2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

G. Orsi - Válaszolok
2012.02.26 - 09:50
G. Orsi - törölt felhasználó
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. február 26., vasárnap 08:50 üzenetére

Szia! Ha kiáll akkor rossz a háló. Nem szabad olyan merevet venni. A moyra-nak jó a hálója. Az jó puha, nagyon könnyen benne marad.

Köszönöm megpróbálom akkor ezt:-)

2012.02.26 - 09:33
szigyarto izabella
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. február 26., vasárnap 08:50 üzenetére

Szia! Ha kiáll akkor rossz a háló. Nem szabad olyan merevet venni. A moyra-nak jó a hálója. Az jó puha, nagyon könnyen benne marad.

nekem ugy sikerült zselébe,h vékony zselé réteget húztam, rátettem a hálót és aztán frissentartó fóliát ragasztottam a körömhöz. a zseléhez jól hozzátapad, és a hálót a helyén tartja. megköttetem, 1-2 perc és leveszem a fóliát. erre C ív meg ésatőbbi. próbáld kii

2012.02.26 - 08:50
Balázsi Szilvia
Válasz G. Orsi - 2012. február 25., szombat 23:00 üzenetére

Sziasztok! Vki meg tudnám nekem írni a háló beépítését zselébe, nekem nem sikerül, mindig kiáll nem fekszik fel. Clear zselébe próbáltam köttetni,de nem marad benne.A neten porcelánba találtam háló beépítést,lehet hogy csak abban marad meg? Köszönöm a segítséget.

G. Orsi - Válaszolok
2012.02.25 - 23:00
G. Orsi - törölt felhasználó

Sziasztok! Vki meg tudnám nekem írni a háló beépítését zselébe, nekem nem sikerül, mindig kiáll nem fekszik fel. Clear zselébe próbáltam köttetni,de nem marad benne.A neten porcelánba találtam háló beépítést,lehet hogy csak abban marad meg? Köszönöm a segítséget.

2012.02.25 - 22:48
Baracsi Kata

Nincs mit, szívesen!!:-))

2012.02.25 - 14:51
Móni
Válasz Baracsi Kata - 2012. február 25., szombat 11:59 üzenetére

Szió!CN-es Barabara II-t, vagy a Moyránál a St. Peterburg-ot..sztem mindkettő szuper erre!Nekem ezek beváltak!!:D

Köszi, Kata :-)

Marosán Lilla - Válaszolok
2012.02.25 - 12:11
Marosán Lilla - törölt felhasználó

Sziasztok! Most más miatt merült fel kérdésem. 1 éve műkörmöm van nekem is, nem én csinálom, és a jobb hüvelykujjamon érzékeny lett a köröm a műköröm alatt, nincs most körömágyhosszabbító rajta, így látom, hogy sötétebb a körömágy, mint a többin, gyanítom, hogy gyulladás van. Leszedjem a műkörmöt? Vagy várjak 1-2 napot h javul-e? Eddig sose volt semmi problémám vele :-/

2012.02.25 - 11:59
Baracsi Kata

Szió!CN-es Barabara II-t, vagy a Moyránál a St. Peterburg-ot..sztem mindkettő szuper erre!Nekem ezek beváltak!!:D

2012.02.25 - 11:18
Móni

Sziasztok! Akril festékhez, hajszálvékony vonalak rajzolásához milyen ecsetet használjak?

Marosán Lilla - Válaszolok
2012.02.24 - 13:15
Marosán Lilla - törölt felhasználó

Köszönöm szépen. :-) Ki fogom próbálni, remélem extra szép, "örökéletű" körmöket fogok vele csinálni :-) majd beszámolok, bár jobb lenne enélkül is tartós körmöket csinálni.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár