2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves Vendég! Az egyetlen megadott elérhetőségedre reagáltunk úgy, ahogy az illik, igyekezve tisztázni a problémát. Vélhetően ez az egy megadott email cím sem volt valós, mert nem kaptad meg. Nagyon nehéz áladatok mögé látni, korrektül megoldani egy problémát, feltárni a valós tényeket, azokat orvosolni. És egyáltalán feltárni a beírás valós célját. Azt gondolom, hogy itt eddig a tényleges felvetések korrekt megoldás volt jellemző, baráti hangnemben. Szeretnénk ezt továbbra is fenntartani. Nagyon szívesen veszünk minden jelzést, a negatívat is. Köszönjük a felvetésedet, természetesen dolgozunk annak megoldásán. Minden elérhetőségünk adott. Kérlek, hogy ezeket a csatornákat használd. Most pedig a mukorom.hu felhasználási szabályzata értelmében ezt az ál-usert törlöm. Szíves megértésedet kérem.
Kedves Vendég! Ha a CN tényleg küldött levelet, akkor viszont jogos, hogy itt törölték a kommentedet...Ha van lehetőség,akkor ilyen problémákat jobb diszkréten intézni.
Szia! Nagyon normális hangnemben írta, csak annyit szeretett volna ha azt mondják köszönjük, utánanézünk... Így nem kezdődött volna vita...
Szia!Nem a hangnemre terjed ki a kis monológom...én is tudom, h normális volt itt minden, és sztem itt senki nem vitatkozik, és vitatkozott. Pont ezért írtam, h nyugodjon meg, nem személyes...:-)) Ha meg már itt tartunk, akkor volt már itt hozzászólásom az iskolák minőségi oktatását tekintve..és nem a CN-re értettem, mert én nem ott tanultam. Nekem az a véleményem, h a CN is egy országszintű iskola, és egyenként nem tudja kontroll alatt tartani az oktatók valós tudását..de ez bármilyen iskolára értendő. Azért mert pl valaki tanító, még nem biztos, h jó pedig elvégezte a főiskolát. Újból szeretném kihangsúlyozni jó szándékú hangvételként kell elkönyvelni a hozzászólásomat, nem bántásnak...Ezért szeretem ezt a fórumot, mert mindenki naon normálisan közelíti meg a másikat. Bocs a hosszú levelemért, de köszönöm ha elolvasod!!:D Legyen szép napod!
Szia Kedves Vendég! Ne haragudj, de nem tudlak másként szólítani, mivel név nélküli vagy itt a fórumon. Én megértem a problémáidat, és nem sértésnek szánom, hanem őszinteségnek...de más fórumokon kevesebb dolgokért oan szintű alázások, viták mentek, hogy csuda! Sztem ezt szeretnék itt is elkerülni a bejegyzéseid véget, nem személyes csak nem akar vitát gerjeszteni senki ezen az oldalon. Hidd el, ez tényleg a segítségről szól, ami ritka és mégis jó. Ne sértődj meg, inkább ssszuuusszááá, nyugi!!:-))) (Ez jó szándékú megjegyzésként könyveld el:D)Jó éjt!
Nem azért írtam, amit írtam, hogy vitát gerjesszek, hanem mert azokból az emberekből is körmös szakember lesz, akit ilyen oktató tanít. És mivel nincs összehasonlítási alapja ne adj isten továbbképzés nélkül nagy önbizalommal belevág a szakma sűrűjébe ezzel a "tudással" gondolván, hogy jó oktatást kapott, mert egy ilyen cégnél csak nem fordulhat ez elő... Nem mondom, hogy egy OKJ-s képzésen mindent meg lehet tanulni, de ha már az alapok sincsenek jól elsajátítva megette a kutya az egészet...
Szia Kedves Vendég! Ne haragudj, de nem tudlak másként szólítani, mivel név nélküli vagy itt a fórumon. Én megértem a problémáidat, és nem sértésnek szánom, hanem őszinteségnek...de más fórumokon kevesebb dolgokért oan szintű alázások, viták mentek, hogy csuda! Sztem ezt szeretnék itt is elkerülni a bejegyzéseid véget, nem személyes csak nem akar vitát gerjeszteni senki ezen az oldalon. Hidd el, ez tényleg a segítségről szól, ami ritka és mégis jó. Ne sértődj meg, inkább ssszuuusszááá, nyugi!!:-))) (Ez jó szándékú megjegyzésként könyveld el:D)Jó éjt!
Szia! Nagyon normális hangnemben írta, csak annyit szeretett volna ha azt mondják köszönjük, utánanézünk... Így nem kezdődött volna vita...
Hát köszönöm, az újabb kommentem válasz nélküli kitörlését. Annyit azért ígérhetek, hogy más körmös fórumon is hirdetni fogom névvel, címmel az esetet és a reakciót is, így növelve a cég "jó hírét"...
Szia Mariann! Senkinek nem rabolod az idejét, hisz ez a fórum azért van, hogy egymásnak segítsünk:) Base Gel-t mindenképp vegyél: problémás körmöknél szinte "kötelező" használni, de normál körmöknél is elősegíti a tapadást. Építésnél tenni kell Nail Prep-et, savas primert (külön-külön megvárni, míg visszafehéredik a felülete, kb 1 perc), savmentes primert (ennek ragacsosabb marad a felülete, de kicsit ezzel is várni kell), utána Base Gel csak a természetes körömlemezre, 3 perc lámpázás, majd jöhet az alapréteg megépítése Clear zseléből, 10-15 mp lámpázás, hajlítás, sabloneltávolítás, stb. Ha színezni szeretnéd, megteheted csillámporral (így csillogni is fog), színes zselével (ezeknek több idő kell a köttetéshez). Ha csak átlátszót építesz, akkor lehet akrilfestékkel is színátmenetes hátteret készíteni a mintának, illetve gel lack-al, de ezek előtt le kell mattítani bufferral. Színekből tetszés szerint válogathatsz a pasztelltől a fényesig, a halványtól a sötétig:) Rózsaszínes, pirosas, barnás, lilás, gyöngyházfehér szerintem mindenképp ajánlott, ezeket sokan kedvelik alapszínnek. A beépített csillámpor sötétségét te határozod meg a keveréssel. Akril festékkel pedig rengeteg színt ki tudsz keverni díszítésnél. Sok sikert:) És nyugodtan írj, hisz ezért van a fórum:) Valaki mindig van, aki válaszol:)
Kedves Jutka, köszönjük a kedves hozzászólásod! Ezen a fórumon az sem utolsó szempont, hogy sosem esnek egymás torkának a körmösök egy cseppnyi hírnévért vagy népszerűségért! Köszönjük ezt mindenkinek!
Szia Jutka,nagyon koszonom a valaszodat,kulon orulok hogy leirtad melyik zseleket hasznalod!!!Miutan nemreg kezdtem csak a szakmatokat tanulni,nagyon kezdo vagyok es elnezest de megkerdeznek meg par dolgot : a korom elokeszites utan,minden esetben szukseg van e gel base.ra is??( szerintem igen,de van ismerosom aki szerint nem..)mi eddig csak tipp.es hosszabitast vegeztunk,szoval az elokeszites es tip utan,persze formazas is, ratuszunk egy baset,majd epito zselevel c-iv vegul fenyzsele.Mivel nem vagyok elegedett ezzel a tanfolyammal,regenyt irhatnek....,nem hiszem hogy tul sokat tanulhatok toluk,de legalabb lesz egy itteni vegzetseget igazolo papirom,amugy is azt tervezem hogy otthon almegyek 1-2 kepzesre,biztos hasznos lenne.Szoval azt nem ertem/tudom meg hogy ha zseles kormot epitek,akkor azt disziteni vagyis "szinezni" zselevel kell?? vagy lehet normal koromlakkot is, es ha zselevel akkor milyen szineket erdemes venni???Huuuu mennyi mindent kerdeznek meg...de nem szeretnem rabolni az idodet.Megegyszer koszonom hogy valaszoltal nagyon kedves vagy!Udv:mariann
Szia Mariann! Senkinek nem rabolod az idejét, hisz ez a fórum azért van, hogy egymásnak segítsünk:) Base Gel-t mindenképp vegyél: problémás körmöknél szinte "kötelező" használni, de normál körmöknél is elősegíti a tapadást. Építésnél tenni kell Nail Prep-et, savas primert (külön-külön megvárni, míg visszafehéredik a felülete, kb 1 perc), savmentes primert (ennek ragacsosabb marad a felülete, de kicsit ezzel is várni kell), utána Base Gel csak a természetes körömlemezre, 3 perc lámpázás, majd jöhet az alapréteg megépítése Clear zseléből, 10-15 mp lámpázás, hajlítás, sabloneltávolítás, stb. Ha színezni szeretnéd, megteheted csillámporral (így csillogni is fog), színes zselével (ezeknek több idő kell a köttetéshez). Ha csak átlátszót építesz, akkor lehet akrilfestékkel is színátmenetes hátteret készíteni a mintának, illetve gel lack-al, de ezek előtt le kell mattítani bufferral. Színekből tetszés szerint válogathatsz a pasztelltől a fényesig, a halványtól a sötétig:) Rózsaszínes, pirosas, barnás, lilás, gyöngyházfehér szerintem mindenképp ajánlott, ezeket sokan kedvelik alapszínnek. A beépített csillámpor sötétségét te határozod meg a keveréssel. Akril festékkel pedig rengeteg színt ki tudsz keverni díszítésnél. Sok sikert:) És nyugodtan írj, hisz ezért van a fórum:) Valaki mindig van, aki válaszol:)
Marianna, természetesen UV lámpát ne felejts el vásárolni, és a szükséges fertőtlenítőket, csiszológépet, csiszolófejeket, asztali lámpát, porelszívót és az egészséged érdekében maszkot, kesztyűt!
Sziasztok, most vegzek egy tanfolyamot itt Olaszorszagban(mar 6 eve vk itt) es a crystal nails termekeket szeretnem hasznalni, viszont teljesen tanacstalan vagyok,hogy milyen zseleket vegyek,mire lesz szuksegem...Ha lenne valaki aki megirna mit is kell tartalmazzon egy alap csomag,az nagy segitseg lenne,marcsak azert is mert otthon szeretnem beszerzni es igy nincs lehetosegem elmenni,megnezn,kiprobalni szemelyesen...nagyon koszonom es szep estet minden forumozonak!
Marianna, szia! A kezdő "felszereléshez" a következő anyagokat javasoljuk megvásárolni: először is zselés építő ecset, 6-os méretben, pillangó sablon, Nail Prep, Savas Primer, Savmentes primer, Base Gél, Xtreme Clear zselé,. Cover Pink zselé, Xtreme White zselé, C ív megtartó csipesz 2 db, Top Shine Gél, 150/150-es reszelők, 180/180-as reszelők, buffer. Ezek a legeslegszükségesebbek egy francia zselés köröm elkészítéséhez. Ha színes zseléket is szeretnél, mindenképp nézd meg a színüket margarétán kikenve! Sok sikert!