2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem hogyha vállalkozóként kezdek körmözni milyen kiadásokra kell számítanom ?gondolok itt a járulékfizetési kötelezettségre.
Szia Szilvi! 70-80ezer forintra számolj ha egyéni vállalkozó leszel!
Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem hogyha vállalkozóként kezdek körmözni milyen kiadásokra kell számítanom ?gondolok itt a járulékfizetési kötelezettségre.
Szia Zizi, koszonom szepen :) Udv... Andi
Szia! nagyon Szívesen !,)
Meg egy kerdes,aztan mara eleg....van egy eszkoz,egy reszelo( itt a neve lima penna cilindrica),amit a tanfolyamon hasznaltunk es nagyon praktikus,tulajdonkeppen a cuticola es a kormok szelenel segit,mert konnyu hozzaferni az osszes kis sarokhoz...csak nem tudom hogy keressem,mi a hivatalos,magyar neve es sehol sem talalom.Ha valakinek lenne ideje es megnezne ezt a weboldalt,lehet hogy felismerne es megtudna mondani mi a neve es lehet e otthin kapni?? http://www.ebay.it/itm/LIMA-CILINDRICA-ricostruzione-unghie-GEL-e-Acrilico-KIT-NAILART-Nail-art-/150757391823?pt=Cura_delle_Unghie_e_Nail_Art&hash=item2319d73dcf Ismet koszonom!!!
Marianna, szia! Ezt az eszközt professzionális felhasználásra nemigen javasoljuk, max. otthoni hobbi manikűrhöz. A cuticula és a körömsáncok kitisztításához, előkészítéshez a gyémánt kúpos reszelőt ajánljuk.
Elküldtem néhány adatlapot e-mail-ben. :-)
Szia! Az alábbi linken összes anyag biztonsági adatlapját letudod tölteni! ,) http://www.budanails.hu/mukorom-webaruhaz/adatlap/ Üdv Zizi
Tényleg okos találmánynak látszik. Ha valaki talál ilyet az e-bay-en kívül (annak nem vagyok nagy barátja valamiért) mindenféleképpen jelezhetnék itt a fórumban, szerintem sokakat érdekelne legalább egy próba erejéig.
sziasztok...en Augusztusban megyek Mo-ra, ha gondoljatok vihetek nektek...majd elotte egy honappal jelentkezem, h kinek kene es mennyibe kerul epp aztan megbeszeljuk a reszleteket... persze csak ha addig mas nem talal Mo-on...
èn is csak az e-bayen talaltam,de rajta vagyok,amugy itt (Olaszorszagban) sem igazan ismerik,legalabis nem lehet kapni...ugy latszik tenyleg vm ujdonsag.legalabb ezert megerte arra a tanfolyamra jarni,hamar az oktatom....hogyis mondjam...koszos korommel jart tanitani....azert ha megtalalom a lelohelyet mindenkepp megirom!!
szia, en meg nem hallottam ilyen reszelorol...de okos kis talalmanynak tunik :) Miert nem rendeled meg az ebayrol? Csak egy paypal szamlat kell nyitnod hozza :)
Tényleg okos találmánynak látszik. Ha valaki talál ilyet az e-bay-en kívül (annak nem vagyok nagy barátja valamiért) mindenféleképpen jelezhetnék itt a fórumban, szerintem sokakat érdekelne legalább egy próba erejéig.
Sziasztok...valaki tudja, hol talalok leirast a Cn-es porcelan por es liqvid osszetevoirol? Nagyon fontos! Koszi elore is :)
Szia! Az alábbi linken összes anyag biztonsági adatlapját letudod tölteni! ,) http://www.budanails.hu/mukorom-webaruhaz/adatlap/ Üdv Zizi