2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.03.02 - 09:05
Móni
Válasz szabo marianna - 2012. március 2., péntek 07:15 üzenetére

Kedves forumozok!!! A velemenyeteket szeretnem kikerni,teljesen kezdo vagyok,elvegeztem egy tanfolyamot de nem CN-es igy sajnos nincs tapasztalatom az alapanyagokban, viszont mindenkeppen ezeket a termekeket szeretnem a jovoben hasznalni!!Kezdesnek ezeket a zseleket tervezem megvenni, viszont nem tudom,hogy ezek e a leg megfelelobbek igy kezdokent....Base gel,Crystal Builder Clear II( megtudnatok nekem mondani hogy mi a kulonbseg az egy es ketto kozott??talan a zsele kemenysege??es melyik lenne szamomra a jobb??), Crystal builder white II., Cover pink X koromagy hosszabito, top shine gel atlatszo.szines zsele 5 fele (itt en gondoltm piros,bordo,gyongyhazas feher,rozsaszin esetleg valami kekes??)koszonom a segitseget, szep napot!!!

Ha teljesen kezdő vagy, akkor inkább a Builder I-et vedd, az picit talán sűrűbb, mint a kettes, ezzel tanultunk a suliban. És most még akciós is :-), A Base gel csudajó találmány, a többi is jó, amit írtál. A giga pigment zselék inkább díszítésre valók, nagyon vékonyan kell őket kenni, mert az életben nem köt át a magas pigmentszáma miatt. Ha hajlítani szeretnéd a körmöt, arra a Builderek nem jók, akkor inkább vegyél Xtreme zselét.

2012.03.02 - 09:02
Sisa Erika
Válasz szabo marianna - 2012. március 2., péntek 07:15 üzenetére

Kedves forumozok!!! A velemenyeteket szeretnem kikerni,teljesen kezdo vagyok,elvegeztem egy tanfolyamot de nem CN-es igy sajnos nincs tapasztalatom az alapanyagokban, viszont mindenkeppen ezeket a termekeket szeretnem a jovoben hasznalni!!Kezdesnek ezeket a zseleket tervezem megvenni, viszont nem tudom,hogy ezek e a leg megfelelobbek igy kezdokent....Base gel,Crystal Builder Clear II( megtudnatok nekem mondani hogy mi a kulonbseg az egy es ketto kozott??talan a zsele kemenysege??es melyik lenne szamomra a jobb??), Crystal builder white II., Cover pink X koromagy hosszabito, top shine gel atlatszo.szines zsele 5 fele (itt en gondoltm piros,bordo,gyongyhazas feher,rozsaszin esetleg valami kekes??)koszonom a segitseget, szep napot!!!

Szia. Az I. sűrű, a II. lágyabb zselé, könnyebben folyik, gyorsabban kell dolgozni vele. Pláne, hogy jön a nagy meleg! Kezdőknek inkább az I. ajánlják. Ha 5 ml-es tégelyt veszel, ki is tudod próbálni kevés anyagi befektetés nélkül és utána még eldöntheted, hogy melyik jobb neked.

szabo marianna - Válaszolok
2012.03.02 - 07:18
szabo marianna - vendég

Meg egy kerdes hogy szines zseleknel akar hasznalhatom a giga pigmentet is??( merthogy olvastam a Cn marciusi akcioiban es lattam szep szineket)Legalabb ezeken kicsit sporolhatnak ha mar amugy is egy fel vagyont fogok elkolteni :-))))

szabo marianna - Válaszolok
2012.03.02 - 07:15
szabo marianna - vendég

2012.03.01 - 22:01
Balázsi Szilvia
Válasz Sisa Erika - 2012. március 1., csütörtök 21:02 üzenetére

Nekem a francia színekkel nincs tapasztalatom, ezért kérdeztem. Ahogy írtam: egy másik fórumon olvastam erről és mivel én már megvettem ezeket a színeket csak még nem próbáltam, kicsit megijedtem. Ha nincs velük gond annak örülök!!!!:-))) Köszönöm.

A fehérek nem sárgulnak. Én használom.

2012.03.01 - 21:02
Sisa Erika

Nekem a francia színekkel nincs tapasztalatom, ezért kérdeztem. Ahogy írtam: egy másik fórumon olvastam erről és mivel én már megvettem ezeket a színeket csak még nem próbáltam, kicsit megijedtem. Ha nincs velük gond annak örülök!!!!:-))) Köszönöm.

2012.03.01 - 19:29
Crystal Nails
Válasz Sisa Erika - 2012. március 1., csütörtök 16:56 üzenetére

Sziasztok! Egy másik fórumon azt írták a french gél-lakkokról, hogy besárgulnak. Kinek mi a tapasztalata? Függ attól, hogy mit teszel alá és fölé esetleg? Előre is köszönöm.

Erika, szia! Mi nem tapasztaltunk és nem is hallottunk ilyen problémáról. Te tapasztaltad vagy hallottad?

2012.03.01 - 16:56
Sisa Erika

Sziasztok! Egy másik fórumon azt írták a french gél-lakkokról, hogy besárgulnak. Kinek mi a tapasztalata? Függ attól, hogy mit teszel alá és fölé esetleg? Előre is köszönöm.

2012.03.01 - 09:21
Balázsi Szilvia
Válasz Gyarmati Edina - 2012. február 29., szerda 17:31 üzenetére

Sziasztok! Már egy ideje saját magamnak készítem a körmömet. Zselét használok, azonban most kiszeretném kipróbálni a gél lakkot! Megvettem minden hozzávalót, Diamond Nails márkát használok!Az lenne a kérdésem, hogy a zselé és a gél lakk együttes használatát próbálta e már valaki? ma két rétegben felvittem a színt a körmeimre, illetve előtte és utána egy átlátszó réteget. Azonban elég rugalmas így a körmöm, és tartok tőle, hogy hamar letörik... Lehet úgy használni a gél lakkot, hogy előtte zselé réteget teszem a körmömre és úgy rá a lakk? vagy esetleg fordítva? a gél lakkra egy zselé réteg? Előre is köszi a segítséget! Üdv: Edina

Alá tehetsz rendes zselét, bár nincs értelme, mert akkor ugyanott vagy mint a műkörömnél... A tetejére nem ajánlom.

2012.03.01 - 09:12
Rácz Orsolya

Szia Edina!Gél-lakk alá alaprétegnek a Crystal Nails Base Géljét ajánlom alaprétegnek,ha nem elég erős a természetes körmöd.Erre jön 2 rétegben külön köttetve a színes réteg,és végül az átlátszó fedő réteg.Így nincs szükség építő zselére (sokkal merevebb anyag a gél lakkhoz képest),a természetes körmödre,m így tartós marad.Én Crystal gél-lakkokat használok,Nekem beváltak 4 hétig tartósak!A Diamond márkát nem használtam.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár