2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.02.03 - 09:53
Miklós Andrea

Sziasztok! Mi a véleményetek az EZ Flow liquidjéről? Ismeri valaki? Segítsetek légyszi :) Köszönöm!

2012.02.03 - 08:42
Tóth Erika

És pontosan melyik fázisnál hajlítok? alapréteg után? hány másodpercig hagyjam bent a lámpában, mielőtt hajlítanék? Köszönm a segítséget :))))))

2012.02.02 - 19:46
Crystal Nails
Válasz Tóth Erika - 2012. február 1., szerda 20:41 üzenetére

Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogy hogyan kell a hajlító csipeszt használni? tudna erre valaki nekem leírást adni (bár tudom, vizuálisan jobb lenne) stiletto körmöt szeretnék építeni, de meg szeretném hajlítani. előre is köszönöm!!!!!

Erika, a köröm stressz pontjához illeszted, nyomást gyakorolsz rá, és már kész is a hajlítás.

2012.02.02 - 14:13
Tóth Erika

Tudom h szakmai napon bemutatjak,de most gyorsan kellene a segitseg m versenyre szeretnek keszulni.

2012.02.02 - 07:26
Bistyei Bettina
Válasz Kovács Tünde - 2012. február 2., csütörtök 05:54 üzenetére

Szia, én nem reckíroznék, vennék újat, nem nagy összeg.

Köszönöm a választ.

2012.02.02 - 05:54
Kovács Tünde
Válasz Bistyei Bettina - 2012. január 30., hétfő 15:42 üzenetére

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, tudja-e valaki, hogy a Perfect Nails Perfect Bond-jának van-e szavatossági ideje, ha igen mennyi, és hogyen tudom kideríteni jó-e még. Nem tudom mikori lehet, így néz ki az üvegcse: http://www.capelli.hu/bshop/termekkepek/m_2033/perfect_nails_perfect_bond_folyekony_tapadofilm.jpg A perfect webshopjában ugyanezt a terméket már újfajta kiszerelésben látom, tehát ez egy régebbi lehet, de nem tudom azt sem, ők mikor váltottak esetleg csomagolást a terméknél. Természetes körmön még nem volt lehetőségem kipróbálni, mert egyébként tudom hogy felkenve ragacsosnak kellene lennie. Margarétán volt szerencsém kipróbálni csak, azon felkenés után kb semmi nem észlelhető, nem mattabb, nem fényesebb, és egy picikét sem ragacsos, de nem tudom ettől függetlenül természetes körmön még működne-e, eddig az ilyen folyadékokat sosem próbálgattam margarétán, másik meg most nincs, hogy összehasonlítsam.

Szia, én nem reckíroznék, vennék újat, nem nagy összeg.

2012.02.02 - 05:53
Kovács Tünde
Válasz Tóth Erika - 2012. február 1., szerda 20:41 üzenetére

Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogy hogyan kell a hajlító csipeszt használni? tudna erre valaki nekem leírást adni (bár tudom, vizuálisan jobb lenne) stiletto körmöt szeretnék építeni, de meg szeretném hajlítani. előre is köszönöm!!!!!

Szakmai napokon be is mutatják, ajánlom , jó dolgokat látni.

2012.02.01 - 20:41
Tóth Erika

2012.02.01 - 19:01
Crystal Nails

Kata, sok sikert és kérjük tölts fel minél több fotót a munkáidról!

2012.01.31 - 16:39
Baracsi Kata

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!!Igen, a továbbképzésre megyek!!:D

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár