2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
1.200 ,-Ft
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Nekem gyémántfej vált be,fényzselét ,kőveket,csillámot szerintem jobban viszi,Mellesleg sajnáloma karbidfejet erre használni.Ugyhogy nagyját gyémántfej majd jöhet a karbid!
értem köszi. én is sajnálom a karbid fejet erre a célra, föleg a sw kövekre, azok írtó kemények. De ha Crystal Nails mondja, akkor ki fogom próbálni :)
Sziasztok! Builder Cleart éás Xtreme Cleart használok építéshez, szeretnék venni építő ecsetet melyiket ajánlanátok ezekhez? Xtreme zselés ecset, #6 os zselés ecsetet vagy a Firm ecsetet, #4es ecsetem már van. Köszönöm a segítséget.
apropó csiszgép: kinek milyen módszerei vannak a kövek eltávolítására? Én általában lecsíszolom csíszológyűrűvel, de eztán ki is dobhatom a csiszgyűrűt. szóval, tudtok jobbat?
Nekem gyémántfej vált be,fényzselét ,kőveket,csillámot szerintem jobban viszi,Mellesleg sajnáloma karbidfejet erre használni.Ugyhogy nagyját gyémántfej majd jöhet a karbid!
Izabella, a köveket javasoljuk, hogy karbidfejjel távolítsd el! Sokkal kíméletesebb a vendég számára is, nem forrósodik fel a csiszolás során a kő. Sok sikert!
Nem tud valaki mostanában véletlen Mezőtúr,Békéscsaba környékén zselés technikai továbbképzésről??!!
Erzsébet, szia! Békéscsaba környékén Dudás -Deák Ildikó műkörmös iskolájában lesz zselés technikai képzés. Keresd őt bizalommal, ő fog tudni segíteni neked.
Sziasztok kezdő G-lacos vagyok tudnátok benne segíteni mi a rendes menete mert 2hét múlva visszajönnek a vendégek a sötétebb színeknél.Köszii
Mária, szia! A gél lakkozás menete a következő: előző gél lakk eltávolítása (akril removerben való áztatás, majd kaparással) előkészítő folyadékok, alapréteg színtelennel, színes gél lakk 1 vagy 2 rétegban, majd fedőréteg és fixálás. Egyszerű mint az egyszeregy. Sok sikert kívánunk.
Sziasztok!! Segítsetek légyszi!! Nekem ez a 3. lámpám, 4 éve körmözök. Villognak a csövek nagyon sokszor, azt mondják a cső rossz, de ha veszek bele újat egy hét után az is villog,mitől van ez? Vagy csak ilyen szerencsétlen vagyok az uv lámpákkal???? Ti meddig használtok egy lámpát vagy a csöveket??
Nini, szia! Bizonyosan a lámpád csővel való érintkezésénél van hiba. Meg kellene nézetned a lámpádat, ugyanis nem szabadna sem régi sem új csövekkel villognia. Egy UV lámpa rendszeres karbantartással akár 15 évig is lámpa marad.
Sziasztok! Használ vki keskeny kúpos karbid fejet? Milyen? Nekem kuglim van, de néha "vastagnak" tartom a nehezebben elérhető részeken, bőr mellett... Köszi :)
Anett, szia! A kuglifej valóban csak a nagyobb részek eltávolításához kell. A kisebb, nehezen hozzáférhetőbb helyekre kizárólag a kicsi, kúpos gyémántfej az alkalmas. Sok sikert kívánunk az új évben!
apropó csiszgép: kinek milyen módszerei vannak a kövek eltávolítására? Én általában lecsíszolom csíszológyűrűvel, de eztán ki is dobhatom a csiszgyűrűt. szóval, tudtok jobbat?
Sziasztok! Használ vki keskeny kúpos karbid fejet? Milyen? Nekem kuglim van, de néha "vastagnak" tartom a nehezebben elérhető részeken, bőr mellett... Köszi :)
szia! Nekem van kúpos karbid fejem, szeretem, vadállat :) - Ugy szoktam használni,h csziszológyűrűvel leveszem a hosszt és picit a vastagságból, aztán csere. Amire nem túl alalmas az a hosszreszelés, mert megugrik állandóan. Még szeretem a köröm alá is betenni,h ici-picit vékonyítsak vele a köröm éléből. Én szeretem