2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.12.20 - 15:10
Csifó Erzsébet

Gél lakkot szoktatok használni csillámporral?ha igen hová ,melyik rétegre? köszi a válaszokat!

2011.12.20 - 10:27
Balázsi Szilvia

Ha a zselét vékonyan hagyod, az le fog törni. Úgyhogy ha a műköröm alatt már megnőtt a saját körme, akkor lereszeled teljesen és mehet a gél lakk. Ha nincs alánőve akkor most rövid körme lesz, hamar megnő:):)

2011.12.19 - 16:44
Anda Andrea

Kérdésem:épített zselé van a vendégem körmén,de most gellac-ot szeretne,de nem akar rövidet!Ha vissza csiszolom alapig tudok a gellac- al "tölteni"?

2011.12.19 - 16:31
Crystal Nails
Válasz Németh Nikoletta - 2011. december 19., hétfő 12:18 üzenetére

Sziaszok!! Egy kérdés,az edge tippet hogy tudom rövidíteni??

Nikoletta, az EDGE tipet úgy tudod reszelővel rövidíteni, hogy a köröm szabadszéléhez illeszkedően 45 fokos szögben aláreszelsz, s így egyre rövidebb lesz a tip. Sok sikert!

2011.12.19 - 16:29
Crystal Nails
Válasz Róth Zsuzsanna - 2011. december 19., hétfő 13:51 üzenetére

sziasztok az lenne a kérdésem,ha van egy zselével épített alapom, azt porcival tudom tölteni, vagy le kell szedni az összes zselét és porcival ujra építeni? köszi

Zsuzsanna, szia! POrcelánnal újra kell építeni a körmöt. Porcelánhoz tapad a zselé, de zseléhez a porcelán nem. Sok sikert kívánunk Neked!

2011.12.19 - 13:53
Róth Zsuzsanna
Válasz Klinkó Anett - 2011. december 19., hétfő 12:42 üzenetére

Sziasztok! Használ valaki TOP SEAL fényzselét? Milyen? Szeretitek? Jobb? Nekem az EO fényzselé vált be a "puha érzés" miatt... a top seal is ilyen?... Köszönöm :)

szia. én azt használom, de csak zseléhez, a porci,és akril diszítés fölé nem ajánlom mert lepattog. amúgy nagyon szépen lehet vele dolgozni ,én imádom

2011.12.19 - 13:51
Róth Zsuzsanna

sziasztok az lenne a kérdésem,ha van egy zselével épített alapom, azt porcival tudom tölteni, vagy le kell szedni az összes zselét és porcival ujra építeni? köszi

Klinkó Anett - Válaszolok
2011.12.19 - 12:42
Klinkó Anett - törölt felhasználó

Sziasztok! Használ valaki TOP SEAL fényzselét? Milyen? Szeretitek? Jobb? Nekem az EO fényzselé vált be a "puha érzés" miatt... a top seal is ilyen?... Köszönöm :)

2011.12.19 - 12:18
Németh Nikoletta

Sziaszok!! Egy kérdés,az edge tippet hogy tudom rövidíteni??

2011.12.18 - 10:36
Balaton Edit
Válasz Marton Adrienn - 2011. december 16., péntek 20:00 üzenetére

Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék kérni kéztámaszos porelszívóról! Köszi!

Szia! Nekem van és maximálisan elégedett vagyok vele. Nem minden port de szerintem 80%-át elszívja. Szerintem érdemes használni!!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár