2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

R. Krisztina - Válaszolok
2012.03.21 - 16:45
R. Krisztina - törölt felhasználó
Válasz szabo marianna - 2012. március 18., vasárnap 09:29 üzenetére

Nem szeretnek mindig szabadkozni...mert tenyleg nagyon kezdo vagyok...de lenne nehany kerdesem.Mindent a tanultak,leirtak szerint csinalok,de nem lesznek szepek a kormeim,leginkabb mert a koromagy hosszabito (coner pink x ) nekem nem terul el szepen,szinte hullamos es nem egyseges a fedes,mitol lehet??En arra gondolok,hogy tul sok/keves zselet teszek ra.Mivel meg csak kocka kormoket csinalok es rovideket,feltetlenul szukseges tenni a koromagyhosszabitot,mert nekem termeszetesebbnek tunik nelkule.A masik gondom,hogy amikor a franciara rahuzom az epitozselet a c-iv megepitesehez es lampzom..utana ugyebar formazas,reszeles jon...de en valahogy mindig belereszelek a feherbe...Ez csak a tapasztalatlansag miatt lehet es idovel ra fogok erezni??Es hogy gyakorolhatnek modell nelkul,esetleg tippen?? koszonom a segitsegeteket!

Marianna, nem Torinoban, hanem Alessandriaban élek. Nem értem mi lehet a gondod a COVER PINK-el nekem tökéletessen terül pedig én is kezdő vagyok. Én a francia körmöt teljes hosszában Cover Pinkkel építem és (a formára reszelés után) ráfestem a fehér véget (Mega White Film Gel). Így nagyon egyszerű. Áprilisban megyek a Körmös Diplomára Bp.-en. Te nem tudnál jönni? A leírtak szerint szuper kell, hogy legyen...

2012.03.21 - 14:23
Csifó Erzsébet
Válasz Kovács Nóra - 2012. március 20., kedd 22:14 üzenetére

Szia! Én kb. 3 percig szoktam köttetni, és nagyjából arra jó, hogy ha lakkozott körömre kened, nem kell kivárni a teljes száradást, hanem a Top Coat segítségével UV fény alatt szárazra köt.

köszi szépen! és ettől tartósabb is lesz valamivel?leszedni mivel lehet?

2012.03.20 - 22:14
Kovács Nóra
Válasz Csifó Erzsébet - 2012. március 20., kedd 09:56 üzenetére

sziasztok! az uv top coat-ot mennyi ideig kell köttetni?és igazából mi a szerepe? köszönöm a válaszokat?

Szia! Én kb. 3 percig szoktam köttetni, és nagyjából arra jó, hogy ha lakkozott körömre kened, nem kell kivárni a teljes száradást, hanem a Top Coat segítségével UV fény alatt szárazra köt.

2012.03.20 - 22:11
Kovács Nóra
Válasz Crystal Nails - 2012. március 20., kedd 07:39 üzenetére

Nóra, szia! Miért nem használod a Gél lakkhoz a saját alapozó/fedőjét? Az rá a legjobb.

Szia! Azért nem, mert a vendégeim nem keresik kifejezetten a zselés lakkozást, így olyan anyagokat/módszereket igyekszem alkalmazni, amelyek több mindenre jók.

2012.03.20 - 09:56
Csifó Erzsébet

sziasztok! az uv top coat-ot mennyi ideig kell köttetni?és igazából mi a szerepe? köszönöm a válaszokat?

Szabadkai Barbara - Válaszolok
2012.03.20 - 08:17
Szabadkai Barbara - vendég

Sziasztok! Szeretnék csiszológépet venni. Mire figyeljek oda? Ajándékba lenne és nem értek hozzá. Válaszokat előre is köszönöm. Barbi

2012.03.20 - 07:39
Crystal Nails
Válasz Kovács Nóra - 2012. március 19., hétfő 07:50 üzenetére

Sziasztok! Bevallom töredelmesen, nem olvastam végig a fórumot, úgyhogy bocsánat, ha már volt téma. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek gel lac, és/vagy gumi zselé tetejére használhatom az UV Top coat-ot (ami ugye egy UV fényre kötő fény), vagy inkább Easy Off Top gelt kenjek rá? A repedezést/töredezést szeretném elkerülni. Köszönöm előre is a segítséget!

Nóra, szia! Miért nem használod a Gél lakkhoz a saját alapozó/fedőjét? Az rá a legjobb.

2012.03.20 - 07:39
Crystal Nails
Válasz Kovács Nóra - 2012. március 19., hétfő 07:50 üzenetére

Sziasztok! Bevallom töredelmesen, nem olvastam végig a fórumot, úgyhogy bocsánat, ha már volt téma. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek gel lac, és/vagy gumi zselé tetejére használhatom az UV Top coat-ot (ami ugye egy UV fényre kötő fény), vagy inkább Easy Off Top gelt kenjek rá? A repedezést/töredezést szeretném elkerülni. Köszönöm előre is a segítséget!

2012.03.19 - 19:37
Balázsi Szilvia
Válasz Kovács Nóra - 2012. március 19., hétfő 18:47 üzenetére

Szia! Tudom, hogy nem fényzselé, de egy fényes "záróréteget" ad a körömnek. És azért gondoltam azt rákenni, mert holnap lesz egy zselés lakkozásom, a kellékes pedig csak a hét vége felé jön a Top Gel-lel...

A gel lakkot csak rugalmas anyaggal tudod fedni. Mert, meg fog repedni rajta a lakk, meg akkor nincs lezárva.

2012.03.19 - 18:47
Kovács Nóra

Szia! Tudom, hogy nem fényzselé, de egy fényes "záróréteget" ad a körömnek. És azért gondoltam azt rákenni, mert holnap lesz egy zselés lakkozásom, a kellékes pedig csak a hét vége felé jön a Top Gel-lel...

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár