2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szivesen:) Képet majd tegyél fel róla, hogy megnézhessük, milyen szépet alkottál! Jó munkát:)
Rendben. kb pénteken várhatóak a képek:)
köszönöm szépen:)sokat segitettél:)
Szivesen:) Képet majd tegyél fel róla, hogy megnézhessük, milyen szépet alkottál! Jó munkát:)
Helló Mindenki! Én is szeretnék megosztani egy kis tapasztalatot, de az enyém sokkal pozitívabb lesz, megígérhetem. Szóval, nem rég értem haza egy CN-s tanfolyamról...és mit ne mondjak!! Szeretünk Virág!!Azt gondolom, hogy a Virág által tartott oktatás minősége kifogástalan, a munkájáról pedig az elért eredményei beszélnek.Nagyon sokat tanultunk tőle, és nagyon jó hangulatban telt az oktatás minden perce.Elszállt a nap, és még a modellem is, aki laikus volt, és nem szakmabeli az is csak pozitívan értékelte ezt a napot!!Sok ilyenben szeretném ha részem lenne!Köszönöm Mindenkinek!!
Sziasztok! Szeretném megosztani egy tapasztalatomat,amin elképedtem. Elmentem egy műkörmöshöz,h. megcsináltassam a körmömet,h. tanuljak,ötletet lássak.Szakmabeli vagyok,de gondoltam,régi rókától lehet tanulni. Megérkeztem a bejelentett időben,de kicsit hamarabb. A Műkörmös hölgy még nem volt a helyén.Sebaj,várok.majd utolsó pillanatban beesett,annyit nem mondott helló,csak lezuttyant asztalához,és nézelődött.Az asztala VASTAGON koszos volt,mindenen állt a por,irni lehetett volna rá.Rövid szemezés után,oda ballagtam,és leültem. Semmi köszöntés,csak annyi,milyen lesz.Majd villám sebességgel elkezdett dolgozni,(A zselés ecsetek szanaszét,szabadon)és amikor felszisszentem,annyi volt a reakció:ja,felmelegedhet,és dolgozott tovább a csiszoló géppel.Közben időnként szidta a világot,és persze,próbált érdeklődni,kinél voltam eddig.Aztán újabb meglepi ért.A zselét úgy vitte fel,mintha porcelánt csinálna.Meg is jegyeztem,én nem igy láttam ezt eddig. Mire ő:mert azok nem jártak iskolába biztos.Szidta az eszközöket,amik Chrystalosak voltak,mondván,amar tönkre mennek.Mindene szanaszétvolt,ecseteire nem vigyázott.Mikor mondtam,h. nem baj h. az ecseteket por éri?,erre az volt a válasz rendszeresen mossa őket ecsetmosóba. Hát irhatnék még,erről,de szerintem ennyi elég.Rémes volt,ilyen helyek után nem csoda ha a hölgyek nem akarnak műkörmöshöz menni.És ez a hely az Arany J. u.i megállónál van!!
Kedves Mária, egyet kell értenünk Szűcs Noémivel! Aki nem igényes önmagára és a környezetére, az nem igényes a munkájára és a vendégeire sem. Egy vendég, de egy műkörmös kolléganő legelőször azt kell, hogy megnézze, hogy milyen körülmények fogadják. Ha kosz, igénytelenség és felfordulás várja a vendéget, akkor ott a poron kívül bizony más is előfordulhat. Baktériumok, fertőzött eszközök és sorolhatnánk.... Ezúton is kérünk minden olyan kolléganőt, aki egy másik kolléganőhöz megy tanulni, hogy előtte tájékozódjon a várható körülményekről. Lányok, kitartás, az ilyeneket a szakma előbb utóbb kiveti magából, nagy a versengés.
Sziasztok! Szeretném megosztani egy tapasztalatomat,amin elképedtem. Elmentem egy műkörmöshöz,h. megcsináltassam a körmömet,h. tanuljak,ötletet lássak.Szakmabeli vagyok,de gondoltam,régi rókától lehet tanulni. Megérkeztem a bejelentett időben,de kicsit hamarabb. A Műkörmös hölgy még nem volt a helyén.Sebaj,várok.majd utolsó pillanatban beesett,annyit nem mondott helló,csak lezuttyant asztalához,és nézelődött.Az asztala VASTAGON koszos volt,mindenen állt a por,irni lehetett volna rá.Rövid szemezés után,oda ballagtam,és leültem. Semmi köszöntés,csak annyi,milyen lesz.Majd villám sebességgel elkezdett dolgozni,(A zselés ecsetek szanaszét,szabadon)és amikor felszisszentem,annyi volt a reakció:ja,felmelegedhet,és dolgozott tovább a csiszoló géppel.Közben időnként szidta a világot,és persze,próbált érdeklődni,kinél voltam eddig.Aztán újabb meglepi ért.A zselét úgy vitte fel,mintha porcelánt csinálna.Meg is jegyeztem,én nem igy láttam ezt eddig. Mire ő:mert azok nem jártak iskolába biztos.Szidta az eszközöket,amik Chrystalosak voltak,mondván,amar tönkre mennek.Mindene szanaszétvolt,ecseteire nem vigyázott.Mikor mondtam,h. nem baj h. az ecseteket por éri?,erre az volt a válasz rendszeresen mossa őket ecsetmosóba. Hát irhatnék még,erről,de szerintem ennyi elég.Rémes volt,ilyen helyek után nem csoda ha a hölgyek nem akarnak műkörmöshöz menni.És ez a hely az Arany J. u.i megállónál van!!
Kedves Mária! Ugye-ugye!!!van min meglepődni!én is jártam már így.el mentem,egy körmöshöz,és tágra nyíltak a szemeim mikor megláttam hogy dolgozik,meg hogy minden szemét ott van az asztalon.sajnálom,hogy vannak ilyenek,akik,tönkre teszik ezt a szép szakmát,nem tisztelik,és még a vendéget sem!!!Én az ilyennek az üzletét bezárnám aztán Adios!!!!Nem értem hogy a mai napig miért dolgoznak az ilyenek.Amúgy meg ne csodálkozzon,hogy tönkre mennek az ecsetei,mert nem vigyázz rájuk!Ha te se tiszteled az eszközeidet,amik segítenek abban hogy megéljél,plusz a VENDÉGEIDET,akkor javaslom az illető hölgynek,zárjon be,mert ez nem neki való!!!! ez az én véleményem.!! Üdvözlöm a kolléginákat!!!:D
Sziasztok, Kecskeméten keresek tanfolyamot, azt szeretném tudni ki kinél, hol tanulta a szakmát, milyen márkával tanult, esetleg oktató nevét elérhetőséggel. Köszönöm Ide vagy e-mailre (x810325@freemail.hu) várok válaszokat.
Julianna, szia! A legnehezebb feladatok egyikére vállalkozol. Porcelánnal telibe színezni egyenletesen egy körmöt nem kis kihívás. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor építsd meg a vendég körmét clear anyaggal, majd a C ívre húzz gél lakkot, majd gél lakk fedővel fedd be. Így bizonyosan egyenletes lesz! Sok sikert!
Köszönöm szépen! tudom, hogy nem könnyű porcelánnal egyszínű körmöt csinálni de ez a szakma pont erről szól, hogy új kíhívások elé állít:) köszönöm az értékes tanácsokat:) megirom majd, hogy sikerült:)!!
Szia! Ha van színes porcelánporod, akkor dolgozz azzal "telibe", majd C-ív borítás clear-rel. Ha nincs, akkor építsd meg clear porból rendesen a körmét, ha megkötött mattítsd le a felületét és alkalmazz rá géllakkot (alap, 2 színes nagyon vékonyan, fedő).
köszönöm szépen:)sokat segitettél:)
Kedves Crytal Nails! Székesfehérváron az Evy Cosmetix-nél tanulok. Még gyakorlati órám nem volt, sajnos még csak az elméletnél tartok:-( Bár már nagyon várom a gyakorlati órákat! A tanárom vezetéknevére sajnos nem emlékszem, csak a keresztnevére, az pedig Edina. Úgyhogy gyakorlat hiányában a műkörmös oldalakat böngészem és próbálok magamba szívni minden hasznos információt:-)
Martina, szia, a Crystal Nailses videóknál keresd az alapkörmöt építős videókat, figyeld a sablonozást és otthon gyakorolhatod magadon, barátnődön, aki csak hagyja magát, mindenkin. A lényeg, a stressz pontoknál passzoljon a sablon a szabadszélhez! Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban, bátran írj! Segítünk!