2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
11.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Ha kiáll akkor rossz a háló. Nem szabad olyan merevet venni. A moyra-nak jó a hálója. Az jó puha, nagyon könnyen benne marad.
Köszönöm megpróbálom akkor ezt:-)
Szia! Ha kiáll akkor rossz a háló. Nem szabad olyan merevet venni. A moyra-nak jó a hálója. Az jó puha, nagyon könnyen benne marad.
nekem ugy sikerült zselébe,h vékony zselé réteget húztam, rátettem a hálót és aztán frissentartó fóliát ragasztottam a körömhöz. a zseléhez jól hozzátapad, és a hálót a helyén tartja. megköttetem, 1-2 perc és leveszem a fóliát. erre C ív meg ésatőbbi. próbáld kii
Sziasztok! Vki meg tudnám nekem írni a háló beépítését zselébe, nekem nem sikerül, mindig kiáll nem fekszik fel. Clear zselébe próbáltam köttetni,de nem marad benne.A neten porcelánba találtam háló beépítést,lehet hogy csak abban marad meg? Köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Vki meg tudnám nekem írni a háló beépítését zselébe, nekem nem sikerül, mindig kiáll nem fekszik fel. Clear zselébe próbáltam köttetni,de nem marad benne.A neten porcelánba találtam háló beépítést,lehet hogy csak abban marad meg? Köszönöm a segítséget.
Nincs mit, szívesen!!:-))
Szió!CN-es Barabara II-t, vagy a Moyránál a St. Peterburg-ot..sztem mindkettő szuper erre!Nekem ezek beváltak!!:D
Köszi, Kata :-)
Sziasztok! Most más miatt merült fel kérdésem. 1 éve műkörmöm van nekem is, nem én csinálom, és a jobb hüvelykujjamon érzékeny lett a köröm a műköröm alatt, nincs most körömágyhosszabbító rajta, így látom, hogy sötétebb a körömágy, mint a többin, gyanítom, hogy gyulladás van. Leszedjem a műkörmöt? Vagy várjak 1-2 napot h javul-e? Eddig sose volt semmi problémám vele :-/
Szió!CN-es Barabara II-t, vagy a Moyránál a St. Peterburg-ot..sztem mindkettő szuper erre!Nekem ezek beváltak!!:D
Sziasztok! Akril festékhez, hajszálvékony vonalak rajzolásához milyen ecsetet használjak?
Köszönöm szépen. :-) Ki fogom próbálni, remélem extra szép, "örökéletű" körmöket fogok vele csinálni :-) majd beszámolok, bár jobb lenne enélkül is tartós körmöket csinálni.