2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.950 ,-Ft
150 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Nem tud valaki mostanában véletlen Mezőtúr,Békéscsaba környékén zselés technikai továbbképzésről??!!
Sziasztok kezdő G-lacos vagyok tudnátok benne segíteni mi a rendes menete mert 2hét múlva visszajönnek a vendégek a sötétebb színeknél.Köszii
Sziasztok!! Segítsetek légyszi!! Nekem ez a 3. lámpám, 4 éve körmözök. Villognak a csövek nagyon sokszor, azt mondják a cső rossz, de ha veszek bele újat egy hét után az is villog,mitől van ez? Vagy csak ilyen szerencsétlen vagyok az uv lámpákkal???? Ti meddig használtok egy lámpát vagy a csöveket??
nekem is volt ezzel baj, elvileg érintkezési hiba... nekem garancián túl ingyen megjavították, mert nem egy nagy baj szerencsére.
Sziasztok!! Segítsetek légyszi!! Nekem ez a 3. lámpám, 4 éve körmözök. Villognak a csövek nagyon sokszor, azt mondják a cső rossz, de ha veszek bele újat egy hét után az is villog,mitől van ez? Vagy csak ilyen szerencsétlen vagyok az uv lámpákkal???? Ti meddig használtok egy lámpát vagy a csöveket??
Sziasztok! Használ vki keskeny kúpos karbid fejet? Milyen? Nekem kuglim van, de néha "vastagnak" tartom a nehezebben elérhető részeken, bőr mellett... Köszi :)
Boldog Új Évet!
Akkor viszont félreértetted. Megcsinálod teljesen a gél lakkot, átlátszóval együtt. Azt megbufferolod, festesz rá, és arra kensz átlátszót. Isten ments , hogy a sima színt lefixáljad... Amúgy mindegyik színből kell 2 réteg, csak úgy lesz szép.
köszi ,így már egész más:)
Mindenkinek vendégekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!!
Viszont :)
Mindenkinek vendégekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!!
Sziasztok! Olvastam a minx nevezetű foliás eljárásról. Magyarországon csinálják mert ezt? Nagyon tetszik nekem! Lakkal nem lehet ilyen metálos fénylő hatást elérni gondolom?! Ha valaki tud erről valamit megköszönném ha megosztaná :D Köszönöm
Szia, sztem CN-nél lehet kapni ilyen metálos lakkokat...én ismerem ezt a minx technológiát, de nem tartom túl jónak... 1-2 hetet bír és nagyon macerás a felrakása...