2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.12.28 - 22:36
Balázsi Szilvia
Válasz Csifó Erzsébet - 2011. december 28., szerda 12:24 üzenetére

köszi! és káh.-t is használtok ilyenkor?

Persze, teljesen mindegy, hogy fehér vagy brill francia véget építesz. Egy műköröm ma már akkor szép ha van rajta körömágyhosszabbító.

2011.12.28 - 17:18
Kiss Edit

Köszönöm a gyors választ.Azért is kérdeztem mert találkoztam olyan körmössel aki nem rövidíti mert szerinte nem lehet csak töltetni. Még egyet szeretnék kérdezni: A mandula formát hogy a legegyszerűbb építeni hogy szép egyforma legyen minden körmön?

2011.12.28 - 12:25
Csifó Erzsébet

gél lakkot szoktatok díszíteni akrillal?

2011.12.28 - 12:24
Csifó Erzsébet
Válasz Balázsi Szilvia - 2011. december 27., kedd 15:04 üzenetére

Kevesebb is elég belőle, mint az építőből.

köszi! és káh.-t is használtok ilyenkor?

2011.12.28 - 04:20
Balázsi Szilvia
Válasz Kiss Edit - 2011. december 27., kedd 21:48 üzenetére

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A vendégem folyamatosan töltette eddig a stilettoját,de most már szeretné ha rövidítenénk is belőle.Hogy tudom úgy rövidíteni,hogy a szép hegyes forma megmaradjon? Csípjem le a hegyét és reszeljem amíg a formát meg nem kapom? Az úgy nagyon sok idő...

Pont úgy, ahogy leírtad:):) Csiszolóval lecsapod a végét , kicsit szedhetsz az oldalaiból, aztán kézi reszelés.

2011.12.27 - 21:48
Kiss Edit

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A vendégem folyamatosan töltette eddig a stilettoját,de most már szeretné ha rövidítenénk is belőle.Hogy tudom úgy rövidíteni,hogy a szép hegyes forma megmaradjon? Csípjem le a hegyét és reszeljem amíg a formát meg nem kapom? Az úgy nagyon sok idő...

Racskó Anikó - Válaszolok
2011.12.27 - 20:40
Racskó Anikó - vendég
Válasz Péter Niki - 2011. december 27., kedd 16:55 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen lámpát használ, mert nekem ez a 3. 4x9 wattos lámpám amiben villognak a csövek és nem a csövek a rosszak, mert most is új cső van benne! Mik a tapasztalaitok?

Szia! Én nemrégen vettem egy Master Nails-es 4x9 W-os lámpát, időkapcsolós, nagyon szeretem. Akciósan érdemes venni, úgy nagyon megéri.

2011.12.27 - 16:55
Péter Niki

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen lámpát használ, mert nekem ez a 3. 4x9 wattos lámpám amiben villognak a csövek és nem a csövek a rosszak, mert most is új cső van benne! Mik a tapasztalaitok?

2011.12.27 - 15:05
Balázsi Szilvia
Válasz kiss zsuzsi - 2011. december 26., hétfő 11:17 üzenetére

sziasztok! Ti mivel higítjátok az akril festéket, hogy ne száradjon nagyon hamar? Kinek mi vált be?Én most próbálkozom az akrillal de még sokat kell tanulnom. köszi a segítséget előre is!zsuzsi

Vízzel kell, ha zavar, hogy hamar megszárad, akkor használj helyette akvarellt. Az újra hígítható mindig.

2011.12.27 - 15:04
Balázsi Szilvia
Válasz Csifó Erzsébet - 2011. december 27., kedd 14:38 üzenetére

francia véghez ki hogyan használja a brill zseléket és az opált?szeretném kipróbálni ,de nem tudom hogyan,vagy csak simán úgy mint fehér véget? opált teljes felületre szoktatok használni? köszi a segítséget!

Kevesebb is elég belőle, mint az építőből.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár