2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.01.19 - 20:26
Crystal Nails
Válasz Juhász Julianna - 2012. január 19., csütörtök 16:09 üzenetére

sziasztok! az lenne a kérdésem hogy egyszinűre szeretné a vendégem a körmét és én porcelánnal dolgozom! azt lehet hogy egy átlátszó porcelán körmöt épitek neki megformázom és akril festékkel festem be az egészet és áthuzom egy nagyon vékony átlátszó zselé réteggel és fényzselézem vagy inkább a porcelán körmöt szines zselével festem be és ugy a fényzselé!!!???? melyik lenne a jo???? előre is köszönöm segítségeteket!

Julianna, szia! A legnehezebb feladatok egyikére vállalkozol. Porcelánnal telibe színezni egyenletesen egy körmöt nem kis kihívás. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor építsd meg a vendég körmét clear anyaggal, majd a C ívre húzz gél lakkot, majd gél lakk fedővel fedd be. Így bizonyosan egyenletes lesz! Sok sikert!

2012.01.19 - 16:28
Huszár Jutka
Válasz Juhász Julianna - 2012. január 19., csütörtök 16:09 üzenetére

sziasztok! az lenne a kérdésem hogy egyszinűre szeretné a vendégem a körmét és én porcelánnal dolgozom! azt lehet hogy egy átlátszó porcelán körmöt épitek neki megformázom és akril festékkel festem be az egészet és áthuzom egy nagyon vékony átlátszó zselé réteggel és fényzselézem vagy inkább a porcelán körmöt szines zselével festem be és ugy a fényzselé!!!???? melyik lenne a jo???? előre is köszönöm segítségeteket!

Szia! Ha van színes porcelánporod, akkor dolgozz azzal "telibe", majd C-ív borítás clear-rel. Ha nincs, akkor építsd meg clear porból rendesen a körmét, ha megkötött mattítsd le a felületét és alkalmazz rá géllakkot (alap, 2 színes nagyon vékonyan, fedő).

2012.01.19 - 16:09
Juhász Julianna

Villár Krisztina - Válaszolok
2012.01.18 - 16:36
Villár Krisztina - törölt felhasználó

Köszönöm a segítséget!!:)

Nagy Nikolett - Válaszolok
2012.01.18 - 08:54
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Naszádos Martina - 2012. január 18., szerda 08:28 üzenetére

Kedves Crytal Nails! Székesfehérváron az Evy Cosmetix-nél tanulok. Még gyakorlati órám nem volt, sajnos még csak az elméletnél tartok:-( Bár már nagyon várom a gyakorlati órákat! A tanárom vezetéknevére sajnos nem emlékszem, csak a keresztnevére, az pedig Edina. Úgyhogy gyakorlat hiányában a műkörmös oldalakat böngészem és próbálok magamba szívni minden hasznos információt:-)

Kovács Edina.

Naszádos Martina - Válaszolok
2012.01.18 - 08:28
Naszádos Martina - vendég
Válasz Crystal Nails - 2012. január 17., kedd 16:07 üzenetére

Martina, gratulálunk, hogy elkezdted tanulni ezt a szép szakmát! Gyakorlat órátok volt már műkörömépítésből? Hol tanulsz? ki a tanárod?

Kedves Crytal Nails! Székesfehérváron az Evy Cosmetix-nél tanulok. Még gyakorlati órám nem volt, sajnos még csak az elméletnél tartok:-( Bár már nagyon várom a gyakorlati órákat! A tanárom vezetéknevére sajnos nem emlékszem, csak a keresztnevére, az pedig Edina. Úgyhogy gyakorlat hiányában a műkörmös oldalakat böngészem és próbálok magamba szívni minden hasznos információt:-)

2012.01.17 - 16:07
Crystal Nails
Válasz Naszádos Martina - 2012. január 17., kedd 14:02 üzenetére

Sziasztok!Én a szó legszorosabb értelmében kezdőnek számítok a szakmában. Olyannyira, hogy egy héttel ezelőtt kezdtem el a Kézápóló és Műkörömépítő, illetve a Lábápoló tanfolyamot egyidejűleg. Jelen pillanatban egy anyagismeret és egy anatómia órán vagyok túl, szóval gyakorlati tapasztalatom egyáltalán nincs. Ellenben rettentően érdekel a téma, tudásra szomjazom, és szeretnék jó lenni abban, amit csinálni fogok. Ezért nagy örömmel és köszönöttel fogadnék bárminemű hozzászólást, javaslatot tanácsot Tőletek! Úgyhogy ha van kedvetek és szabad percetek írjatok nekem itt, vagy az e-mailemre: martina_naszados@yahoo.com Nagyon szépen köszönöm! További szép napot mindenkinek!

Martina, gratulálunk, hogy elkezdted tanulni ezt a szép szakmát! Gyakorlat órátok volt már műkörömépítésből? Hol tanulsz? ki a tanárod?

Naszádos Martina - Válaszolok
2012.01.17 - 14:02
Naszádos Martina - vendég

Sziasztok!Én a szó legszorosabb értelmében kezdőnek számítok a szakmában. Olyannyira, hogy egy héttel ezelőtt kezdtem el a Kézápóló és Műkörömépítő, illetve a Lábápoló tanfolyamot egyidejűleg. Jelen pillanatban egy anyagismeret és egy anatómia órán vagyok túl, szóval gyakorlati tapasztalatom egyáltalán nincs. Ellenben rettentően érdekel a téma, tudásra szomjazom, és szeretnék jó lenni abban, amit csinálni fogok. Ezért nagy örömmel és köszönöttel fogadnék bárminemű hozzászólást, javaslatot tanácsot Tőletek! Úgyhogy ha van kedvetek és szabad percetek írjatok nekem itt, vagy az e-mailemre: martina_naszados@yahoo.com Nagyon szépen köszönöm! További szép napot mindenkinek!

2012.01.16 - 18:55
LuluNAILS Budapest
Válasz Villár Krisztina - 2012. január 15., vasárnap 20:37 üzenetére

Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy, hogy a legegyszerűbb szép mosolyvonalat kialakítani francia zselés köröm készítésnél ?? Akármit próbálok nem lesz olyan szép mint szeretném :)

a ferde zselés 3-as ecset, ami nekem a legjobban bevált! csak fontos, hogy nagyon alaposan töröld ki papírtörlővel, különben cak visszamaszatolod a fehéret és nem lesz kontúros a vonal.

2012.01.16 - 08:38
Móni
Válasz Villár Krisztina - 2012. január 15., vasárnap 20:37 üzenetére

Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy, hogy a legegyszerűbb szép mosolyvonalat kialakítani francia zselés köröm készítésnél ?? Akármit próbálok nem lesz olyan szép mint szeretném :)

Én ferde ecsettel szoktam kitörölni :-)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár