2024. november 17. - Hortenzia, Gergő, Dénes napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
14.900 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Gél lakkot szoktatok használni csillámporral?ha igen hová ,melyik rétegre? köszi a válaszokat!
Ha a zselét vékonyan hagyod, az le fog törni. Úgyhogy ha a műköröm alatt már megnőtt a saját körme, akkor lereszeled teljesen és mehet a gél lakk. Ha nincs alánőve akkor most rövid körme lesz, hamar megnő:):)
Kérdésem:épített zselé van a vendégem körmén,de most gellac-ot szeretne,de nem akar rövidet!Ha vissza csiszolom alapig tudok a gellac- al "tölteni"?
Sziaszok!! Egy kérdés,az edge tippet hogy tudom rövidíteni??
Nikoletta, az EDGE tipet úgy tudod reszelővel rövidíteni, hogy a köröm szabadszéléhez illeszkedően 45 fokos szögben aláreszelsz, s így egyre rövidebb lesz a tip. Sok sikert!
sziasztok az lenne a kérdésem,ha van egy zselével épített alapom, azt porcival tudom tölteni, vagy le kell szedni az összes zselét és porcival ujra építeni? köszi
Zsuzsanna, szia! POrcelánnal újra kell építeni a körmöt. Porcelánhoz tapad a zselé, de zseléhez a porcelán nem. Sok sikert kívánunk Neked!
Sziasztok! Használ valaki TOP SEAL fényzselét? Milyen? Szeretitek? Jobb? Nekem az EO fényzselé vált be a "puha érzés" miatt... a top seal is ilyen?... Köszönöm :)
szia. én azt használom, de csak zseléhez, a porci,és akril diszítés fölé nem ajánlom mert lepattog. amúgy nagyon szépen lehet vele dolgozni ,én imádom
sziasztok az lenne a kérdésem,ha van egy zselével épített alapom, azt porcival tudom tölteni, vagy le kell szedni az összes zselét és porcival ujra építeni? köszi
Sziasztok! Használ valaki TOP SEAL fényzselét? Milyen? Szeretitek? Jobb? Nekem az EO fényzselé vált be a "puha érzés" miatt... a top seal is ilyen?... Köszönöm :)
Sziaszok!! Egy kérdés,az edge tippet hogy tudom rövidíteni??
Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék kérni kéztámaszos porelszívóról! Köszi!
Szia! Nekem van és maximálisan elégedett vagyok vele. Nem minden port de szerintem 80%-át elszívja. Szerintem érdemes használni!!