2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.03.19 - 17:04
Balázsi Szilvia

Szia! Nem értem, hogy miért UV top coat-ot szeretnél a tetejére kötni. Az nem egy fényzselé. Top Gel-t kenj. Az egy rugalmas fényzselé, az nem fog repedni.

2012.03.19 - 07:50
Kovács Nóra

Sziasztok! Bevallom töredelmesen, nem olvastam végig a fórumot, úgyhogy bocsánat, ha már volt téma. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek gel lac, és/vagy gumi zselé tetejére használhatom az UV Top coat-ot (ami ugye egy UV fényre kötő fény), vagy inkább Easy Off Top gelt kenjek rá? A repedezést/töredezést szeretném elkerülni. Köszönöm előre is a segítséget!

2012.03.18 - 20:08
Balázsi Szilvia
Válasz szabo marianna - 2012. március 18., vasárnap 09:29 üzenetére

Nem szeretnek mindig szabadkozni...mert tenyleg nagyon kezdo vagyok...de lenne nehany kerdesem.Mindent a tanultak,leirtak szerint csinalok,de nem lesznek szepek a kormeim,leginkabb mert a koromagy hosszabito (coner pink x ) nekem nem terul el szepen,szinte hullamos es nem egyseges a fedes,mitol lehet??En arra gondolok,hogy tul sok/keves zselet teszek ra.Mivel meg csak kocka kormoket csinalok es rovideket,feltetlenul szukseges tenni a koromagyhosszabitot,mert nekem termeszetesebbnek tunik nelkule.A masik gondom,hogy amikor a franciara rahuzom az epitozselet a c-iv megepitesehez es lampzom..utana ugyebar formazas,reszeles jon...de en valahogy mindig belereszelek a feherbe...Ez csak a tapasztalatlansag miatt lehet es idovel ra fogok erezni??Es hogy gyakorolhatnek modell nelkul,esetleg tippen?? koszonom a segitsegeteket!

Szia! Szerintem a körömágyhosszabbító azért lehet foltos, mert keveset használsz. Ezt érdemes gyak.ujjon gyakorolni kevesebb-több anyaggal és ráérzel.

2012.03.18 - 17:44
Péter Niki
Válasz Crystal Nails - 2012. március 18., vasárnap 07:18 üzenetére

Niki, rózsaszíneket feltétlenül vegyél! :) és a piros meg a lilás színek is slágerek! Töltsd le a nagykatalógust, bár most lesz új a Körömhajón!

Köszönöm! Nagykatalógusom van, de várom már az újat :)

Sárközi Mária Zizi
Válasz szabo marianna - 2012. március 18., vasárnap 09:29 üzenetére

Nem szeretnek mindig szabadkozni...mert tenyleg nagyon kezdo vagyok...de lenne nehany kerdesem.Mindent a tanultak,leirtak szerint csinalok,de nem lesznek szepek a kormeim,leginkabb mert a koromagy hosszabito (coner pink x ) nekem nem terul el szepen,szinte hullamos es nem egyseges a fedes,mitol lehet??En arra gondolok,hogy tul sok/keves zselet teszek ra.Mivel meg csak kocka kormoket csinalok es rovideket,feltetlenul szukseges tenni a koromagyhosszabitot,mert nekem termeszetesebbnek tunik nelkule.A masik gondom,hogy amikor a franciara rahuzom az epitozselet a c-iv megepitesehez es lampzom..utana ugyebar formazas,reszeles jon...de en valahogy mindig belereszelek a feherbe...Ez csak a tapasztalatlansag miatt lehet es idovel ra fogok erezni??Es hogy gyakorolhatnek modell nelkul,esetleg tippen?? koszonom a segitsegeteket!

Szia Marianna! ha a körömágy hosszabító foltos az 2 dolog miatt lehet ,ha nem jó minőségű, vagy ha nem jól használod.. elsősorban egy technikai továbbképzésre lenne szükséged ahol minden ilyen problémát kiküszöbölhetsz az oktató segítségével:) ha kireszeled a fehéret az is technikai gond ,az pedig abból adódhat (épített körömnél..) hogy az alapréteged túl vastag..(vagy épp ott vastag ahol nem kéne..) ezzel én is sokáig küszködtem aztán próbálkoztam az alap fixálással és reszeléssel, megoldódott a probléma ,majd aztán belejöttem és már nem kell megreszelni sem :) remélem tudtam segíteni :) kitartással és sok sok gyakorlással menni fog! üdv Zizi

2012.03.18 - 11:15
L. Magyar Szilvia
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. március 16., péntek 07:00 üzenetére

szia! Hát...gyenge. Szalonmunkára szerintem nem alkalmas.

értem, és melyik az amire szerinted már érdemes beruházni, mondjuk a cn-es salon drilt lehetne már használni.

szabo marianna - Válaszolok
2012.03.18 - 09:29
szabo marianna - vendég

2012.03.18 - 07:19
Crystal Nails
Válasz R. Krisztina - 2012. március 16., péntek 18:57 üzenetére

Elolvastam az összes hozzászolást az első oldaltól az utlsóig. Több értékes információra bukkantam. Szeretném mindnyájatoknak megköszönni amiért ilyen készségessen és önzetlenül segítetek minket, kezdőket.

Krisztina, a kitartásod az olvasással kapcsolatban meghozta az eredményét. Mi köszönjük az érdeklődésedet!

2012.03.18 - 07:18
Crystal Nails
Válasz Péter Niki - 2012. március 17., szombat 19:24 üzenetére

Csajok! Nálatok CN-színes zseléből mik a sláger színek, túl sok brillem van és szeretnék most venni sima dekorokat is, melyik színeket ajánljátok?

Niki, rózsaszíneket feltétlenül vegyél! :) és a piros meg a lilás színek is slágerek! Töltsd le a nagykatalógust, bár most lesz új a Körömhajón!

szabo marianna - Válaszolok
2012.03.18 - 07:15
szabo marianna - vendég
Válasz R. Krisztina - 2012. március 15., csütörtök 14:46 üzenetére

Szia Marianna én is Olaszban élek (21 éve)Egy CN körmösnapon(Torinoban) nyertem XTREME Builder Gel Kit-et és nagyon meg vagyok vele elégedve.Tehát ajánlom az Xtreme zseléket kezdésnek. (Én is kezdő vagyok)

Szia Kriszta, nekemm itt a forumon a builder I-et ajanlottak tobben,merthogy abszolut kezdo vagyok.Egyebkent vegre meg van minden felszerelesem,olyan boldog vagyok, szuperek az anyagok,mar csak modelleket kellene talanom es rengeteget gyakorolni :-)) Talan Torinoban elsz,latom ott voltal kormos rendezvenyen? En lassan 1 eve vagyok Cuneoban, elotte 5 evet eltem Firenzeben. Mindenkinek szep napot kivanok!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár