2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Sárközi Mária Zizi
Válasz Villár Krisztina - 2012. január 15., vasárnap 20:37 üzenetére

Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy, hogy a legegyszerűbb szép mosolyvonalat kialakítani francia zselés köröm készítésnél ?? Akármit próbálok nem lesz olyan szép mint szeretném :)

Szia! Próbáld a lehető legpontosabban felvinni a fehér zselét ,hogy csak igazítani kelljen.. vagy ha ez még nem megy jól, akkor úgy töröld ki a mosolyvonalat,hogy miután felvitted a fehéret ,kitörlöd az ecseted,(vagy kitörlésnél már egy másik,mondjuk clear-es ecsettel dolgozz.. van aki külön-külön ecsetet használ mindenhez.. clearhez,káh.hoz..stb) -Szóval egy picike clear anyagba mártod az ecseted majd így törlöd ki a franciát... Sokkal határozottabb lesz így a mosolyvonal.És a maszatok is eltűnnek =) Nekem bevált! Üdv ! Z

2012.01.15 - 23:49
Crystal Nails
Válasz Villár Krisztina - 2012. január 15., vasárnap 20:37 üzenetére

Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy, hogy a legegyszerűbb szép mosolyvonalat kialakítani francia zselés köröm készítésnél ?? Akármit próbálok nem lesz olyan szép mint szeretném :)

Krisztina, szia! Elsősorban gyakorlással! Nézz meg pár videót is róla, de a legfontosabb, hogy legyen hozzá megfelelő ecseted, amivel kitörlöd a mosolyvonal ívét.

Villár Krisztina - Válaszolok
2012.01.15 - 20:37
Villár Krisztina - törölt felhasználó

2012.01.13 - 19:19
Crystal Nails

szívesen! :)

2012.01.12 - 09:02
Csifó Erzsébet
Válasz Crystal Nails - 2012. január 11., szerda 21:43 üzenetére

Lányok, a műköröm előkészítésénél a természetes körömlemez bolyhozására a kúpos gyémántfej a legalkalmasabb csiszolófej.

köszönjük szépen!!!

2012.01.11 - 21:43
Crystal Nails

Lányok, a műköröm előkészítésénél a természetes körömlemez bolyhozására a kúpos gyémántfej a legalkalmasabb csiszolófej.

2012.01.11 - 14:20
szigyarto izabella
Válasz Csifó Erzsébet - 2012. január 11., szerda 11:34 üzenetére

köszönöm! bolyhozásra a legfinomabb sem alkalmas?csak mert a reszelők anyagához az áll legközelebb,nem?ez csak egy költői kérdés a gyakorlottakhoz:)

hát én nem merném megkockáztatni. az igaz,h a reszelők anyagához az áll közel, de nem férsz hozzá a körömsáncokhoz, túl nagy, biztosan sérülést okoz. inkább gyémánt kúp, v karbid kugli, de ez utóbb is nagy gyakorlatot és figyelmet igényel, ugyanis nagyon erős. de lehet, másnak más a véleménye, én azt írtam, ami nekem kényelmes és ugy tapasztaltam,h hatékony is.

2012.01.11 - 11:34
Csifó Erzsébet
Válasz szigyarto izabella - 2012. január 10., kedd 15:52 üzenetére

semmi képp se vesd be bolyhozásra. a csiszgyűrű csak durva csiszolásra való szerintem. Én hosszt reszelek meg vékonyítok vele töltéskor, de mindig ügyelek,h saját körömhöz ne érjen. Bolyhozásra mondjuk gyémánt kúp vagy karbid kugli fej. de azzal is csak ovatosan

köszönöm! bolyhozásra a legfinomabb sem alkalmas?csak mert a reszelők anyagához az áll legközelebb,nem?ez csak egy költői kérdés a gyakorlottakhoz:)

Nagy Nikolett - Válaszolok
2012.01.11 - 08:21
Nagy Nikolett - törölt felhasználó
Válasz Balázsi Szilvia - 2012. január 9., hétfő 18:04 üzenetére

Firm gél ecset, az nagyon jó. Én mindenre azt használom.

Én is Firm gel ecsetet használom, de sajnos a nagyon mini ujjakhoz az nem jó. De magát az ecsetet imádom! :)

2012.01.10 - 16:56
Antal Etelka
Válasz Crystal Nails - 2012. január 9., hétfő 20:20 üzenetére

Etelke, a gél-lakkra lehet akrilozni is és porcelán virágokat is tenni díszítésként. Nagyon közkedvelt még a Swarovski kristályos díszítés is gél-lakk esetében.

Köszönöm

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár