2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.01.31 - 15:45
Crystal Nails
Válasz Baracsi Kata - 2012. január 29., vasárnap 20:44 üzenetére

Helló Mindenki! Szeretnék segítséget kérni abban, h hogyan tudok éles kontúrú mosolyvonalat húzni? Akárhogy próbálom nem nagyon akar össze jönni!!??Épített porcival dolgozom. Tudom, h liquides, lapított ecsettel kell, de nem mégsem jön össze..A válaszokat előre is köszönöm!!:D

Kata, szia! Nem egyszerű dolog írásban leírni azt amit gyakorlatban látnod kellene. A fehér véget egy gombócból kell felhelyezni, amit letetted a gombócot, ecsetet törölsz és máris lapogatva csúsztatod az ecset alatt az anyagot a helyére. Ha rátoltad a cover részre a fehéret akkor azt azonnal az ecset hegyével lejjebb kell törölni. Én azt javaslom, hogy egy napot szánj rá, menj el egy porcelán technikai képzésre, mindössze 9800 ft és a probléma egy életre megoldódik. Kell ennél jobb ötlet?

Jancsovics Éva - Válaszolok
2012.01.30 - 20:47
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Baracsi Kata - 2012. január 30., hétfő 17:58 üzenetére

Egyáltalán nem közhely:D!! Sőt köszönöm szépen, h válaszoltál. Teljesen igaz, h gyakorlás!!Nem tudom, h fogalmazzam meg jól...szal, nekem nem éles a határ. Hanem olyan elmosódott. Arra gondoltam, h lehet a kitörlésnél a fehér rész és a KÁH között keletkezet kis rést nem jól dolgozom el. Vagy hagyni kell egy leheletnyit?? Nem tom, így elég érthetetlen..de vmi ilyesmire gondoltam a kérdésben!! Köszönöm előre is!!

Szerintem a két anyagnak szépen kellene illeszkednie,igazából rés nélkül.Nincs esetleg olyan képed,amin pontosan látszik a probléma?

2012.01.30 - 17:58
Baracsi Kata
Válasz Jancsovics Éva - 2012. január 30., hétfő 10:20 üzenetére

Szerintem nagyon sok gyakorlás kérdése- tudom,hogy közhely :) Egyébként ha lassabban kötő anyaggal dolgozol,akkor többször ehet időd átdolgozni a mosolyvonalat ...

Egyáltalán nem közhely:D!! Sőt köszönöm szépen, h válaszoltál. Teljesen igaz, h gyakorlás!!Nem tudom, h fogalmazzam meg jól...szal, nekem nem éles a határ. Hanem olyan elmosódott. Arra gondoltam, h lehet a kitörlésnél a fehér rész és a KÁH között keletkezet kis rést nem jól dolgozom el. Vagy hagyni kell egy leheletnyit?? Nem tom, így elég érthetetlen..de vmi ilyesmire gondoltam a kérdésben!! Köszönöm előre is!!

2012.01.30 - 15:42
Bistyei Bettina

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, tudja-e valaki, hogy a Perfect Nails Perfect Bond-jának van-e szavatossági ideje, ha igen mennyi, és hogyen tudom kideríteni jó-e még. Nem tudom mikori lehet, így néz ki az üvegcse: http://www.capelli.hu/bshop/termekkepek/m_2033/perfect_nails_perfect_bond_folyekony_tapadofilm.jpg A perfect webshopjában ugyanezt a terméket már újfajta kiszerelésben látom, tehát ez egy régebbi lehet, de nem tudom azt sem, ők mikor váltottak esetleg csomagolást a terméknél. Természetes körmön még nem volt lehetőségem kipróbálni, mert egyébként tudom hogy felkenve ragacsosnak kellene lennie. Margarétán volt szerencsém kipróbálni csak, azon felkenés után kb semmi nem észlelhető, nem mattabb, nem fényesebb, és egy picikét sem ragacsos, de nem tudom ettől függetlenül természetes körmön még működne-e, eddig az ilyen folyadékokat sosem próbálgattam margarétán, másik meg most nincs, hogy összehasonlítsam.

Jancsovics Éva - Válaszolok
2012.01.30 - 10:20
Jancsovics Éva - törölt felhasználó
Válasz Baracsi Kata - 2012. január 29., vasárnap 20:44 üzenetére

Helló Mindenki! Szeretnék segítséget kérni abban, h hogyan tudok éles kontúrú mosolyvonalat húzni? Akárhogy próbálom nem nagyon akar össze jönni!!??Épített porcival dolgozom. Tudom, h liquides, lapított ecsettel kell, de nem mégsem jön össze..A válaszokat előre is köszönöm!!:D

Szerintem nagyon sok gyakorlás kérdése- tudom,hogy közhely :) Egyébként ha lassabban kötő anyaggal dolgozol,akkor többször ehet időd átdolgozni a mosolyvonalat ...

2012.01.29 - 20:44
Baracsi Kata

2012.01.29 - 17:25
Crystal Nails
Válasz szucs claudia - 2012. január 27., péntek 16:40 üzenetére

szia koszonom a gyors valaszold,de nem tudom h egyre gondoltunk.en arra gondoltam amikor eloszor csinalsz a vendegnek egy dupla lenovesmentes manikur tippet es utanna cover mani-vel toltod.mivel az a tipp amit ragasztasz csak a francia feher resz ami nagyon vekony,par het elteltevel hogy viselkedik a kormon?le kell reszelnem teljes simara es ujra ragasztani egy masikat? azert kerdem mert nekem meg uj,egy vendegemnek kell csinalni es azt tudom h kell az elso alkalommal csinalni de a "karbantartasat" viszont nem.koszonom.

Claudia, szia! Igen, ebben az esetben le kell reszelned az előző fehér kis francia tipvéget és újra elölről kezdeni műveletet.

2012.01.28 - 09:07
Juhász Julianna
Válasz Crystal Nails - 2012. január 27., péntek 16:31 üzenetére

Julianna, nagyon szép lett, a kis spot csillik és a Swarovski is jól mutat benne! Gratulálunk!

Köszönöm szépen:):):)

szucs claudia - Válaszolok
2012.01.27 - 16:44
szucs claudia - vendég

ne haragudj azt elfelejtettem irni hogy sajat koromre lesz nem zselere mert a vendegem csak ilyen "light-os dolgot szeretne.

szucs claudia - Válaszolok
2012.01.27 - 16:40
szucs claudia - vendég
Válasz Crystal Nails - 2012. január 27., péntek 16:29 üzenetére

Claudia, szia! A töltésnél zselés köröm esetében lecsiszoljuk az előző köröm anyagát, hosszt igazítunk, formára reszeljük a szabadszélt, majd felhordjuk az új anyagot, köttetjük bereszeljük és máris kész. Erre gondoltál Te is?

szia koszonom a gyors valaszold,de nem tudom h egyre gondoltunk.en arra gondoltam amikor eloszor csinalsz a vendegnek egy dupla lenovesmentes manikur tippet es utanna cover mani-vel toltod.mivel az a tipp amit ragasztasz csak a francia feher resz ami nagyon vekony,par het elteltevel hogy viselkedik a kormon?le kell reszelnem teljes simara es ujra ragasztani egy masikat? azert kerdem mert nekem meg uj,egy vendegemnek kell csinalni es azt tudom h kell az elso alkalommal csinalni de a "karbantartasat" viszont nem.koszonom.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár