2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.02.20 - 17:22
Kiss-Simó Adrienn
Válasz szigyarto izabella - 2012. február 20., hétfő 17:11 üzenetére

a hideg levegő, a vendég hideg keze, okoz ilyen problémát. Főleg ha slower vagyis lassú kötésű port vettél. Munka előtt tedd kicsit a meleg közelébe az anyagokat, de semmi képp sem a radiátorra, ez segít. de ez a probléma a köröm tartósságát nem befolyásolja

Köszi a gyors választ! Megpróbálom felmelegíteni :) Remélem segít, mert fél óra után se kötött meg, és ahogy elkezdtem (nagyon finom reszelővel) megreszelni, egy-két helyen kireszeltem az anyagot is.

2012.02.20 - 17:11
szigyarto izabella
Válasz Kiss-Simó Adrienn - 2012. február 20., hétfő 16:49 üzenetére

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, h nemrég vettem Crystálos liquidet, meg hozzá porciport. Ma próbáltam dolgozni vele, de nagyon lassan akart megkötni. Arra gondolok, h talán a hidegtől lehetett, de nem vagyok benne biztos. Szerintetek ez mitől lehet? Csak a hideg vagy más is okozhat ilyen problémát?

a hideg levegő, a vendég hideg keze, okoz ilyen problémát. Főleg ha slower vagyis lassú kötésű port vettél. Munka előtt tedd kicsit a meleg közelébe az anyagokat, de semmi képp sem a radiátorra, ez segít. de ez a probléma a köröm tartósságát nem befolyásolja

2012.02.20 - 16:49
Kiss-Simó Adrienn

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, h nemrég vettem Crystálos liquidet, meg hozzá porciport. Ma próbáltam dolgozni vele, de nagyon lassan akart megkötni. Arra gondolok, h talán a hidegtől lehetett, de nem vagyok benne biztos. Szerintetek ez mitől lehet? Csak a hideg vagy más is okozhat ilyen problémát?

2012.02.19 - 19:56
Crystal Nails
Válasz szigyarto izabella - 2012. február 19., vasárnap 12:50 üzenetére

apropó buborék: van 1 tégely clear zselém, ami csupa buborék. Esküszöm nem kevergettem, megtanítottak a suliban,h nem kell az építő zseléket kevergetni. Keletkezhezzek szállításkor? Nem is az a lényeg hanem,h mikor mulnak már el és mitől? olyan mintha szénsavas lenne :)

Izabella, szia, vidd vissza abba az üzletbe a zselét, ahol vásároltad. Ki kellene hogy cseréljék az ennyire buborékos zselét.

2012.02.19 - 19:19
Balázsi Szilvia
Válasz szigyarto izabella - 2012. február 19., vasárnap 12:50 üzenetére

apropó buborék: van 1 tégely clear zselém, ami csupa buborék. Esküszöm nem kevergettem, megtanítottak a suliban,h nem kell az építő zseléket kevergetni. Keletkezhezzek szállításkor? Nem is az a lényeg hanem,h mikor mulnak már el és mitől? olyan mintha szénsavas lenne :)

Uhh...sztem az kuka.

2012.02.19 - 12:50
szigyarto izabella
Válasz Crystal Nails - 2012. február 15., szerda 05:20 üzenetére

Kedves Anikó és mindenki más aki hasonló jelenséggel találkozik! A zselék a hidegben ledermednek, tedd szobahőmérsékletre, de ne a fűtőtestre. Fél-háromnegyed óra alatt a zselé ismét eléri a normál állagát s bátran lehet vele dolgozni. Ne kevergessétek hidegen a zseléket, mert az buborékosodást idéz elő! Sok siker lányok és szép napot!

2012.02.15 - 05:20
Crystal Nails
Válasz Racskó Anikó - 2012. február 14., kedd 14:22 üzenetére

Sziasztok! Rendeltem egy CN fehér építő zselét, most hozta a postás és olyan, mintha bele lenne fagyva a tégelybe. Egyátalán nem folyik :( Ugye nem ment tönkre? Mit csináljak vele?

Kedves Anikó és mindenki más aki hasonló jelenséggel találkozik! A zselék a hidegben ledermednek, tedd szobahőmérsékletre, de ne a fűtőtestre. Fél-háromnegyed óra alatt a zselé ismét eléri a normál állagát s bátran lehet vele dolgozni. Ne kevergessétek hidegen a zseléket, mert az buborékosodást idéz elő! Sok siker lányok és szép napot!

Racskó Anikó - Válaszolok
2012.02.14 - 21:59
Racskó Anikó - vendég
Válasz szigyarto izabella - 2012. február 14., kedd 17:45 üzenetére

felenged a melegben :)

Köszönöm, már alakul :)

2012.02.14 - 17:45
szigyarto izabella
Válasz Racskó Anikó - 2012. február 14., kedd 14:22 üzenetére

Sziasztok! Rendeltem egy CN fehér építő zselét, most hozta a postás és olyan, mintha bele lenne fagyva a tégelybe. Egyátalán nem folyik :( Ugye nem ment tönkre? Mit csináljak vele?

felenged a melegben :)

Racskó Anikó - Válaszolok
2012.02.14 - 14:22
Racskó Anikó - vendég

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár