2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
255 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
köszi! és káh.-t is használtok ilyenkor?
Persze, teljesen mindegy, hogy fehér vagy brill francia véget építesz. Egy műköröm ma már akkor szép ha van rajta körömágyhosszabbító.
Köszönöm a gyors választ.Azért is kérdeztem mert találkoztam olyan körmössel aki nem rövidíti mert szerinte nem lehet csak töltetni. Még egyet szeretnék kérdezni: A mandula formát hogy a legegyszerűbb építeni hogy szép egyforma legyen minden körmön?
gél lakkot szoktatok díszíteni akrillal?
Kevesebb is elég belőle, mint az építőből.
köszi! és káh.-t is használtok ilyenkor?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A vendégem folyamatosan töltette eddig a stilettoját,de most már szeretné ha rövidítenénk is belőle.Hogy tudom úgy rövidíteni,hogy a szép hegyes forma megmaradjon? Csípjem le a hegyét és reszeljem amíg a formát meg nem kapom? Az úgy nagyon sok idő...
Pont úgy, ahogy leírtad:):) Csiszolóval lecsapod a végét , kicsit szedhetsz az oldalaiból, aztán kézi reszelés.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A vendégem folyamatosan töltette eddig a stilettoját,de most már szeretné ha rövidítenénk is belőle.Hogy tudom úgy rövidíteni,hogy a szép hegyes forma megmaradjon? Csípjem le a hegyét és reszeljem amíg a formát meg nem kapom? Az úgy nagyon sok idő...
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen lámpát használ, mert nekem ez a 3. 4x9 wattos lámpám amiben villognak a csövek és nem a csövek a rosszak, mert most is új cső van benne! Mik a tapasztalaitok?
Szia! Én nemrégen vettem egy Master Nails-es 4x9 W-os lámpát, időkapcsolós, nagyon szeretem. Akciósan érdemes venni, úgy nagyon megéri.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ki milyen lámpát használ, mert nekem ez a 3. 4x9 wattos lámpám amiben villognak a csövek és nem a csövek a rosszak, mert most is új cső van benne! Mik a tapasztalaitok?
sziasztok! Ti mivel higítjátok az akril festéket, hogy ne száradjon nagyon hamar? Kinek mi vált be?Én most próbálkozom az akrillal de még sokat kell tanulnom. köszi a segítséget előre is!zsuzsi
Vízzel kell, ha zavar, hogy hamar megszárad, akkor használj helyette akvarellt. Az újra hígítható mindig.
francia véghez ki hogyan használja a brill zseléket és az opált?szeretném kipróbálni ,de nem tudom hogyan,vagy csak simán úgy mint fehér véget? opált teljes felületre szoktatok használni? köszi a segítséget!
Kevesebb is elég belőle, mint az építőből.