2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok! kész lett a köröm:) szines porcelánnal csináltam és végül nem egy színű lett hanem ugy döntöttünk kombináljuk a feketével a cikláment és ahogy összemostam a két szín találkozásánál lila lett:) végül arra jutottunk, hogy ez szebb lett mint amilyet előszőr terveztünk(az egyszínű)!!! képeket nemsokára rakok fel:) mégegyszer köszönöm a tanácsokat!
Julianna, nagyon szép lett, a kis spot csillik és a Swarovski is jól mutat benne! Gratulálunk!
Claudia, szia! A töltésnél zselés köröm esetében lecsiszoljuk az előző köröm anyagát, hosszt igazítunk, formára reszeljük a szabadszélt, majd felhordjuk az új anyagot, köttetjük bereszeljük és máris kész. Erre gondoltál Te is?
Sziasztok.eloszor probalom ki a lenovesmentes francia manicur-t zselevel.a kerdesem az hogy hogy kell utanna tolteni?lekell teljesen szedni a feher francia reszet es ujra ragasztani egy masikat??elore is koszonom a valaszt.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy használta-e valaki az OUMAXI egymozdulat akrilfestéket,ha igen mi véleménye róla?
sziasztok! kész lett a köröm:) szines porcelánnal csináltam és végül nem egy színű lett hanem ugy döntöttünk kombináljuk a feketével a cikláment és ahogy összemostam a két szín találkozásánál lila lett:) végül arra jutottunk, hogy ez szebb lett mint amilyet előszőr terveztünk(az egyszínű)!!! képeket nemsokára rakok fel:) mégegyszer köszönöm a tanácsokat!
feltöltöttem a képeket! szerintettek milyen lett?
Rendben. kb pénteken várhatóak a képek:)
Sziasztok! Van olyan aki az ELITE körmös akadémián tanult esetleg Miskolcon? Érdekelnének a vélemények az oktatásról, oktatókról...stb. Előre is köszönöm!!
Én megHalász Virág képzésen voltam legutóbb,és csak ajánlani tudom!
Kata, köszönjük szépen Halász Virág nevében is a pozitív visszajelzést és tapasztalatot! A Crystal Nails oktatói világviszonylatban is élen járnak a szakmaiságukban és a páratlan színvonalú oktatásaikban is. A Crystal Nails egy olyan nagy család, ahol mindenki azért dolgozik - fejlesztő mérnököktől kezdve az akadémiai trénerekig - hogy a kezdők is azonnali sikerélményeket érjenek el. Várunk vissza bármelyik képzésünkre!
Inkább én tartozok köszönettel!!!Minden hónapban megyek hozzátok tanfolyamokra. Pontosan azért, mert láttam én is, és tapasztaltam a magas színvonalú tudás mind oktató és anyag minőség szempontjából!Még egyszer köszönöm szépen!:-)))
Helló Mindenki! Én is szeretnék megosztani egy kis tapasztalatot, de az enyém sokkal pozitívabb lesz, megígérhetem. Szóval, nem rég értem haza egy CN-s tanfolyamról...és mit ne mondjak!! Szeretünk Virág!!Azt gondolom, hogy a Virág által tartott oktatás minősége kifogástalan, a munkájáról pedig az elért eredményei beszélnek.Nagyon sokat tanultunk tőle, és nagyon jó hangulatban telt az oktatás minden perce.Elszállt a nap, és még a modellem is, aki laikus volt, és nem szakmabeli az is csak pozitívan értékelte ezt a napot!!Sok ilyenben szeretném ha részem lenne!Köszönöm Mindenkinek!!
Kata, köszönjük szépen Halász Virág nevében is a pozitív visszajelzést és tapasztalatot! A Crystal Nails oktatói világviszonylatban is élen járnak a szakmaiságukban és a páratlan színvonalú oktatásaikban is. A Crystal Nails egy olyan nagy család, ahol mindenki azért dolgozik - fejlesztő mérnököktől kezdve az akadémiai trénerekig - hogy a kezdők is azonnali sikerélményeket érjenek el. Várunk vissza bármelyik képzésünkre!