2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Marosán Lilla - Válaszolok
2012.03.23 - 10:52
Marosán Lilla - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. március 23., péntek 06:11 üzenetére

Nausica, szia! Egy teljesen megépített alapköröm 2 réteg zseléből áll (ezt az iskolákban is tanítják, így joggal feltételezhetjük ugye, hogy nem végeztél műkörmös iskolát)...a kész körömre mehet az akril és arra a fényzselé.

Szia! Meg fogsz lepődni, hozzátok jártam, el is végeztem. Csak azért kérdezem, mert ahogy én szoktam csinálni, ahogy tanítottátok: alapréteg, rá a színes zselé/francia vég, stb...arra újra builder zselé, azt formára reszelem, portalanítom és utána szoktam az akrilt festeni és rá a fényzselé...tehát ebben az esetben 3 zseléréteg van, de az én esetemben meg kimarad a 2.réteg mert akrillal lesz az egész díszítve nem zselével, ezért kérdeztem...de már stornó

2012.03.23 - 08:27
Móni
Válasz Kovács Enikő - 2012. március 23., péntek 07:44 üzenetére

Sziasztok! Én most fogom elkezdeni a tanfolyamot, mani pedi müköröm OKJ, Budaörsön,nárcius 27 töl, szeretném ha irnátok informáciokat, vagy esetleg van valaki aki szintén oda fog járni.Megköszönök minden infot. irjatok a keniko72@freemail.hu vagy ide.Sziasztok!

Szia! Ha a Feliciához fogsz járni, akkor szerintem nagyon jól választottál. Én voltam nála oktatáson és nagyon sokat tanultam tőle néhány óra alatt, olyat, amit a suliban nem mutattak meg, vagy másképp. Sok sikert!

2012.03.23 - 07:44
Kovács Enikő

Sziasztok! Én most fogom elkezdeni a tanfolyamot, mani pedi müköröm OKJ, Budaörsön,nárcius 27 töl, szeretném ha irnátok informáciokat, vagy esetleg van valaki aki szintén oda fog járni.Megköszönök minden infot. irjatok a keniko72@freemail.hu vagy ide.Sziasztok!

2012.03.23 - 06:11
Crystal Nails
Válasz Marosán Lilla - 2012. március 22., csütörtök 10:06 üzenetére

sziasztok! abban szeretnék segítséget kérni, hogy ma olyan körmöt szeretnék építeni ami csak átlátszó zseléből készül, azt szeretném akrillal telefesteni. Hány réteg átlátszót építsek alá? Mit csináljak, hogy tartós legyen az akril és ne kopjon le? Az akrilra tehetek mégegy réteg zselét? köszönöm előre a válaszokat!

Nausica, szia! Egy teljesen megépített alapköröm 2 réteg zseléből áll (ezt az iskolákban is tanítják, így joggal feltételezhetjük ugye, hogy nem végeztél műkörmös iskolát)...a kész körömre mehet az akril és arra a fényzselé.

szabo marianna - Válaszolok
2012.03.22 - 20:33
szabo marianna - vendég
Válasz R. Krisztina - 2012. március 21., szerda 16:45 üzenetére

Marianna, nem Torinoban, hanem Alessandriaban élek. Nem értem mi lehet a gondod a COVER PINK-el nekem tökéletessen terül pedig én is kezdő vagyok. Én a francia körmöt teljes hosszában Cover Pinkkel építem és (a formára reszelés után) ráfestem a fehér véget (Mega White Film Gel). Így nagyon egyszerű. Áprilisban megyek a Körmös Diplomára Bp.-en. Te nem tudnál jönni? A leírtak szerint szuper kell, hogy legyen...

Kedves Kriszta tehat,te atlatszo epito zselè helyett a cover pinkkel epited a kormot? vagy eloszor atlatszo utana pink es megint atlatszo a c-ivhez??

2012.03.22 - 15:12
Balázsi Szilvia
Válasz Marosán Lilla - 2012. március 22., csütörtök 10:06 üzenetére

sziasztok! abban szeretnék segítséget kérni, hogy ma olyan körmöt szeretnék építeni ami csak átlátszó zseléből készül, azt szeretném akrillal telefesteni. Hány réteg átlátszót építsek alá? Mit csináljak, hogy tartós legyen az akril és ne kopjon le? Az akrilra tehetek mégegy réteg zselét? köszönöm előre a válaszokat!

Az akrilt 2 réteg top gellel(rugalmas fényzselé)kend le. Így nem tud lekopni az akril. A köröm élein viszont nem lehet akril. Olyankor zselével fedd inkább.

2012.03.22 - 10:21
Csifó Erzsébet
Válasz Kovács Nóra - 2012. március 21., szerda 19:52 üzenetére

Nem lesz tartósabb, és a lakklemosó oldja. Ez tulajdonképpen - idézőjelben - egy UV fényre kötő színtelen lakk. Szerintem :)

köszönöm! majd próbálkozom vele:)

Marosán Lilla - Válaszolok
2012.03.22 - 10:06
Marosán Lilla - törölt felhasználó

2012.03.21 - 19:52
Kovács Nóra
Válasz Csifó Erzsébet - 2012. március 21., szerda 14:23 üzenetére

köszi szépen! és ettől tartósabb is lesz valamivel?leszedni mivel lehet?

Nem lesz tartósabb, és a lakklemosó oldja. Ez tulajdonképpen - idézőjelben - egy UV fényre kötő színtelen lakk. Szerintem :)

2012.03.21 - 19:34
Crystal Nails
Válasz Szabadkai Barbara - 2012. március 20., kedd 08:17 üzenetére

Sziasztok! Szeretnék csiszológépet venni. Mire figyeljek oda? Ajándékba lenne és nem értek hozzá. Válaszokat előre is köszönöm. Barbi

Barbara, a csiszológép hosszú távú befektetés. Ezért a legjobbat tudjuk csak ajánlani, a Crystal Nails Xtreme drilljét. Nagyon könnyű a kézi egysége, rejtett tokmányos, tehát nem kell kulccsal cserélni a fejet benne, hanem egyetlen mozdulattal cserélhető a frézet. Nem üt, amikor az anyaghoz hozzáér, s ami a legfontosabb, a kezdő is a legbiztosabb kézzel tudja használni.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár