2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
255 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Olvastam a minx nevezetű foliás eljárásról. Magyarországon csinálják mert ezt? Nagyon tetszik nekem! Lakkal nem lehet ilyen metálos fénylő hatást elérni gondolom?! Ha valaki tud erről valamit megköszönném ha megosztaná :D Köszönöm
Top Shine-ba rakom bele :)
Szia! Ha még jól jön a válasz :-)Tippragasztóban tuti a hatás!
akkor gondolom ilyenkor mindig 2 réteg szín kell ,mert a húgomnak most egy sötét lilát használtunk és csak 1 réteget akart ,de amikor ezt lefixáltam,háááát elég sok lejött belőle így csúnya volt a színe ,kezdtem mindent elölről...:) 2 réteg és fixálás után gondolom elég csak bufizni ilyenkor?
Akkor viszont félreértetted. Megcsinálod teljesen a gél lakkot, átlátszóval együtt. Azt megbufferolod, festesz rá, és arra kensz átlátszót. Isten ments , hogy a sima színt lefixáljad... Amúgy mindegyik színből kell 2 réteg, csak úgy lesz szép.
igen, csak ne felejtsd el a mattítást. Anélkül nem megy az akrilozás.
akkor gondolom ilyenkor mindig 2 réteg szín kell ,mert a húgomnak most egy sötét lilát használtunk és csak 1 réteget akart ,de amikor ezt lefixáltam,háááát elég sok lejött belőle így csúnya volt a színe ,kezdtem mindent elölről...:) 2 réteg és fixálás után gondolom elég csak bufizni ilyenkor?
Sziasztok! Ki hogyan rögzíti a swarovsky köveket?
Top Shine-ba rakom bele :)
Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék kérni kéztámaszos porelszívóról! Köszi!
Szia! Nekem nagyon sok port elszív, csak ajánlani tudom. :)
köszi szépen!!! gél lakknál mikor mehet rá az akril?a szín fixálása után?és a végén még jön rá a top gél?
igen, csak ne felejtsd el a mattítást. Anélkül nem megy az akrilozás.
Persze, teljesen mindegy, hogy fehér vagy brill francia véget építesz. Egy műköröm ma már akkor szép ha van rajta körömágyhosszabbító.
köszi szépen!!! gél lakknál mikor mehet rá az akril?a szín fixálása után?és a végén még jön rá a top gél?
Köszönöm a gyors választ.Azért is kérdeztem mert találkoztam olyan körmössel aki nem rövidíti mert szerinte nem lehet csak töltetni. Még egyet szeretnék kérdezni: A mandula formát hogy a legegyszerűbb építeni hogy szép egyforma legyen minden körmön?
Ha a stiletto hossza maradna én is azt írtam volna, hogy ne töltsd sokszor, mert karvalyosodik, de mivel le akarjátok rövidíteni, vagyis nem lesz stiletto, akkor felesleges újraépíteni.
gél lakkot szoktatok díszíteni akrillal?
igen, ugyanúgy, mint műkörömnél.