2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.01.09 - 16:00
szigyarto izabella
Válasz Anda Andrea - 2012. január 8., vasárnap 14:37 üzenetére

Nekem gyémántfej vált be,fényzselét ,kőveket,csillámot szerintem jobban viszi,Mellesleg sajnáloma karbidfejet erre használni.Ugyhogy nagyját gyémántfej majd jöhet a karbid!

értem köszi. én is sajnálom a karbid fejet erre a célra, föleg a sw kövekre, azok írtó kemények. De ha Crystal Nails mondja, akkor ki fogom próbálni :)

2012.01.08 - 16:57
Tóth Zsófia

Sziasztok! Builder Cleart éás Xtreme Cleart használok építéshez, szeretnék venni építő ecsetet melyiket ajánlanátok ezekhez? Xtreme zselés ecset, #6 os zselés ecsetet vagy a Firm ecsetet, #4es ecsetem már van. Köszönöm a segítséget.

2012.01.08 - 14:37
Anda Andrea
Válasz szigyarto izabella - 2012. január 7., szombat 18:20 üzenetére

apropó csiszgép: kinek milyen módszerei vannak a kövek eltávolítására? Én általában lecsíszolom csíszológyűrűvel, de eztán ki is dobhatom a csiszgyűrűt. szóval, tudtok jobbat?

Nekem gyémántfej vált be,fényzselét ,kőveket,csillámot szerintem jobban viszi,Mellesleg sajnáloma karbidfejet erre használni.Ugyhogy nagyját gyémántfej majd jöhet a karbid!

2012.01.08 - 07:27
Crystal Nails

Izabella, a köveket javasoljuk, hogy karbidfejjel távolítsd el! Sokkal kíméletesebb a vendég számára is, nem forrósodik fel a csiszolás során a kő. Sok sikert!

2012.01.08 - 07:25
Crystal Nails
Válasz Juhász Erzsébet - 2012. január 5., csütörtök 07:39 üzenetére

Nem tud valaki mostanában véletlen Mezőtúr,Békéscsaba környékén zselés technikai továbbképzésről??!!

Erzsébet, szia! Békéscsaba környékén Dudás -Deák Ildikó műkörmös iskolájában lesz zselés technikai képzés. Keresd őt bizalommal, ő fog tudni segíteni neked.

2012.01.08 - 07:24
Crystal Nails
Válasz Borbély Mária - 2012. január 4., szerda 21:21 üzenetére

Sziasztok kezdő G-lacos vagyok tudnátok benne segíteni mi a rendes menete mert 2hét múlva visszajönnek a vendégek a sötétebb színeknél.Köszii

Mária, szia! A gél lakkozás menete a következő: előző gél lakk eltávolítása (akril removerben való áztatás, majd kaparással) előkészítő folyadékok, alapréteg színtelennel, színes gél lakk 1 vagy 2 rétegban, majd fedőréteg és fixálás. Egyszerű mint az egyszeregy. Sok sikert kívánunk.

2012.01.08 - 07:22
Crystal Nails
Válasz Péter Niki - 2012. január 4., szerda 16:43 üzenetére

Sziasztok!! Segítsetek légyszi!! Nekem ez a 3. lámpám, 4 éve körmözök. Villognak a csövek nagyon sokszor, azt mondják a cső rossz, de ha veszek bele újat egy hét után az is villog,mitől van ez? Vagy csak ilyen szerencsétlen vagyok az uv lámpákkal???? Ti meddig használtok egy lámpát vagy a csöveket??

Nini, szia! Bizonyosan a lámpád csővel való érintkezésénél van hiba. Meg kellene nézetned a lámpádat, ugyanis nem szabadna sem régi sem új csövekkel villognia. Egy UV lámpa rendszeres karbantartással akár 15 évig is lámpa marad.

2012.01.08 - 07:20
Crystal Nails
Válasz Klinkó Anett - 2012. január 2., hétfő 14:22 üzenetére

Sziasztok! Használ vki keskeny kúpos karbid fejet? Milyen? Nekem kuglim van, de néha "vastagnak" tartom a nehezebben elérhető részeken, bőr mellett... Köszi :)

Anett, szia! A kuglifej valóban csak a nagyobb részek eltávolításához kell. A kisebb, nehezen hozzáférhetőbb helyekre kizárólag a kicsi, kúpos gyémántfej az alkalmas. Sok sikert kívánunk az új évben!

2012.01.07 - 18:20
szigyarto izabella

apropó csiszgép: kinek milyen módszerei vannak a kövek eltávolítására? Én általában lecsíszolom csíszológyűrűvel, de eztán ki is dobhatom a csiszgyűrűt. szóval, tudtok jobbat?

2012.01.07 - 18:17
szigyarto izabella
Válasz Klinkó Anett - 2012. január 2., hétfő 14:22 üzenetére

Sziasztok! Használ vki keskeny kúpos karbid fejet? Milyen? Nekem kuglim van, de néha "vastagnak" tartom a nehezebben elérhető részeken, bőr mellett... Köszi :)

szia! Nekem van kúpos karbid fejem, szeretem, vadállat :) - Ugy szoktam használni,h csziszológyűrűvel leveszem a hosszt és picit a vastagságból, aztán csere. Amire nem túl alalmas az a hosszreszelés, mert megugrik állandóan. Még szeretem a köröm alá is betenni,h ici-picit vékonyítsak vele a köröm éléből. Én szeretem

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár