2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
255 ,-Ft
48.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Szerintetek ha 001-es dekor tűzpiros CN színes zselébe keverek építő fehéret abból kaphatok egy halvány rózsaszínt ami szép lesz és dolgozni is lehet vele???? Kérlek segítsetek! Nincs már időm venni, és ezért csinálni szeretnék!!!
Szilvia, gél lakk kategória külön nincs, a májusi Körmösnapi versenyen viszont nem lakkozni, hanem gél lakkozni kell majd! Itt a versenykiírás: http://www.crystalnails.hu/mukormos/444-crystal-hungarian-nail-cup-2012 Sok Sikert!
Igen, már láttam, köszönöm. De sajna nem voltam még soha az első háromban, még csak most kezdek barátkozni a versenyekkel.:) Ez a feltétele...
Szia! Attól függ, kinek az oktatására mész.... Általában ezek kellenek: díszítő tip, akril festék, One Move ecset I vagy II-es, keverőtál, vizesedény, papírtörlő, buffer. Azt hiszem, más nem kell, de ha mégis, akkor az általában a helyszínen megvásárolható.
Köszönöm. ;)
Zsófia, szia, lapos ecsetet kell hozni, (one move) illetve akrilfestéket, gyakorló tipet, ecsettálat, papírtörlőt, vékony akrilozó ecsetet.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Hallottam egyszer egy oktatótól, hogy indult gél lakk versenyen. Nem tudnátok segíteni, hogy, hogy tudok utánanézni? Az oktató nem válaszol az üzenetemre...:S
Szilvia, gél lakk kategória külön nincs, a májusi Körmösnapi versenyen viszont nem lakkozni, hanem gél lakkozni kell majd! Itt a versenykiírás: http://www.crystalnails.hu/mukormos/444-crystal-hungarian-nail-cup-2012 Sok Sikert!
Sziasztok! Hallottam egyszer egy oktatótól, hogy indult gél lakk versenyen. Nem tudnátok segíteni, hogy, hogy tudok utánanézni? Az oktató nem válaszol az üzenetemre...:S
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a One Move oktatásra pontosan mit kell vinni? Köszönöm a segítséget.
Zsófia, szia, lapos ecsetet kell hozni, (one move) illetve akrilfestéket, gyakorló tipet, ecsettálat, papírtörlőt, vékony akrilozó ecsetet.
szia Kriszta Megcsinaltam magamnak a kormomet,ahogy irtad es azt kell mondjam sokkal konnyabb es szebb lett igy,koszonom szepen az otletet!!!Szep napot!
Nagyon örülök, hogy segíthettem.
Szia Szilvi! Szerintem a töltés vagy újra építés nagyban függ a körömtől és a viselőjétől is.Az egyik vendégemnek a harmadik töltés általában már újraépítés mert nagyon felfelé nő a körme , egy másiknak pedig az egyik körmét mindig újra építjük mert törött volt az utolsó ujjperce és ferdén áll neki.Én mindig megbeszélem a vendégeimmel ha úgy látom hogy szebb lenne ha újra építenénk,mindig elfogadják amit javaslok,ha pedig ő kér formaváltást az természetesen újraépítés!
köszi,hogy válaszoltál. Igen, talán ez tűnik a legjobb döntésnek, hogy tanácsolom, hogy építsk újra időnként, mert úgy jobb lesz és a vendégek eldönthetik.
Én a Cover Pinket építem közvetlenül a körömre és ezzel alakítom ki a C ívet. Formára reszelem, ráfestem (két vékony rétegben) a francia fehér véget White Film Gellel (dotting tool-al alakítom ki a mosolyvonalat), esetleg díszítem és fényzselével zárom. Ha megnézed az adatlapomon a “második munkám magamnak” így készült. De én eddig csak rövidebb körmöket csináltam és valószínűleg nem igazán professzionális megoldás, viszont egyszerű és a reszelővel pillanatok alatt eltávolítható a töltésnél vagy ha a vendég megunta. Remélem nem írtam semmi hülyeséget, ha mégis akkkor javítsatok ki!
szia Kriszta Megcsinaltam magamnak a kormomet,ahogy irtad es azt kell mondjam sokkal konnyabb es szebb lett igy,koszonom szepen az otletet!!!Szep napot!