üzenetére

Sziasztok! Extra vékony körmű vendégem jön, eddig porcit csináltam neki, amivel nem volt gond, de most zselét szeretne, amitől kicsit tartok, hogy nem fog sokáig megmaradni neki, ezt mondtam is neki, hogy ne várjon csodákat. a kérdésem az lenne, hogy mit használjak, hogy megmaradjon a műkörme? gumizselé? base gel? a gumizselét hogy kell használni? sose használtam még. Vagy valami más technika? Mondjuk savas+savmentes primer, base gel, gumizselé, akkor már bombabiztos körmei lesznek :-D

Szia! Igen, savas, savmentes primer, base gél, majd gumizselé. Ez bombabiztos módszer. De ha nincs gondja a porcelán körmökkel, akkor miért akar mégis zselét?

2012.04.03 - 17:53
Balázsi Szilvia

Szia! A gumizselét ugyanúgy kell használni, mint bármelyik másik zselét, nincs más menete. Viszont hosszú körmöket ne építs vele! Szerintem ha valamelyik extrém zselét használod az is jó.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár