2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! érdeklődnék, hogy valaki használta-e már ezt?: http://www.mukorom-alapanyagok.com/Atlatszo-epito-zselek/BASE-alap-GEL-UNIVERSAL-15ml.html ha igen, milyen volt? tényleg jobb a tapadás? levegősödést ezzel meg lehet valamennyire előzni? annyira figyelek mindig mindenre (nail prep, primer, bolyhozás, portalanítás, zsírtalanítás, nem nyúlok hozzá, nincs fényes rész, jól lapogatom a porcit, a zselét is jól odadolgozom, stb...) és mégis levegős...hát mindjárt sírvafakadok. :-D
Köszi a segítséget!!
Az első tip boxomra készülök. Mivel ragasztjátok össze? Porci vagy zselé vagy ragasztó? Lehet buta a kérdés,bocsi:-))
Edit, szia! Mindhárom anyag közül a zselével való ragasztás picit körülményesebb, a másik két lehetőség azonban beválhat! Sok sikert és várunk fotókat is a tip-boxodról!
Margarétára raktam most egy próba adagot :), ráraktam a langyos radiátorra. Így megkötött kb. 5 perc alatt. Nem volt ragacsos, szépen kopog és reszelni is lehet :). Lehet, h a vendég keze volt ennyire hideg?
Adrienn, bizonyára a vendég keze nagyon áthűlt a kinti hőmérséklet miatt. Sajnos az utóbbi időszak szélsőséges hideg időjárása próbára tette a körmös mesterek tudását is! Sok sikert neked a továbbiakban!
Az első tip boxomra készülök. Mivel ragasztjátok össze? Porci vagy zselé vagy ragasztó? Lehet buta a kérdés,bocsi:-))
Margarétára raktam most egy próba adagot :), ráraktam a langyos radiátorra. Így megkötött kb. 5 perc alatt. Nem volt ragacsos, szépen kopog és reszelni is lehet :). Lehet, h a vendég keze volt ennyire hideg?
biztos,h sima szagos likvided van meg master porod? Nehogy véletlenűl uv likvid legyen :) én is crystalos porokat használok meg crystalos sima likvidet, de max 2-3 perc alatt jól megköt a köröm. kocogtasd meg a körmöt és mikor tipikus kopogó hangot ad elvileg jóó. miben nyílvánul meg,h nem köt? hajlékony? vagy gumis réteg marad rajta?
A liquid szagos (Non Yellowing Liquid), por crystal clear (master powder). A teteje ragacsos, fényes marad, olyan mint hogyha csak félig kötne meg, ha kocogtatom nem kopog annyira mint az eddig használt anyagom. Ha elkezdem reszelni (nagyon finom reszelővel próbáltam) kireszelem az anyagot.
biztos,h sima szagos likvided van meg master porod? Nehogy véletlenűl uv likvid legyen :) én is crystalos porokat használok meg crystalos sima likvidet, de max 2-3 perc alatt jól megköt a köröm. kocogtasd meg a körmöt és mikor tipikus kopogó hangot ad elvileg jóó. miben nyílvánul meg,h nem köt? hajlékony? vagy gumis réteg marad rajta?
fél óra???? az azért sokkk. nem is értem.
Én se értem! Még kezdő vagyok, de már az OKJ-n túl. Most vettem crystálos anyagokat, ezért nem tudom, hogy kéne kötnie, de szerintem nem így. Fölraktam mind a 10 körmöt és még utána fél órát ültünk felette, mert nem tudtam reszelni. Ennyire nem fagyhatott el.
fél óra???? az azért sokkk. nem is értem.