2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2012.01.05 - 07:39
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

Nem tud valaki mostanában véletlen Mezőtúr,Békéscsaba környékén zselés technikai továbbképzésről??!!

2012.01.04 - 21:21
Borbély Mária

Sziasztok kezdő G-lacos vagyok tudnátok benne segíteni mi a rendes menete mert 2hét múlva visszajönnek a vendégek a sötétebb színeknél.Köszii

2012.01.04 - 17:44
LuluNAILS Budapest
Válasz Péter Niki - 2012. január 4., szerda 16:43 üzenetére

Sziasztok!! Segítsetek légyszi!! Nekem ez a 3. lámpám, 4 éve körmözök. Villognak a csövek nagyon sokszor, azt mondják a cső rossz, de ha veszek bele újat egy hét után az is villog,mitől van ez? Vagy csak ilyen szerencsétlen vagyok az uv lámpákkal???? Ti meddig használtok egy lámpát vagy a csöveket??

nekem is volt ezzel baj, elvileg érintkezési hiba... nekem garancián túl ingyen megjavították, mert nem egy nagy baj szerencsére.

2012.01.04 - 16:43
Péter Niki

Sziasztok!! Segítsetek légyszi!! Nekem ez a 3. lámpám, 4 éve körmözök. Villognak a csövek nagyon sokszor, azt mondják a cső rossz, de ha veszek bele újat egy hét után az is villog,mitől van ez? Vagy csak ilyen szerencsétlen vagyok az uv lámpákkal???? Ti meddig használtok egy lámpát vagy a csöveket??

Klinkó Anett - Válaszolok
2012.01.02 - 14:22
Klinkó Anett - törölt felhasználó

Sziasztok! Használ vki keskeny kúpos karbid fejet? Milyen? Nekem kuglim van, de néha "vastagnak" tartom a nehezebben elérhető részeken, bőr mellett... Köszi :)

2012.01.02 - 14:16
Péter Niki

Boldog Új Évet!

2011.12.31 - 15:10
Csifó Erzsébet
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. december 30., péntek 15:15 üzenetére

Akkor viszont félreértetted. Megcsinálod teljesen a gél lakkot, átlátszóval együtt. Azt megbufferolod, festesz rá, és arra kensz átlátszót. Isten ments , hogy a sima színt lefixáljad... Amúgy mindegyik színből kell 2 réteg, csak úgy lesz szép.

köszi ,így már egész más:)

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.12.31 - 12:32
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Móni - 2011. december 30., péntek 23:16 üzenetére

Mindenkinek vendégekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!!

Viszont :)

2011.12.30 - 23:16
Móni

Mindenkinek vendégekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!!

Andrea K Szamosi - Válaszolok
2011.12.30 - 19:39
Andrea K Szamosi - törölt felhasználó
Válasz Kasza Karola - 2011. december 30., péntek 18:28 üzenetére

Sziasztok! Olvastam a minx nevezetű foliás eljárásról. Magyarországon csinálják mert ezt? Nagyon tetszik nekem! Lakkal nem lehet ilyen metálos fénylő hatást elérni gondolom?! Ha valaki tud erről valamit megköszönném ha megosztaná :D Köszönöm

Szia, sztem CN-nél lehet kapni ilyen metálos lakkokat...én ismerem ezt a minx technológiát, de nem tartom túl jónak... 1-2 hetet bír és nagyon macerás a felrakása...

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár