2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Már egy ideje saját magamnak készítem a körmömet. Zselét használok, azonban most kiszeretném kipróbálni a gél lakkot! Megvettem minden hozzávalót, Diamond Nails márkát használok!Az lenne a kérdésem, hogy a zselé és a gél lakk együttes használatát próbálta e már valaki? ma két rétegben felvittem a színt a körmeimre, illetve előtte és utána egy átlátszó réteget. Azonban elég rugalmas így a körmöm, és tartok tőle, hogy hamar letörik... Lehet úgy használni a gél lakkot, hogy előtte zselé réteget teszem a körmömre és úgy rá a lakk? vagy esetleg fordítva? a gél lakkra egy zselé réteg? Előre is köszi a segítséget! Üdv: Edina
Nagyon köszi a válaszokat :) akkor megyek is és veszek fehér gel lac-ot ;) :)))
Sziasztok! Francia gel lakknál, használhatok Builder White zselét, vagy csak gel lakkal lehet megcsinálni? :)
Szerintem buider white széttöredezhet a két anyag különbsége miatt.Nekem bevált az a módszer hogy fehér lakkal vagy díszítő lakkal húzom meg a szabad szélt és 2 rétegben zárom a fedővel.Egy próbát megér.
Sziasztok! Francia gel lakknál, használhatok Builder White zselét, vagy csak gel lakkal lehet megcsinálni? :)
Szia, Erika, használhatsz, csak nincs értelme. A Builder White zselé ugyanis építő, s nem leoldható. Ezzel ellentétben a gél lakk igen. Ha a gél lakkot leoldással szeretnéd majd eltávolítani, akkor nem célszerű a Builder White-ot használni, illetve aez utóbbi anyag a sűrűsége miatt sem alkalmas igazán a gél lakkal való házasításra.
Orsi, szia, egyszerű háztartási folpack fóliát tegyél a hálóra, majd azt alul, az ujjbegy alatt rögzítsd pl. csipesszel, így pillanatok alatt megköt a zselével együtt a háló is, miközben a fólia rásimítja a körömfelszínre. Köttetés után a folpack egyszerűen lehúzható, nem ragad bele a körömbe! Sok sikert! Majd írd meg légyszi hogy boldogultál!
Köszönöm szépen ma teszek is egy próbát:-)
Sziasztok! Tavaly végeztem el egy OKJ tanfolyamot, viszont sajnos nem tudok dolgozni! Leírom a bajomat hátha valaki jár hasonló cipőben és tudtok segíteni! Elvégeztem az iskolát már helyem is lett volna ahol dolgozzak viszont, kijött valami allergiaféle rajtam, zselés körömépítés után dagadt az arcom a szemem a szám, tiszta gyulladt volt az egész fejem :( Elmentem orvoshoz allergiavizsgálatra, nem jött ki allergia a zselés anyagokra, azt mondták hogy tartósítószer érzékenység! De sajnos nem értem miért jött ki ez rajtam! Zselés lakkot is kb 1 éve kipróbáltam és akkor is kijött rajtam! Ötleteket kérnék hogy ezzel vajon mit lehetne tenni? Mit kenjek magamra? Kérlek segítsetek mert azért szeretnék dolgozni :) Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Szia, másoktól is hallottuk, hogy hasonlóan jártak. Volt akinek a maszk-kesztyű használata sokat csökkentett a tüneteken, más esetben pedig a vastagbélben ill. a szervezet egészében túlzott mértékben jelenlévő Candida gomba okozta ezt a tünetet - elvégre az allergia teszt szerint nem vagy a műköröm zselékre allergiás. Egy ilyen jellegű, célzottan Candidára vonatkozó vizsgálat kiderítené a baj okát.
Sziasztok! Vki meg tudnám nekem írni a háló beépítését zselébe, nekem nem sikerül, mindig kiáll nem fekszik fel. Clear zselébe próbáltam köttetni,de nem marad benne.A neten porcelánba találtam háló beépítést,lehet hogy csak abban marad meg? Köszönöm a segítséget.
Orsi, szia, egyszerű háztartási folpack fóliát tegyél a hálóra, majd azt alul, az ujjbegy alatt rögzítsd pl. csipesszel, így pillanatok alatt megköt a zselével együtt a háló is, miközben a fólia rásimítja a körömfelszínre. Köttetés után a folpack egyszerűen lehúzható, nem ragad bele a körömbe! Sok sikert! Majd írd meg légyszi hogy boldogultál!
Sziasztok! Tavaly végeztem el egy OKJ tanfolyamot, viszont sajnos nem tudok dolgozni! Leírom a bajomat hátha valaki jár hasonló cipőben és tudtok segíteni! Elvégeztem az iskolát már helyem is lett volna ahol dolgozzak viszont, kijött valami allergiaféle rajtam, zselés körömépítés után dagadt az arcom a szemem a szám, tiszta gyulladt volt az egész fejem :( Elmentem orvoshoz allergiavizsgálatra, nem jött ki allergia a zselés anyagokra, azt mondták hogy tartósítószer érzékenység! De sajnos nem értem miért jött ki ez rajtam! Zselés lakkot is kb 1 éve kipróbáltam és akkor is kijött rajtam! Ötleteket kérnék hogy ezzel vajon mit lehetne tenni? Mit kenjek magamra? Kérlek segítsetek mert azért szeretnék dolgozni :) Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Szia! én a zseléfixálóval tapasztaltam azt ,hogy miután használom és pl. nem azonnal utána mosok kezet akkor a szemem kezdett el viszketni tőle .most már ezt ha betartom nincs problémám,próbálj minél gyakrabban kezet mosni vagy a zseléfixálót lecserélni,és figyelni mi okozza a problémát!