2024. november 18. - Jenő napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.950 ,-Ft
150 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Extra vékony körmű vendégem jön, eddig porcit csináltam neki, amivel nem volt gond, de most zselét szeretne, amitől kicsit tartok, hogy nem fog sokáig megmaradni neki, ezt mondtam is neki, hogy ne várjon csodákat. a kérdésem az lenne, hogy mit használjak, hogy megmaradjon a műkörme? gumizselé? base gel? a gumizselét hogy kell használni? sose használtam még. Vagy valami más technika? Mondjuk savas+savmentes primer, base gel, gumizselé, akkor már bombabiztos körmei lesznek :-D
Sziasztok! Szerintetek ha 001-es dekor tűzpiros CN színes zselébe keverek építő fehéret abból kaphatok egy halvány rózsaszínt ami szép lesz és dolgozni is lehet vele???? Kérlek segítsetek! Nincs már időm venni, és ezért csinálni szeretnék!!!
Én is így kevertem egy mályva és egy halványrózsaszínűt:) csak ne az építő fehérrel keverd össze:)
Niki, szívesen! Írj, ha valamivel nem boldogulnál!
Niki, keverhető a két anyag, de a kötési ideje megnyúlik!
Köszönöm szépen!!!
Sziasztok! Szerintetek ha 001-es dekor tűzpiros CN színes zselébe keverek építő fehéret abból kaphatok egy halvány rózsaszínt ami szép lesz és dolgozni is lehet vele???? Kérlek segítsetek! Nincs már időm venni, és ezért csinálni szeretnék!!!
Niki, keverhető a két anyag, de a kötési ideje megnyúlik!
Sziasztok! Kezdő vagyok. Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mennyibe kerül az anyagára egy átlagos zselés francia körömnek?
Ildikó, szia! A köröm bekerülési ára százféle dologtól függ Pl. mennyi anyagot kensz, milyen anyagot használsz, milyen előkészítőket, milyen lámpát, eszközöket - nem csupán a felhasznált anyagok mennyiségének az ára az irányadó, hanem az eszközeid kopása is, amit egy körömre kivetíteni néha igen nehéz feladat.
Szia Iza! Az a porci ecset,majd május 13án fog megjönni a Körmös napra.Én mindenesetre így tudom,a hajón mondták,akkor még tesztelte a Zsuzsi!Viszont én megkérdezném,milyen a hiperprofi verseny ecset,mert én most olyat szeretnék venni!:) Előre is köszi!Noémi
nos Noémi, nem tudok semmi rosszat mondani az ecsetről, szinte magától terítí az anyagot :) szerettem, mert pontos, nem ragadt bele a lágyabb gombócókba sem, visszaáll könnyen eredeti alakjába, ám mostanra elfáradt, mintha ki lenne száradva és a hegye is megkopott. De egy évig szinte csak azt használtam mindenre (kivéve színes vagy csillámos anyagokat). Hogy mondjak valami kellemetlent is, mivel a kupakja a nyele is, néha munka közben zavarónak hatott,h mozog, meg 1x-2x le is esett. de ha megtaláltam a kellő poziciót, biztosan állt. remélem tudtam segíteni. Ha van lehetőséged mielőtt megvennéd vedd kezedbe és imitáld ,h dolgozol vele :) rájössz,h zavaró-e a kupak-nyél felállás :)
kérdezném,h ismeri-e valaki a most megjelent ÓRIÁS PORCELÁN ECSET- et. szeretnék valami igazán jót. A régi hiperprofi verseny ecset-et ismerem, egy év intezív használat után most kezdett elfáradni. Nagyon szerettem :)ám most kipróbálnám ezt a fanyelűt. Ha valaki használta már írjon róla valamit.
Szia Iza! Az a porci ecset,majd május 13án fog megjönni a Körmös napra.Én mindenesetre így tudom,a hajón mondták,akkor még tesztelte a Zsuzsi!Viszont én megkérdezném,milyen a hiperprofi verseny ecset,mert én most olyat szeretnék venni!:) Előre is köszi!Noémi
kérdezném,h ismeri-e valaki a most megjelent ÓRIÁS PORCELÁN ECSET- et. szeretnék valami igazán jót. A régi hiperprofi verseny ecset-et ismerem, egy év intezív használat után most kezdett elfáradni. Nagyon szerettem :)ám most kipróbálnám ezt a fanyelűt. Ha valaki használta már írjon róla valamit.
Sziasztok! Kezdő vagyok. Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mennyibe kerül az anyagára egy átlagos zselés francia körömnek?