2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.03.30 - 08:41
Péter Niki

Sziasztok! Szerintetek ha 001-es dekor tűzpiros CN színes zselébe keverek építő fehéret abból kaphatok egy halvány rózsaszínt ami szép lesz és dolgozni is lehet vele???? Kérlek segítsetek! Nincs már időm venni, és ezért csinálni szeretnék!!!

2012.03.29 - 19:24
Balázsi Szilvia
Válasz Crystal Nails - 2012. március 29., csütörtök 16:21 üzenetére

Szilvia, gél lakk kategória külön nincs, a májusi Körmösnapi versenyen viszont nem lakkozni, hanem gél lakkozni kell majd! Itt a versenykiírás: http://www.crystalnails.hu/mukormos/444-crystal-hungarian-nail-cup-2012 Sok Sikert!

Igen, már láttam, köszönöm. De sajna nem voltam még soha az első háromban, még csak most kezdek barátkozni a versenyekkel.:) Ez a feltétele...

2012.03.29 - 17:09
Tóth Zsófia
Válasz Móni - 2012. március 26., hétfő 14:40 üzenetére

Szia! Attól függ, kinek az oktatására mész.... Általában ezek kellenek: díszítő tip, akril festék, One Move ecset I vagy II-es, keverőtál, vizesedény, papírtörlő, buffer. Azt hiszem, más nem kell, de ha mégis, akkor az általában a helyszínen megvásárolható.

Köszönöm. ;)

2012.03.29 - 17:08
Tóth Zsófia
Válasz Crystal Nails - 2012. március 27., kedd 14:55 üzenetére

Zsófia, szia, lapos ecsetet kell hozni, (one move) illetve akrilfestéket, gyakorló tipet, ecsettálat, papírtörlőt, vékony akrilozó ecsetet.

Köszönöm a segítséget!

2012.03.29 - 16:21
Crystal Nails
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. március 28., szerda 17:50 üzenetére

Sziasztok! Hallottam egyszer egy oktatótól, hogy indult gél lakk versenyen. Nem tudnátok segíteni, hogy, hogy tudok utánanézni? Az oktató nem válaszol az üzenetemre...:S

Szilvia, gél lakk kategória külön nincs, a májusi Körmösnapi versenyen viszont nem lakkozni, hanem gél lakkozni kell majd! Itt a versenykiírás: http://www.crystalnails.hu/mukormos/444-crystal-hungarian-nail-cup-2012 Sok Sikert!

2012.03.28 - 17:50
Balázsi Szilvia

Sziasztok! Hallottam egyszer egy oktatótól, hogy indult gél lakk versenyen. Nem tudnátok segíteni, hogy, hogy tudok utánanézni? Az oktató nem válaszol az üzenetemre...:S

2012.03.27 - 14:55
Crystal Nails
Válasz Tóth Zsófia - 2012. március 26., hétfő 10:46 üzenetére

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a One Move oktatásra pontosan mit kell vinni? Köszönöm a segítséget.

Zsófia, szia, lapos ecsetet kell hozni, (one move) illetve akrilfestéket, gyakorló tipet, ecsettálat, papírtörlőt, vékony akrilozó ecsetet.

R. Krisztina - Válaszolok
2012.03.27 - 12:45
R. Krisztina - törölt felhasználó
Válasz szabo marianna - 2012. március 27., kedd 06:48 üzenetére

szia Kriszta Megcsinaltam magamnak a kormomet,ahogy irtad es azt kell mondjam sokkal konnyabb es szebb lett igy,koszonom szepen az otletet!!!Szep napot!

Nagyon örülök, hogy segíthettem.

2012.03.27 - 07:27
Balázsi Szilvia
Válasz Anda Andrea - 2012. március 25., vasárnap 12:06 üzenetére

Szia Szilvi! Szerintem a töltés vagy újra építés nagyban függ a körömtől és a viselőjétől is.Az egyik vendégemnek a harmadik töltés általában már újraépítés mert nagyon felfelé nő a körme , egy másiknak pedig az egyik körmét mindig újra építjük mert törött volt az utolsó ujjperce és ferdén áll neki.Én mindig megbeszélem a vendégeimmel ha úgy látom hogy szebb lenne ha újra építenénk,mindig elfogadják amit javaslok,ha pedig ő kér formaváltást az természetesen újraépítés!

köszi,hogy válaszoltál. Igen, talán ez tűnik a legjobb döntésnek, hogy tanácsolom, hogy építsk újra időnként, mert úgy jobb lesz és a vendégek eldönthetik.

szabo marianna - Válaszolok
2012.03.27 - 06:48
szabo marianna - vendég
Válasz R. Krisztina - 2012. március 23., péntek 21:49 üzenetére

Én a Cover Pinket építem közvetlenül a körömre és ezzel alakítom ki a C ívet. Formára reszelem, ráfestem (két vékony rétegben) a francia fehér véget White Film Gellel (dotting tool-al alakítom ki a mosolyvonalat), esetleg díszítem és fényzselével zárom. Ha megnézed az adatlapomon a “második munkám magamnak” így készült. De én eddig csak rövidebb körmöket csináltam és valószínűleg nem igazán professzionális megoldás, viszont egyszerű és a reszelővel pillanatok alatt eltávolítható a töltésnél vagy ha a vendég megunta. Remélem nem írtam semmi hülyeséget, ha mégis akkkor javítsatok ki!

szia Kriszta Megcsinaltam magamnak a kormomet,ahogy irtad es azt kell mondjam sokkal konnyabb es szebb lett igy,koszonom szepen az otletet!!!Szep napot!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár