2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
255 ,-Ft
48.800 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves forumozok!!! A velemenyeteket szeretnem kikerni,teljesen kezdo vagyok,elvegeztem egy tanfolyamot de nem CN-es igy sajnos nincs tapasztalatom az alapanyagokban, viszont mindenkeppen ezeket a termekeket szeretnem a jovoben hasznalni!!Kezdesnek ezeket a zseleket tervezem megvenni, viszont nem tudom,hogy ezek e a leg megfelelobbek igy kezdokent....Base gel,Crystal Builder Clear II( megtudnatok nekem mondani hogy mi a kulonbseg az egy es ketto kozott??talan a zsele kemenysege??es melyik lenne szamomra a jobb??), Crystal builder white II., Cover pink X koromagy hosszabito, top shine gel atlatszo.szines zsele 5 fele (itt en gondoltm piros,bordo,gyongyhazas feher,rozsaszin esetleg valami kekes??)koszonom a segitseget, szep napot!!!
Ha teljesen kezdő vagy, akkor inkább a Builder I-et vedd, az picit talán sűrűbb, mint a kettes, ezzel tanultunk a suliban. És most még akciós is :-), A Base gel csudajó találmány, a többi is jó, amit írtál. A giga pigment zselék inkább díszítésre valók, nagyon vékonyan kell őket kenni, mert az életben nem köt át a magas pigmentszáma miatt. Ha hajlítani szeretnéd a körmöt, arra a Builderek nem jók, akkor inkább vegyél Xtreme zselét.
Kedves forumozok!!! A velemenyeteket szeretnem kikerni,teljesen kezdo vagyok,elvegeztem egy tanfolyamot de nem CN-es igy sajnos nincs tapasztalatom az alapanyagokban, viszont mindenkeppen ezeket a termekeket szeretnem a jovoben hasznalni!!Kezdesnek ezeket a zseleket tervezem megvenni, viszont nem tudom,hogy ezek e a leg megfelelobbek igy kezdokent....Base gel,Crystal Builder Clear II( megtudnatok nekem mondani hogy mi a kulonbseg az egy es ketto kozott??talan a zsele kemenysege??es melyik lenne szamomra a jobb??), Crystal builder white II., Cover pink X koromagy hosszabito, top shine gel atlatszo.szines zsele 5 fele (itt en gondoltm piros,bordo,gyongyhazas feher,rozsaszin esetleg valami kekes??)koszonom a segitseget, szep napot!!!
Szia. Az I. sűrű, a II. lágyabb zselé, könnyebben folyik, gyorsabban kell dolgozni vele. Pláne, hogy jön a nagy meleg! Kezdőknek inkább az I. ajánlják. Ha 5 ml-es tégelyt veszel, ki is tudod próbálni kevés anyagi befektetés nélkül és utána még eldöntheted, hogy melyik jobb neked.
Meg egy kerdes hogy szines zseleknel akar hasznalhatom a giga pigmentet is??( merthogy olvastam a Cn marciusi akcioiban es lattam szep szineket)Legalabb ezeken kicsit sporolhatnak ha mar amugy is egy fel vagyont fogok elkolteni :-))))
Nekem a francia színekkel nincs tapasztalatom, ezért kérdeztem. Ahogy írtam: egy másik fórumon olvastam erről és mivel én már megvettem ezeket a színeket csak még nem próbáltam, kicsit megijedtem. Ha nincs velük gond annak örülök!!!!:-))) Köszönöm.
A fehérek nem sárgulnak. Én használom.
Nekem a francia színekkel nincs tapasztalatom, ezért kérdeztem. Ahogy írtam: egy másik fórumon olvastam erről és mivel én már megvettem ezeket a színeket csak még nem próbáltam, kicsit megijedtem. Ha nincs velük gond annak örülök!!!!:-))) Köszönöm.
Sziasztok! Egy másik fórumon azt írták a french gél-lakkokról, hogy besárgulnak. Kinek mi a tapasztalata? Függ attól, hogy mit teszel alá és fölé esetleg? Előre is köszönöm.
Erika, szia! Mi nem tapasztaltunk és nem is hallottunk ilyen problémáról. Te tapasztaltad vagy hallottad?
Sziasztok! Egy másik fórumon azt írták a french gél-lakkokról, hogy besárgulnak. Kinek mi a tapasztalata? Függ attól, hogy mit teszel alá és fölé esetleg? Előre is köszönöm.
Sziasztok! Már egy ideje saját magamnak készítem a körmömet. Zselét használok, azonban most kiszeretném kipróbálni a gél lakkot! Megvettem minden hozzávalót, Diamond Nails márkát használok!Az lenne a kérdésem, hogy a zselé és a gél lakk együttes használatát próbálta e már valaki? ma két rétegben felvittem a színt a körmeimre, illetve előtte és utána egy átlátszó réteget. Azonban elég rugalmas így a körmöm, és tartok tőle, hogy hamar letörik... Lehet úgy használni a gél lakkot, hogy előtte zselé réteget teszem a körmömre és úgy rá a lakk? vagy esetleg fordítva? a gél lakkra egy zselé réteg? Előre is köszi a segítséget! Üdv: Edina
Alá tehetsz rendes zselét, bár nincs értelme, mert akkor ugyanott vagy mint a műkörömnél... A tetejére nem ajánlom.
Szia Edina!Gél-lakk alá alaprétegnek a Crystal Nails Base Géljét ajánlom alaprétegnek,ha nem elég erős a természetes körmöd.Erre jön 2 rétegben külön köttetve a színes réteg,és végül az átlátszó fedő réteg.Így nincs szükség építő zselére (sokkal merevebb anyag a gél lakkhoz képest),a természetes körmödre,m így tartós marad.Én Crystal gél-lakkokat használok,Nekem beváltak 4 hétig tartósak!A Diamond márkát nem használtam.