2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.01.10 - 15:52
szigyarto izabella
Válasz Csifó Erzsébet - 2012. január 10., kedd 11:13 üzenetére

nagyon érdekes ,hogy mennyire mások vagyunk:)más dolgokat szeretünk... de egy próbát minden megér! a csiszológyűrűket ki mire használja ,azok nem annyira kedveltek?,bolyhozásra pl.?

semmi képp se vesd be bolyhozásra. a csiszgyűrű csak durva csiszolásra való szerintem. Én hosszt reszelek meg vékonyítok vele töltéskor, de mindig ügyelek,h saját körömhöz ne érjen. Bolyhozásra mondjuk gyémánt kúp vagy karbid kugli fej. de azzal is csak ovatosan

2012.01.10 - 11:13
Csifó Erzsébet
Válasz szigyarto izabella - 2012. január 9., hétfő 16:00 üzenetére

értem köszi. én is sajnálom a karbid fejet erre a célra, föleg a sw kövekre, azok írtó kemények. De ha Crystal Nails mondja, akkor ki fogom próbálni :)

nagyon érdekes ,hogy mennyire mások vagyunk:)más dolgokat szeretünk... de egy próbát minden megér! a csiszológyűrűket ki mire használja ,azok nem annyira kedveltek?,bolyhozásra pl.?

2012.01.09 - 20:20
Crystal Nails
Válasz Antal Etelka - 2012. január 9., hétfő 17:22 üzenetére

sziasztok,gél-lakkra lehet akril mintát vagy porcelán virágokat rakni?

Etelke, a gél-lakkra lehet akrilozni is és porcelán virágokat is tenni díszítésként. Nagyon közkedvelt még a Swarovski kristályos díszítés is gél-lakk esetében.

2012.01.09 - 20:20
Crystal Nails

Etelke, a gél-lakkra lehet akrilozni is és porcelán virágokat is tenni díszítésként. Nagyon közkedvelt még a Swarovski kristályos díszítés is gél-lakk esetében.

2012.01.09 - 20:18
Crystal Nails
Válasz Tóth Zsófia - 2012. január 8., vasárnap 16:57 üzenetére

Sziasztok! Builder Cleart éás Xtreme Cleart használok építéshez, szeretnék venni építő ecsetet melyiket ajánlanátok ezekhez? Xtreme zselés ecset, #6 os zselés ecsetet vagy a Firm ecsetet, #4es ecsetem már van. Köszönöm a segítséget.

Zsófi, szia! Az általad említett zselékhez tökéletes a 4-es építő ecset, de a szélesebb, nagyobb felületű körmöket gyorsabban, ügyesebben tudod építeni egy 6-os ecsettel! A francia fehérvég kitörléséhez milyen ecsetet használsz?

2012.01.09 - 18:04
Balázsi Szilvia
Válasz szigyarto izabella - 2012. január 9., hétfő 16:08 üzenetére

szerintem zseléhez zselés ecset :) a méret attól függ mire használod. Az,h xtreme vagy titanium zselét használsz az ecsetnek mindegy, szerintem nincs hozzájuk külön ecset. még az kellene... :) szóval kell majd egy nagyobb méretű mondjuk 6os alaprétegnek meg Cívnek, meg kell 1 kissebb fehér végnek, coverpinknek, meg egy tiszta ecset rövid szőrű, amivel kitörlöd a mosolyvonalat. elvileg 1 ecsettel is végig lehet csinálni mindent, de igy gyorsabb és egyszerűbb. remélem segítettem

Firm gél ecset, az nagyon jó. Én mindenre azt használom.

2012.01.09 - 17:40
szigyarto izabella

lehet

2012.01.09 - 17:22
Antal Etelka

2012.01.09 - 16:08
szigyarto izabella
Válasz Tóth Zsófia - 2012. január 8., vasárnap 16:57 üzenetére

Sziasztok! Builder Cleart éás Xtreme Cleart használok építéshez, szeretnék venni építő ecsetet melyiket ajánlanátok ezekhez? Xtreme zselés ecset, #6 os zselés ecsetet vagy a Firm ecsetet, #4es ecsetem már van. Köszönöm a segítséget.

szerintem zseléhez zselés ecset :) a méret attól függ mire használod. Az,h xtreme vagy titanium zselét használsz az ecsetnek mindegy, szerintem nincs hozzájuk külön ecset. még az kellene... :) szóval kell majd egy nagyobb méretű mondjuk 6os alaprétegnek meg Cívnek, meg kell 1 kissebb fehér végnek, coverpinknek, meg egy tiszta ecset rövid szőrű, amivel kitörlöd a mosolyvonalat. elvileg 1 ecsettel is végig lehet csinálni mindent, de igy gyorsabb és egyszerűbb. remélem segítettem

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2012.01.09 - 16:08
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2012. január 8., vasárnap 07:25 üzenetére

Erzsébet, szia! Békéscsaba környékén Dudás -Deák Ildikó műkörmös iskolájában lesz zselés technikai képzés. Keresd őt bizalommal, ő fog tudni segíteni neked.

Rendben,köszönöm! ;)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár