2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Mi a véleményetek az EZ Flow liquidjéről? Ismeri valaki? Segítsetek légyszi :) Köszönöm!
És pontosan melyik fázisnál hajlítok? alapréteg után? hány másodpercig hagyjam bent a lámpában, mielőtt hajlítanék? Köszönm a segítséget :))))))
Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogy hogyan kell a hajlító csipeszt használni? tudna erre valaki nekem leírást adni (bár tudom, vizuálisan jobb lenne) stiletto körmöt szeretnék építeni, de meg szeretném hajlítani. előre is köszönöm!!!!!
Erika, a köröm stressz pontjához illeszted, nyomást gyakorolsz rá, és már kész is a hajlítás.
Tudom h szakmai napon bemutatjak,de most gyorsan kellene a segitseg m versenyre szeretnek keszulni.
Szia, én nem reckíroznék, vennék újat, nem nagy összeg.
Köszönöm a választ.
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, tudja-e valaki, hogy a Perfect Nails Perfect Bond-jának van-e szavatossági ideje, ha igen mennyi, és hogyen tudom kideríteni jó-e még. Nem tudom mikori lehet, így néz ki az üvegcse: http://www.capelli.hu/bshop/termekkepek/m_2033/perfect_nails_perfect_bond_folyekony_tapadofilm.jpg A perfect webshopjában ugyanezt a terméket már újfajta kiszerelésben látom, tehát ez egy régebbi lehet, de nem tudom azt sem, ők mikor váltottak esetleg csomagolást a terméknél. Természetes körmön még nem volt lehetőségem kipróbálni, mert egyébként tudom hogy felkenve ragacsosnak kellene lennie. Margarétán volt szerencsém kipróbálni csak, azon felkenés után kb semmi nem észlelhető, nem mattabb, nem fényesebb, és egy picikét sem ragacsos, de nem tudom ettől függetlenül természetes körmön még működne-e, eddig az ilyen folyadékokat sosem próbálgattam margarétán, másik meg most nincs, hogy összehasonlítsam.
Szia, én nem reckíroznék, vennék újat, nem nagy összeg.
Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogy hogyan kell a hajlító csipeszt használni? tudna erre valaki nekem leírást adni (bár tudom, vizuálisan jobb lenne) stiletto körmöt szeretnék építeni, de meg szeretném hajlítani. előre is köszönöm!!!!!
Szakmai napokon be is mutatják, ajánlom , jó dolgokat látni.
Kata, sok sikert és kérjük tölts fel minél több fotót a munkáidról!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!!Igen, a továbbképzésre megyek!!:D