2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
890 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Meg egy kerdes,aztan mara eleg....van egy eszkoz,egy reszelo( itt a neve lima penna cilindrica),amit a tanfolyamon hasznaltunk es nagyon praktikus,tulajdonkeppen a cuticola es a kormok szelenel segit,mert konnyu hozzaferni az osszes kis sarokhoz...csak nem tudom hogy keressem,mi a hivatalos,magyar neve es sehol sem talalom.Ha valakinek lenne ideje es megnezne ezt a weboldalt,lehet hogy felismerne es megtudna mondani mi a neve es lehet e otthin kapni?? http://www.ebay.it/itm/LIMA-CILINDRICA-ricostruzione-unghie-GEL-e-Acrilico-KIT-NAILART-Nail-art-/150757391823?pt=Cura_delle_Unghie_e_Nail_Art&hash=item2319d73dcf Ismet koszonom!!!
szia, en meg nem hallottam ilyen reszelorol...de okos kis talalmanynak tunik :) Miert nem rendeled meg az ebayrol? Csak egy paypal szamlat kell nyitnod hozza :)
Meg egy kerdes,aztan mara eleg....van egy eszkoz,egy reszelo( itt a neve lima penna cilindrica),amit a tanfolyamon hasznaltunk es nagyon praktikus,tulajdonkeppen a cuticola es a kormok szelenel segit,mert konnyu hozzaferni az osszes kis sarokhoz...csak nem tudom hogy keressem,mi a hivatalos,magyar neve es sehol sem talalom.Ha valakinek lenne ideje es megnezne ezt a weboldalt,lehet hogy felismerne es megtudna mondani mi a neve es lehet e otthin kapni?? http://www.ebay.it/itm/LIMA-CILINDRICA-ricostruzione-unghie-GEL-e-Acrilico-KIT-NAILART-Nail-art-/150757391823?pt=Cura_delle_Unghie_e_Nail_Art&hash=item2319d73dcf Ismet koszonom!!!
Sziasztok...valaki tudja, hol talalok leirast a Cn-es porcelan por es liqvid osszetevoirol? Nagyon fontos! Koszi elore is :)
Koszonom mindenkinek a segitseget, hasznos informaciokat tudtam meg, szerdan erkezik a keszletem alig varom.....es nagyon kivancsi vk hogy fog sikerulni az elso "muvem",Nagyon szeretem ezt az oldalt,gyonyoru kepek es valoban jo tanacsokat lehet itt talalni,viszont olyan de olyan kezdonek es benanak erzem magam...de sebaj csak ido/ès gyakorlas kerdese es talan en is eljuthatok magasabb szintekre....mindenkinek szep hetveget kivanok!!!!
Kedves forumozok!!! A velemenyeteket szeretnem kikerni,teljesen kezdo vagyok,elvegeztem egy tanfolyamot de nem CN-es igy sajnos nincs tapasztalatom az alapanyagokban, viszont mindenkeppen ezeket a termekeket szeretnem a jovoben hasznalni!!Kezdesnek ezeket a zseleket tervezem megvenni, viszont nem tudom,hogy ezek e a leg megfelelobbek igy kezdokent....Base gel,Crystal Builder Clear II( megtudnatok nekem mondani hogy mi a kulonbseg az egy es ketto kozott??talan a zsele kemenysege??es melyik lenne szamomra a jobb??), Crystal builder white II., Cover pink X koromagy hosszabito, top shine gel atlatszo.szines zsele 5 fele (itt en gondoltm piros,bordo,gyongyhazas feher,rozsaszin esetleg valami kekes??)koszonom a segitseget, szep napot!!!
Marianna, szia! Köszönjük a bizalmat a termékeink felé. A zselék, amiket felsoroltál, teljesen jók lesznek a kezdéshez. A színes zseléknél viszont vedd meg az alapszíneket: sárga, kék, piros. Ezekből ki tudod keverni az összes többi színt. Emellett feltétlenül vegyél gyöngyházas rózsaszínt, mert az mindig sláger a vendégek körében. Ezek után már tervezheted a többi színes zselé megvásárlását.
Kedves forumozok!!! A velemenyeteket szeretnem kikerni,teljesen kezdo vagyok,elvegeztem egy tanfolyamot de nem CN-es igy sajnos nincs tapasztalatom az alapanyagokban, viszont mindenkeppen ezeket a termekeket szeretnem a jovoben hasznalni!!Kezdesnek ezeket a zseleket tervezem megvenni, viszont nem tudom,hogy ezek e a leg megfelelobbek igy kezdokent....Base gel,Crystal Builder Clear II( megtudnatok nekem mondani hogy mi a kulonbseg az egy es ketto kozott??talan a zsele kemenysege??es melyik lenne szamomra a jobb??), Crystal builder white II., Cover pink X koromagy hosszabito, top shine gel atlatszo.szines zsele 5 fele (itt en gondoltm piros,bordo,gyongyhazas feher,rozsaszin esetleg valami kekes??)koszonom a segitseget, szep napot!!!
Szia Mariann! Átlátszó építőzselék közül az Extreme Clear-t ajánlom. Sűrű anyag, nem folyik el, könnyű vele dolgozni és jól hajlítható és szépen kiemeli a színes szabadszélt:) Francia véghez az Extreme White a kedvencem, mert gyönyörű vakító fehér, szintén sűrűbb, jól lehet vele dolgozni, de nem kell túl vastagon kenni. Körömágyhosszabbítókból én a Cover Pink X-et jobban szeretem, szerintem szebb színe van, de a sima Cover Pink is tökéletes:)Egyéni színeket Te magad is tudsz kreálni, ha egy kis tégelybe teszel átlátszó építő zselét, és hozzákeversz csillámport vagy oldószeres üvegfestéket:) A színek intenzitását így Te tudod beállítani a vendég kérése szerint. Sok sikert:)
Sima Cover Pink-et vegyél első körben. Az a legalapabb körömágyhosszabbító. Giga pigment zselé=festőzselé. Ezzel francia véget nem tudsz építeni. A Builder Clear II. lágyabb, hamarabb átveszi a köröm hőjét, úgyhogy hamar elfolyik. Inkább az Builder Cler I-et használd.
Ha teljesen kezdő vagy, akkor inkább a Builder I-et vedd, az picit talán sűrűbb, mint a kettes, ezzel tanultunk a suliban. És most még akciós is :-), A Base gel csudajó találmány, a többi is jó, amit írtál. A giga pigment zselék inkább díszítésre valók, nagyon vékonyan kell őket kenni, mert az életben nem köt át a magas pigmentszáma miatt. Ha hajlítani szeretnéd a körmöt, arra a Builderek nem jók, akkor inkább vegyél Xtreme zselét.
Koszonom Moni neked is a valszodat, akkor a builder I-et fogom valsztani es meg kicsit sporolok is...viszont akkor zselekbol a "normalt" veszem,ugyanis diszites...haaaaaaaaaat az meg odebb lesz......minden jot!!
Koszonom a valszodat éva,sajnos jelenleg nem tudok tanfolyamra menni,mert nem otthon èlek...viszont nyaron ha tobet leszek otthon feltetlenul elmennek egy par tovabbkepzesre,nagyon erdekes lehet amit irtal ès hasznos,tulajdonkeppen az osszes tanfolyamot vegigjarnam....de majd szepen lassan...szèp napot
Szia! Van Crystal Nails technikai továbbképző, amelyben elmondják, hogy melyik anyagot mire, mivel kombinálva, hogyan érdemes használni. Az a neve, hogy Megújult Crystal Nails technika, Kovács Gabó tartja és a tanfolyam ára levásárolható a boltban. Én meghallgattam és csak ajánlani tudom!